Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #7800 üzenetére
Nofene, kevés a 660, hogy 760 lesz? Vagy csak szimplán bejön a minidizájn ;p
Nekem is sok alkatrészem származott tőle, i5-2500K/i7-2600, N480 Lightning..szasanyi
Meglepődne sok mindenki, milyen kultúrált a 480, ha jól be van állítva az OC..
Nálam 800/4000re húzva a tépett i5Kval sem megy 350W fölé az egész gép..
Idle meg 110W körül..ugyanez a gép 7850el 260W/80W volt..nem akkora difi.Na jólvan, további kellemes szabadságot mindenkinek, mára is meló jutott -.-'
-
Mercutio_
félisten
Mintha egy időben - sok éve - vele is lettek volna üzleti problémái néhány embernek
Speed(R) : Az apu - s gépem fogyasztása kb annyi mint nálatok 2 vga közti difi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #7805 üzenetére
Értem..bár sok negatív hatása nincs a felemás felépítésnek, nekem sem volt szimpi a 660ak megoldása..mai napig várok egy jó 670es ajánlatra, majd akkor lépek feljebb..persze lehet előbb kikopnak a 760ak miatt a piacról, mintsem olcsóbbak legyenek..
Mercutio_
Azért a felhasználási területek is elég különbözőek szerintem ;p -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #7810 üzenetére
Mert hosszú ideje kint laknak a vinyók a batár VGAk miatt és szeretném végre összehajítani a konfigot, aztán nyugodtan használni..ehhez <19.5cm VGA kell, ami a GW/Palit 460/560Ti óta nem járt nálam..a teljesítmény nem indokolná a váltást egyébként, minden számomra elfoglaltságot jelentő játék fullon szalad..nagyon durva azért ez ahhoz képest, mikori kártya a 480..
Mercutio_
Nem tartozom ebbe a körbe..napi 1.5-2ó játék általában benne van, ahhoz meg kell a kakaó is..Vigneau
Az tény, teljesítményben nem sok difi van..valahogy viszont mégis az az érzésem, hogy az eleve spórolós 670ből tovább spóroltak..és ezzel az érzéssel nem lehet mit kezdeni, komoly vas birtoklása a gyógyír ;p -
radi8tor
MODERÁTOR
Azt mondták, hogy élőben fogja közvetíteni a közmédia a repülőnapot.
Nézem a műsort, de nem látok benne egy ilyen adást sem.
Ezek szerint csak ilyen random időkben kapcsolnak be?⭐ Stella
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #7814 üzenetére
Hát ha élőben akkor biztos csak akkor ha valami érdekes van. pl az nem nagyon érdekel senkit amikor kajálnak a pilóták.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Bjørgersson
félisten
Hogy érted, hogy a 760-asok kikopnak a piacról?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz radi8tor #7814 üzenetére
Majd lesz összefoglaló youtube-n. Én is majd ott megnézem. 2033-ban voltam 5 napot repnapon, mai napig be van dugulva a fülem. Bár az tény, hogy a Turkish Stars, az egyik legnagyobb produkciót nyújtotta amit a levegőben el lehet követni, számomra mégis a Pavarotti zenéje alatt a Frecce Tricolori volt az, amire még nekem is könny csordult a szemebe.
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #7816 üzenetére
A 670 kopik ki a 760-ak miatt. Nézd csak meg jobban.
sephi:
Időutazó lettél?[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #7819 üzenetére
Bakker, a "miatt" nekem valahogy kimaradt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #7823 üzenetére
Hát elég fura a színe, de hát nem nézegetem. Ennek ellenére 186m3/h levegő szállítás az rengeteg.
sephi: Hát drága de van ettől drágább is, + postaköltség. Bolton kívül meg nem nagyon található
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #7826 üzenetére
Mi a váltószám? Itt más látszik, ha 74CFM 126m3 akkor 110CFM miért 141?
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #7828 üzenetére
Slip Stream 120 PWM van most rajta ennek csak szél hangja van. Nem sokkal lehet hangosabb az még elviselhető.
-
eszakas
senior tag
válasz radi8tor #7830 üzenetére
Ezek a ventik amik most vannak képesek leállni, féltem a VRM-et hogy ha nagyon leszed a venti kevés lesz neki a hűtés. A H100i átteszem annak nem gond mert már egy pár ilyen van rajta
-
Mercutio_
félisten
És nem a bikinis csajok miatt nekem erről a "senkiháziak kezében van a popszakma" ugrik be
Írtam privit tápügyben, valamint eszembe jutott, hogy még nem is kérdeztem: AMD X4 3620/3820 procik milyen VGA-t hajtanak ki?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ja, a 10-éves kismukikkon besírtam ááá én ilyen HD7750/70/90 szintre gondoltam, hogy abból melyik jó melyik procihoz
Másnapos szuperhősök
-
Mercutio_
félisten
Nem akarom elaprózni, csak elég hülyén nézne ki, ha meghirdetem a 3620-as félkonfigot, ajánlom hozzá a 7790-et, aztán jön az oltás, hogy a 3620-hoz a 7750 bőven elég a gyorsabb kártyát úgyse bírja kihajtani, ezért kérdeztem meg
-
smiti
veterán
A múltkori játék víz akcióm egy kissé felkorbácsolta a kedélyeket a topikjában.
-
föccer
nagyúr
Élnél a hatalmaddal mi?
Ma katarzisként hasított belém egy jó kis pc mod ötlet. Csak kellene hozzá cirka 1 milla, hogy összerakjam. Nincs valakinek ennyi felesleges pénze, amit szívesen nekem adna?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
7750-hez képest az csak azért gondoltam, hogy rákérdezek, mert ha jól emlékszem, ha nincs kihasználva a 4 mag a játék alatt az Intel G1610 kb. pariban van az amd-kkel és oda állítólag a 7750 max 7770 való, a 7790 "malmozik" mert nem tudja a proci kihajtani.
Persze lehet már keverem a dolgokat, ebben a hőségben...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
eszakas
senior tag
Tiszta bazári hangulat lett, nem hiszem hogy az odaillik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest