Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #6734 üzenetére
Nincs tuning, DDR3 1066MHz 8-8-8-20 1T-ben fut a ram.
Azért ennyi, mert a te/ti memvezérlőtök 128bit-es az enyém meg 192bit-es.
mod:
Vigi: +1 szavazat az MSE-re. Szerintem is az a legjobb ingyenes. Alig eszik erőforrást és nagyon jó én évek óta azt használom.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Cheesy
őstag
Kéne egy jó egér. Most egy Gigabyte GM-M6800-as egerem van, de nem egy tartós konstrukció, annak ellenére, hogy nem vagyok közel sem HC játékos...
Ez előtt volt egy rövid ideig egy MS IM Explorer 1.1-em, állítólag etalon egy egér, de szerintem hulladék volt, hangos és olyan csálé illesztési hézagokkal, hogy ihaj. Még sorja is volt rajta, hozzá képest a Gigabyte egerem csúcstechnika. Fontos, hogy kényelmes jobbkezes legyen, mert munkához is használom CAD rajzoláshoz.
Sokat kell használnom a görgőt lenyomva "pannoláshoz" és ahogy telik az idő egyre nehezebb lenyomni és egyre hangosabb is.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Van a "palm grip" és a "claw grip" egérfogás, én az előbbibe tartozok, mert a középső ujjamat használom a görgőhöz, nem a mutatóujjamat.
www.vakbelmutet.hu
-
szasanyi
félisten
Hát itt meg mi folyik? Beköszöntött az éccaka, és mindenki itt van?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #6741 üzenetére
Már lealkudtam az egyiket felére.
Valószínű nem lehet feloldani az ATA titkosítást az SSD-n, még Intel sem segít ebben senkinek.
Viszont nekem van egy ugyanilyen 160-asom, alkatrésznek jó lehet.Azt mondta a srác találjak még valakit és odaadja neki a másikat.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
szasanyi: köszi, ezt a hetet már fél lábbal kihúzom.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Ja egér témában: Olcsó, de viszonylag korrekt egérnek az A4tech XL-7xx szériát is érdemes megnézni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ez de gonosz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Hello Mindenkinek!
Ma megérkezett a házam, be is dobáltam gyorsan a belsőségeket. Egyelőre csak a működőképesség volt a cél, a kábelekkel még nem bajlódtam semennyit: Define XL R2
AZ első tapasztalatom, hogy a ház nagyon jó. Hatalmas nagy, könnyen és jól szerelhető, minden porcikája minőséget sugall. Gyakorlatilag néma csendben van a gép, de lehet, hogy ez az 5V-ra szabályzott ventiknek köszönhető.
Majd még megpróbálom átrendezni őket, lehet jobb lenne ha 2 db 14-es elölről fújna befele.
A ventik rovására írható, hogy a halkságnak az az ára, hogy nem sok levegőt szállít.Kíváncsi leszek ha beüzemelem a Kaze Servert akkor mennyivel lesz jobb.
-
Cheesy
őstag
Gyönyörű ház, mindig is csíptem ezt a minimalista stílust. Talán egyszer...
Gyűjthettem volna még kicsit, ahelyett, hogy anno megvettem ShellKretor tesztelt házát. Hiányos alkatrészekkel.www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Nagyon szép ház, tetszenek a Fractal házai, bár nekem egy Arc Midirere fáj leginkább a fogam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest