Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Aki esetleg AVIDET használ és megvan neki,hogy kb melyik verzió tudja azt, hogy magától követ a blur egy mozgó rendszámot, az legyen kedves írja meg.
Találnom kell egy ilyen programot a viszonylag régi gépemhez, amin még win7 (64) fut.
Tudom,hogy youtube elvileg ezt tudja, a gyakorlatban sajnos nem kiforrott,sokszor nem teszi oda a blurt és baromi időrabló.
Avid.Sibelius.v7.5 esetleg? -
Csápájev
őstag
válasz hibavissza #19727 üzenetére
Átnézem, így derült ki ez a jack dugó hiány is, csak ezt annyira alapnak gondoltam, hogy mondom rákérdezek, hátha valami elkerülte a figyelmemet és valahogy mégis lehet mikrofont csatlakoztatni.
Kicsit olyan meglepi ez, mintha kinéznék egy autót,amit töviről hegyire átvizsgáltatok, minden megfelelő fogyasztastol a karosszéria állapoton át a gumikig, majd hazafelé úton kiderül ebben a típusban nem lehet lehúzni az ablakokat 😂, nekem meg eszembe sem jutott, hogy létezik ilyen autó.
GoProt és Osmo pocketet próbáltam, az a bajom velük, hogy az icipici kijelző komponálásra alkalmatlan, az meg macera ha állandóan a telefonhoz kell csatlakoztatni.
Egyelőre egy ilyen kis milc tűnik a legjobb megoldásnak.
Bár,ha mindnél van valami hasonló meglepetés, akkor lehet megharagszom, bedurcizok és hagyom a turóba az egészet. 🤔 -
Csápájev
őstag
válasz hibavissza #19718 üzenetére
Jó videók nyaraláskor és itthon,ha épp rám tör. Úgyhogy fontos a 4K
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
A canon eos m50 ről mi a véleményetek? Összehasonlítva A lumix gx80 al?
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz hibavissza #19705 üzenetére
Írtam privátot
-
Csápájev
őstag
Nyaraláshoz szeretnék egy kamerát,ami kb kompakt kamera méretű.
Azért ezzel kezdem,mert talán az egyik legfontosabb szempont.
Kéne valami,ami nagyobb,mint egy gopro 8 vagy egy osmo pocket , mert ezek képminősége ugyan elegendő lenne,de túl picik,ahhoz,hogy önmagukban jól tudjon velük komponálni az ember. Telefonhoz csatlakoztatni meg macera.
Viszont cserélhető objektíves gépet sem akarok,mert kompakt gép kéne, ami egy nyaralás alatt mindig a kezemben/ övemen lehet.
Van esetleg ötlet ? 100 körül létezhet? vagy barátkozzak meg az osmoval?[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Dash cam videók feltöltéséhez keresek olyan vágó programot,amit magától követi a rendszámot és nem kell milliószor egyenként blurözni.
A youtube elvileg tudja, a gyakorlatban sajnos összevissza csinálja,ha úgy dönt nem teszi rá.
Ötlet esetleg?
Sajnos nem egy erőmű a gépem,jó lenne valami olyan program,ami nem kíván erős gépet.
Filmora 9-et használok,ebben face blur van, az arcot követi is,de rendszám követés nincs,vagy legalábbis nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest