- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Hát lehet amúgy hogy az irdatlan műsormennyiség miatt van kicsire véve. Esetleg este megtudom nézni amiket leszedegettem hogy milyenek, de amúgy marhára nem sok időm van nekem navázgatni. Van meló rendesen. Tényleg az lenne jó ha rejtett ipre át lehetne itthonra irányítani.
Mellesleg nekem nem annyira lényeg a felbontás az adott műsoroknál. Ezeket egy HD-s mai tv-n nézni botrány 320-al is, meg nálam a beszélgetős műsorok eleve csak a hang miatt érdekesek, méginkább a zenei műsorok, de hát az is mind redva így. Tényleg inkább az kell, akinek HD-s szolgáltatása van, inkább vegye fel a műsort mediaboxal. A barátokközt stílusú műsorok meg amúgy se érnek fabatkát se! Viszont vannak olykor jó filmek, régi időkből még fekete-fehéren is jó képninőségben, csak hát a folyamatos gyűjtögetés is pl. ezekkel egy idő múlva az átláthatatlan műsormennyiségbe torkollanak. Ezért soxor elég megnézni mikor adják oszt jól van.
Amúgy is, magamon megfigyeltem ahogy másokon is, ha vmire nincs idő megnézni mikor leadják és felveszed vagy letöltöd (youtubeon is filmek garmadája fenn), utána csak halogatja az ember akár egy évig is, mígnem szépen feledésbe is merül. Szóval sok hűhó semmiért lényegében. Meg olyan is volt már hogy inkább megnéztem mikor újra ismételték mint előkeresgetni a vinyókról, kimásolni vmire stb...Mellesleg a Teletéka is meg fog szűnni azt írják. A digitális műsorszórás + felvevő eszközök korával meg szépen beköszöntött a másolásvédelem kora is! Nálunk a t-home pl. csak saját st.boxot enged amin tiltva van az a kimenet ahonnan más cuccal tudnék felvenni. Hdmi bemenetes felvevővel meg még nem taliztam. Analóg kimenetes cuccokat is kezdik ilyenmód 2 fronton is visszaszorítani (digitális HD formátum terjedése ergo az analóg elavulása miatti értelmetlenség + a jogdíjazható, technológia adta másolásvédelmi lehetőségek). Úgyhogy hamar el fog jönni az abszolút korlátozások ideje, hogy ha bármit rögzíteni akar vki, azért fizetni kelljen, amit a készülékgyártók is ki fognak szolgálni. Pl. csak s DVB T, S, C formátumok már inkompatibilisek adott eszközökkel, tehát lehet felkészülni azt mondom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Borderlands 4
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest