Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6549 üzenetére
Bírnám ha a melóhelyen ezzel szórakoztatnának
Egyébként azt mondják aki rendesen csinálja - csajok - annak nagyon jó kondija leszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Nah új tarifacsomival örvendeztett meg a Telenor. Most gondolkodom melyiket válasszam...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Rypejakten
addikt
huu, rovidke forumos palyafutasom elott most erzem eloszor, hogy van olyan pillanat / van olyan forumtars, akinek folosleges beszelni > cpu-topik.
illetve, hogy vannak olyan emberek, akik, barmennyire is nyugodt alapjaraton az ember, fel tudjak huzni annyira, hogy hamarosan megkapjam az 1 oras tempbant azert, mert felhuzom magam az irasain.
szerk.: csak 0perces tempban lett.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6556 üzenetére
Ő többet kapott.
Pedig mondtam, hogy ne szólj vissza neki...⭐ Stella
-
Vigneau
félisten
válasz Rypejakten #6556 üzenetére
Érdekes, nekem még nem volt tempbanom, mindig le tudtam higgadni, vagy le se tojtam a szitut...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Rypejakten
addikt
válasz radi8tor #6557 üzenetére
igen, akkor kellett volna rakattintanom a kijelentkezes gombra.. mindegy, most picit setalok, kiszelloztetem a fejem, igy is tul sok volt a PH! erre a hetre. napi 30-40 hozzaszolas, tejo eg.. Qru termelhetett csak ilyen mertekben anno.
Vigneau: alapjaraton en sem vagyok egy pitbull, aki mindenre ugrik, csak havonta 1-2 nap van (magaslabda..), amikor megsem sikerul az onkrontroll
-
Vigneau
félisten
válasz Rypejakten #6560 üzenetére
Fiatal vagy még nagyon, de kinövöd...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #6559 üzenetére
Keveset használom amolyan második telefon csak. Sztem ez első lesz, a második már nem érné meg.
mod:
Rypejakten: Hah a régi szép idők, mikor még a szakmaiakban nyomultam aktívan. Ma már alig postolok értlemes dolgokat.
Btw érzem is, kiestem már a fő véráramból, az újabb cuccokról alig tudok már vmit csak a fontos dolgokat.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6579 üzenetére
Szívesen, gondoltam hátha
Érdekes infó, hátha lesz valami jó termék amit overkill-nek jelölnek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Nah most kaptunk meghívót a Kecsói repcsinapra. Mentek?
#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #6583 üzenetére
Nem vagyok válogatós, csak én általában a mi csapatunkból megyünk mindig valahová. Így kicsit furcsa is volt,hogy nem mi megyünk. Azt én se tudom,hogy melyik főnökünk nevéhez fűződik a lista. Én csak egy "lövészetet" kaptam másodikára.
(#6586) smiti : Haesetleg lesz ingyen vagy kedvezményes jegy,akkor lehet,hogy átmegyek Kecsóra, bár még élénken él bennem egy jópár évvel ezelőtti repnap szerdától-hétfőig egy pöppet hosszú volt. Máruntam a repülőket, meg nem volt erőm már emelgetni a kocsiba a kiskrapekokat, mivel pont a kapu és a repnap közé állítottak fel minket.
(#6588) radi8tor1 : Not bad, not bad.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
szasanyi
félisten
Ilyen RAM KIT-ről van vkinek infója, esetleg tapasztalata? 17k lenne egy, tavaly decemberi vásárlás, tehát garis.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Rypejakten #6599 üzenetére
Az nem is lényeges, mert én úgyis csak 1600Mhz@1.50V CL9-ben fogom használni. Nekem 17k-ért nem tűnik rossz vételnek, ráadásul mégis csak elhozná a srác kipróbálásra (többletköltség nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest