- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
-
astrojoe12
tag
-
Mikemend
senior tag
A MediaCoder is kihullott. Szép, szép a kép, de a hang csúszott minden esetben. Még akkor is, ha passtrough audiot választom, ergo csak át kell másolnia. A muxolásnál úgy tűnik, valami nagyon félremegy, és erősen kezdek gyanakodni a QTGMC deinterlace-re, hogy a kép ott csúszik el.
A legtöbb esetben, ahol csúszott a hang, ezt választottam.Viszont most új játékos került a pályára, amiben ugyan nincs QTGMC (bár van AviSynth lehetőség), de hardveresen támogatja az AMD kártyát be és kikódolásra is, így az egész videót 5 perc alatt lerendezi. A cropolása egyszerű, a hang nem csúszik, a kép is úgy tűnik, rendben van, már csak a képarányt kell belőjem. A versenyző neve A's Video Converter. Remélem, vele már sikerül minden.

-
Mikemend
senior tag
Kezd hullni a hajam. Mediacoder szépen átkódolta, de utána láttam, hogy a Display ratiot nem állítottam be 16:9-re, úgyhogy újra. Plusz hang itt is csúszott.
Na ezután már sehogy sem akar elindulni, ha visszarakom, ha minden automatán, állandóan 13-as hibát dobál, hogy nem tudja kikódolni a fájlt.
Röhej, hogy egy szimpla tévéfelvétel így kifog a kódolókon és rajtam.
-
Mikemend
senior tag
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Driver-t nem találtunk sehol,de akkor jobban beleássuk magunkat hátha kifordul egy az internet földjéből.
A NEC vezérlő pontos típusa az kérdéses, mert magán a nyákon nem láttam semmi konkrétabb típusjelzést mint amit a Windows 7 ír az eszközkezelőben, egy ismerős adta. Volt hozzá driver CD csak az már nincs meg.
Viszont amit írsz, hogy "kamera radug, bekapcsol es play mod" ezt kipróbáljuk.
Köszönöm a hozzászólásodat!
Ha van valami fejlemény írok, csak ezt egy barátomnak kéne megcsinálnia, én meg csak segítek neki.
Üdv
Puma -
rétisün
veterán
köszi, ezzel sajna nem boldogulok úgy, ahogy szeretnék

találtam közben egy mkv2ac3 programot, ez jó lesz....igaz, nem sztereó, hanem 5.1-es ac3-at csinál a dts-ből, de 1 menetben tudom átalakítani a fájlokat (fölösleges hangsáv, felirat kiszedése) és már ezzel is kisebb lesz a mérete, mint az eredeti a dts hangsávval.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
-
decens
tag
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
Mivel? mkv-t is, de mp4-et is lejátsza. Ehhez kéne. Én már láttam avit, amiben 2 nyelv(hang) volt. DVD-n vob-ban több felirat, több hang. Szóval, mivel az mkv-t és mp4-et játssza le, mindegy, hogy mkv-be teszem az mp4-et+feliratot, vagy már a meglévő mp4-be teszem a feliratot, de az utóbbi csak 1 művelet. Csak nem tudom mivel lehet.
-
Firehand
tag
Az autoGK-ban nem dobja fel lehetőségként a feliratokat és nem értem, hogy miért plusz 2 hangcsatornát kínál fel, de leszedtem egyszer már és mindkettő angol hang volt, "csak" az egyik hangosabb a másik halkabb.
A handbrakkel pedig csak egy gond van vele, nem értek hozzá és a beállításaihoz.

