Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #11841 üzenetére
Nekem a gyerekszobában lévő gép csatlakozik egy TP-LINK TL-WN821N-el.
Itt is van pár fal, meg vagy 10 m. távolság. Jelerősség 5-ös skálán 3. Persze nem mindegy, hogy miről kapja a jelet. nekem egy TP-LINK TL-WR941ND.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #11841 üzenetére
Tavaly vettem egy ilyet (vagyis ilyesmit), de az istenért nem tudtam bele wifit rakni, nem tudom mit bénázhattam akkor. Egyébként panelba szerintem bőven jó, csak le kell védeni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest