Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
Na átrágtam magam pár teszten. A Hero 10 mindent hoz amit szerettem volna, bár részinformációkból kellett sok mindent kirakni, nagyon casual a legtöbb teszter:
Van 5K 4:3 60 fps ami számomra a legfontosabb volt.
Van framek közti temporal noise reduction, majd meglátjuk mennyire hatékony.
A 4K 120 fps az bizony 5K-ról van oversamplingelve, így patika minőség.
A 2.7K 240 fps olyan mint eddig a 120 volt, vagyis megfelelő élesítéssel teljesen jó, habár a pixel bining miatt alapból eléggé soft.Úgy tűnik az 5K Horizont lock sokkal nagyobb látószög mint a Hero 9-nél volt. Ez jó hír, mert a H9-nél élhetetlen volt, ezért 4K Lock-ban mentem, az jóval wideabb volt, viszont érezhetően lágyabb is. Most éles is lesz és wide is.
Sokkal gyorsabb a ki-be kapcsolás, a felvétel start-stop, a menü reakció.
A melegedés viszont probléma ahogy néztem, csutkán hajtva a szenzort 5,3K 60 fps, vagy 4K 60 esetén (mindkét esetben teljes szenzor kiolvasás van vagyis 24Mp 60fps) 20 perc alatt túlmelegszik.
Az üzemidő ezekben a módokban gyengébb mint a Hero 9-nél, viszont 30 fps-es módokban meg jobb mint 9-es.Berendeltem, remélem szerdára itt lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest