- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
VIETCONG missio 2 egy ponton kidob a játék,van valkinek missio 3 save gameje?
-
Gabesz87
veterán
Remélem még valaki olvassa itt a hozzászólásokat! Segítségeteket kérném abban, hogy egyszerűen nem tudunk játszani hálóban sem a Vietcong 1-el, sem a 2-vel. Most épp 2 gépen próbálkozunk, win 7 van mindkettőn, enyémen Eset smart security, másikon vmi microsoftos cucc, azt nem ismerem. Routeren keresztül wifin próbálunk játszani, de próbáltuk már közvetlenül kábellel összekötve is a gépeket. Ha netán látják is egymást a gépek, egyik gépen látjuk a szervert, nem sikerült csatlakozni/elindítani. Vietcong 1-ben pl. hostolás után indítás, és kiírja, hogy server kick you down vagy vmi ilyesmi...a másik félnek meg server lost...Mit csináljunk? Múltkor 3-an játszottunk, a 3-ik gépen XP volt, akkor tudtunk játszani wifin.
-
Surda
tag
Ti tudjátok, hogy a kongok miket szoktak kajabálni? Mert én nem, de furdal a kíváncsiság. Egy jól képzett spéci kommandósnak ismernie kell az ellenség parancsszavait is

-
KPepe
senior tag
ÁÁÁÁ, sikerült végigvinnem az alfapistát. Egy év szünet után egy barátom unszolására előkapartam a mentésemet, és végre megcsináltuk.
Csak ennyi idő után nem emlékszem milyen volt, de úgy rémlik, jó játék
-
KPepe
senior tag
ÁÁÁÁ, sikerült végigvinnem az alfapistát. Egy év szünet után egy barátom unszolására előkapartam a mentésemet, és végre megcsináltuk.
Csak ennyi idő után nem emlékszem milyen volt, de úgy rémlik, jó játék
-
KPepe
senior tag
A Bővebben: link-en láttam képeket. Nemám ez is olyan lessz gépigényt nézve, mint a BF2...
-
ÁDI
aktív tag
Figyelem!
jön a Vietcong 2!

-
ÁDI
aktív tag
A Red dawn-t kiegészítőcsekeízelítőcske -csomagot próbáltátok?
-
KPepe
senior tag
Ma nyomtam egyet magamban multiban

Hát már régen játszottam, aztán a Bridge pályán párszor bedájoltam
De még mindig király gém
-
wittman
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak az alapot találom 1.990-ért. A linken csak üres képek vannak.
[Szerkesztve] -
capafog23
őstag
Van, a First Alpha. (remélem jól írtama nevét)
-
AMD-s
tag
Van kiegészítője a Vietkong-nak?

-
Dilikutya
félisten
Ingyenes kiegészitő: Bővebben: link
-
KPepe
senior tag
Csak olyan részen akadtam el, ahol asszem egy rádiót kell felrobbantani, több csapat is megy, és csak hangtompítós pistával szabad lőni, mert amint meghallják a lövéseket, riadóztatnak -> mission failed

És mindég kiszúrnak maguknak, nem tudom merre kell elosonni, hogy én lássam meg őket előbb, és ne fordítva. Rámlőnek, és -> mission failed. Kb. 50-szer álltam neki, de feladtam.
Ui.: 60Hz-n nem jó ám mereszteni a szemet
-
xtmod
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
MEG!! az első rész után ítélve. nemrég vettem az igi2-őt. ha azt kivégeztem, lehet, hogy nekem is ez lesz a következő.

-
Darth_Revan
veterán
Bővebben: link 2490Ft-ért megéri?
(Alap game+kieg 1 csomagban) -
KPepe
senior tag
Valaki végigvitte az alfa pistát? Mert nekem nem sikerült

-
KPepe
senior tag
ja, és botok automatikusan lesznek...
-
kavboy
tag
valaki meg tudná mondani, hogy van-e a játékban cooperatív mód?? Ez alatt azt értem, hogy ketten nyomnánk LAN-on a haverommal mondjuk 1 csapatban és botok ellen játszanánk? Vagy ketten 2 külön csapatban, de akkor is botok egészítenék ki a csapatot. Van ilyen???
-
KPepe
senior tag
jó nejed, nekem meg szarakodik a gépem, semmi játék nem megy rajta, csak a CoD indul el, de az meg olyan, mintha 386-os gépen nyomnám, már az intro is, úgyhogy gyorsan kimenekültem belőle (már amilyen gyorsan tudtam)

Nemrég volt BIOS frissítésem, többet is felraktam, de a legújabb óta szarakodik a játék. Korábbit viszont nem tudtam visszarakni, nem tom, hogy miért. Illyártam -
KPepe
senior tag
válasz
armandusy
üzenetére
üdv!
Hát lehet
Úgy rémlik, hogy egyszerűen csinálsz egy maps könyvtárat a vietcong mappádon belül, és bemásolod a pályákat.
Ha nem, akkor a vietcong\hradba\versions mappába tolod be őket, de az előbbit preferálom. Sajna azért csak találgatok, mert nem jó most a gépem, és emlékezetből nyomom
sok sikert!
[Szerkesztve] -
armandusy
aktív tag
mapet hogy lehet berakni a játékba?!
-
KPepe
senior tag
Néha összedobunk egy hálópartit nálunk négyen, aztán akkor 2-es csapatokban vadásszuk egymást
. Haverral csak nyáron nyomtuk, de akkor ehhétig folyamatosan neten

De itt a koleszban proxy szerver van, és semmi online játék sem működik
, pedig már rengeteget tököltem vele. Szobatársam szerint még vizsgaidőszakban neki sikerült valami online akármivel nyomni, de nem tudom mi volt az, lehet hogy Ragnarok
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
Én úgy vettem észre, hogy csak akkor vagy rajta a térképen, ha lehetőség van légicsapást kérni. Lehet, hogy hülyeséget mondok, mert régen játszottam vele, de ez rémlik.
Én amúgy az alfa pistában
akadtam el, valami olyan rész volt, ahol mentem a csapattal a dzsindzsásban, hogy elpusztítsunk valami rádiót, és nem szabad lőni. Nem látom sehol a szemeteket, de ők mindig rámlőnek, és jön az imádott mission failed szöveg. Ennek már jó fél éve, azóta csak hálóban nyomom néha 
-
pcgames
csendes tag
Amúgy király játék!!
Jobb mint a BF Vietnam!!

[Szerkesztve] -
pcgames
csendes tag
Miért van az hogy NEM MINDIG jelzik hol vagyunk a térképen (nektek is így van)?? Mint pl.: A zsungeles küldetésnél ahol lezuhan a helikopter! STB.

FONTOS!!!!!

-
Surda
tag
Felhozom, hátha...
-
Surda
tag
Sziasztok!
A következő problémám van: gépet cseréltem gyorsabbra, erre a VC belassult. Fogalmam sincs, miért. Most meg ilyen 7, azaz hét körüli fps-eket produkál sok helyen. Akkor szaggat be legjobban, ha sok textúrát kell kirajzolni, pl. a cseppkőbarlangban, vagy ha több halott van egy rakáson, és körülöttük hevernek a cuccaik. Meg úgy általában lecsökkent az fps.
A régi gép:
Acorp 694TA lap
Celeron 1.2
256 MB RAM 100MHz-en (két különböző gyártmányú 128-as)
Alaplapi AC 97 2 csatornás
Új:
Acorp 4S845AL lap
Celeron 1.7
1x512 MB RAM 133-on (Hynix)
Alaplapi AC 97, 6 csat.
Ami maradt:
Seagate Barracuda 60GB ATA100 7200 rpm
nVidia Geforce2 MX400 64M
Elvileg a proci és a memória gyorsabb lett. Az alaplap lenne ilyen gyenge? Nem tudom, mert pl. mp3 vagy DivX tömörítés rendesen gyorsabb lett. Vagy arra gondoltam még, hogy a hangkártya, mert a régi gépben is lelassult a játék, ha az alaplapi helyett betettem valami ócska PCI-ost. Lehet, hogy az új lapon gagyibb a hangcucc? Vagy mi van? A gyári meg más letöltött driverrel is próbáltam. Ugyanígy a videokarinál is több drivert feltettem. Nem értem. -
MaUser
addikt
válasz
Mista Boller
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Végre megleltem.

-
Mista Boller
tag
Na megneztem. Igen, ott ahol a harom bambusz van egymasnak tamasztva a lejto oldalaban, ket palma kozt van az alcazott bejarat. Mostmar mennie kene...
-
Mista Boller
tag
Hmm, ha jol emlekszem akkor ez a volgy L-alaku. A rovidebb vegen jossz az alagutbol, a kanyarnal van az elso bunker, az ''L'' hosszabbik vegen meg a masik. Egy kevessel visszabb van a bejarat. Alcazva van vmi terepszinu haloval, de kozvetlen kozelrol be lehet latni. Ha mas nem jard vegig a volgynek azt a reszet kozvetlen kozelrol. Szerintem meg fogod talani... De mindjart felinstallalom a game-t, hatha en emlekszem rosszul...
-
MaUser
addikt
válasz
Mista Boller
üzenetére
A völgy végén van a jobb oldalon (a második fedezékkel majdnem szemben) három bot egymásnak támasztva. Ez lenne? Nem tudok velük semmit csinálni.

Szerencsére a lámpát megtaláltam magamtól, de az ember mindenhová beragad és jópárszor ezért kell quickload-olni. A fegyver futás közbeni mozgását is kivehették volna (célzás közben nem baj, hogy van), mert már tengeribeteg vagyok tőle. -
Mista Boller
tag
Par hete jatszottam a jatekkal es ha jol emlekszem a volgy vegen van meg egy geppuskafeszek. Szoval, ha likvidaltad a delikvenst, akkor a volgy jobb oldalan (ha a masodik geppuskafeszek fele nezel) van egy alcazott bejarat. Kozelrol eleg konnyen eszreveheto. Remelem sikerul megtalalni. Btw, en eleinte az alagutakban tettem megjegyzeseket a programozokra, amig ra nem eszmelnem, hogy van zseblampam is
Korulbelul a palya felet ''tapogatozva'' es a torkolattuz fenyenel nyomtam vegig
-
MaUser
addikt
Szégyenlem, hogy ilyen témát kell indítanom, de sehol nem leltem segítséget.
Szóval elakadtam a Sowewhere in the middle of jungle... nevű pályán.
Kijövök az alagútból és egy kis völgyteknőben találom magam, amiből nem találok ki. Az ellent demoralizáltam, de a rádió is csak annyit, mond, hogy majd megtalálom a bejáratot az alagutakba újra. Ez a pálya, ahol megkapom a Degtarev-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)