-
gyulank
addikt
Telepítettem a MediaCodert Linuxra, de annyit csinál, hogy kidobja középen a képet, behoz egy weboldalt, és eltűnik a kép. Windowson még nem próbáltam.
Linuxon most a HandBrake-et használom, amivel az a baj, hogy mindent külön kell indítani, és mindent külön be kell állítani, és végül még mp4-re is át kell neveznem.
De most az a problémám, hogy van egy film, van egy felirat, és a feliratban vannak ékezetes betűk, ha pl. vlc-vel megnyitom, de ha ebbe berakom a feliratot, ki kell választani a kódolást, alapból UTF-8 volt, de kihagyta azokat a karaktereket, aztán átkódoltam ASCII-vel, de ugyanez van. Milyen kódolást válasszak, hogy normális legyen? -
gyulank
addikt
Igazából még nem találtam olyan konvertálót, ami a szívemhez nőtt volna.
Szóval mondjuk Win alatt az AVS majdnem jó, mert be lehet állítani, mindent, de a kimeneti képformátum beállítása rossz, és feliratot sem teszi rá.
Wayteq HD90 CXS-re kell konvertálnom, és ez nem ismeri fel a feliratot, vagy ha felismeri, akkor sem jeleníti meg, ezért ha feliratos film van, azt bele kell égetnem, vagy lehet elég lenne, ha nem külön fájl lenne, hanem beleolvadna.
CRT TV-re van rákötve, ezért 500kb/s-os h.264-es mpeg4 videó már jó szokott lenni.
De feliratot mondjuk a TVC-vel tehetek rá, amivel ugyan beállíthatok 500 kb/s-ot, de talán, ha 5000kb/s-osra konvertálom vele, akkor is rosszabb lesz, mint AVS-el az 500kb/s-os, és nincs sok szabad helyem sem, és ráadásul ami TVC-vel készült, volt, hogy át kellett konvertálnom még AVS-el is, mert nem játszotta le a masina.Tudsz ajánlani olyat, amivel meg lehet csinálni azt amit az AVS-el, szóval felismeri a videó eredeti tulajdonságait, és választhatom a kimeneti formátumok közül mindennél, hogy eredeti, de változtathatok is. Pl. úgy szoktam, hogy 23fps 64kbps mpeg2, vagy aac hang, 500kb/s h.264 videó, eredeti felbontás, ha alapból monó volt, nem csinál sztereót csak hogy nagyobb legyen, ugyanez vonatkozik mindenre, hogy lássam, hogy milyen az eredeti, hogy tudjak mihez viszonyítani, ha esetleg változtatok valamin. Esetleg elmentődik a legutóbbi profil, és nem kell minden egyes videónál újra beállítanom, hogy hogy szoktam. Ami kihasználja a több magot, és gyorsan, szépen konvertál. Linuxra is érdekelne ilyen.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Murphistic
aktív tag
Az -ab kapcsolónak az audio bitratet kéne jelentenie, bár most meg sem találtam a dokumentációban. ( Elméletileg a -b:a alternatívája, ahogy a -b a -b:v-nek ). MP3 kimenetnél a Mediainfo szerint is konstans a kimenet.
Kicsit keresgéltem, de mintha mindenhol úgy vennék, hogy az -ab a konstans értéket adó, míg az -aq opció a változó bitrátájú, ahol a minőséget adják meg.
Közben próbáltam játszadozni a -minrate és a -maxrate hozzáadásával, amivel állítólag videónál ki lehet erőltetni a konstans bitrátát, de az se működik. (Mondjuk ez is érdekes, hogy a -b kapcsoló akkor mégsem tutira konstans bitrátájú videót készít.)
Végső ötletem az, hogy mivel az AAC-kodek kísérleti státuszban van, ezért nem képes echte konstans kimenetet biztosítani.
Szerk: Közben ezt találtam: [link].
Murphistic
-
Krissz5435
aktív tag
Én is arra gondoltam, de cb-re nem csinál konstans bitrátát. Egyébként jó lenne a program. Most már ott tartok, hogy a videó konvertálás nagyjából jó lesz, az audiót még konstansra kéne belőni és már csak egy olyan összeillesztőt kéne találnom, ami megtartja a videó mediainfós dolgait.
-
vinikorn
aktív tag
-
dudika10
veterán
Na akkor legközelebb ezt is kipróbálom, de azért a merevlemezen levő 30GB-t csak átkódolnám, ha arra is van valami tipped, vagy meg tudod nekem indokolni, hogy miért kell az AVI-nak a 4x akkora tárhely...
(Ha már 4x annyi helyet elfoglalok legalább meg kell nyugtatnom magam, hogy nincs más mód.
)(#1648) Balinov: az flv-n kívül eddig mindent megevett. Nekem egy sima avi tökéletes volna.
-
jackbacsi87
senior tag
-
stefi68
addikt
Hát én is kb. azóta nem konvertáltam...

A CCE = Cinema Craft Encoder ? Az sem mai darab már nem?Amúgy próbáltam újabb csodákat is ám... Power Director, meg Ulead féle Video Studio, de a minőség terén még mindig a Tmpg győzött még ha nem is mai darab. Nem beszélve arról, hogy a dvd szerkesztő része a legprofibb amit eddig láttam. Személyre szabható, tetszőleges track menü, stb. készíthető, stb. stb.
Amúgy nekem is még a régi Dimarson házimozim van amit annak idején sosem felejtem el, úgy vettem, hogy egy táska lemezzel megjelentem a boltban és mondtam, hogy azt viszem el ami mindent lejátszik. Akkor ez nyert!
-
stefi68
addikt
De birka vagyok, valóban NTSC.

Szóval a fényképezőn nem lehet normát állítani, nem is érdekelt eddig.
Csak most hogy dvd-t kellene csinálnom az anyagból. Az említett 800xAkármi felbontású képanyag (ami egyébként elég jó minőségű) elvileg alkalmas 720x576 (PAL) formátumú dvd készítésre. Csak hát ez a szaggatás elég kiábrándító, pedig a Tmpg programok elég profi cuccok. Korábban is ezzel sikerült a legjobb minőséget produkálnom. (de már egy jó ideje nem foglalkoztam a témával)
Az NTSC onnan jött, hogy kínomban már minden beállítást végig zongoráztam és így került ez is képbe. Gondoltam ez után, hogy a 30 ->25 képkocka konverzió tett be neki.
Az NTSC meg ha jól emlékszem 29,97.Viszont az NTSC videót nem tudom meg tudja-e nézni bármely dvd lejátszón. (Ajándék lesz a válogatott anyag)
ui.: Ja és ez nem kamera, hanem FÉNYKÉPEZŐ, aminek van videófelvevő funkciója
-
neooen
aktív tag
Szia!
Nem nagyon sikerült előrébb jutnom
. Keresgéltem a neten, de nem találtam semmit, hogy hogy tudnám változtatni ezt a deinterlace témát a MPC-ban. Van még esetleg valamiyen ötleted? (Legszívesebben kalapáccsal apró pici darabokra törném a kamerát. Mekkora "bug" már ez?! )Az eddigieket és a továbbiakat is köszönöm szépen
. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Köszönöm a tippeket!
1. DivXRepair: én is ebbe futottam bele (két fájllal is).
2. ASF-AVI-RM-WMV Repair: csak addig a részig készíti az új fájlt ameddig le is játszható (ráadásul addig is ugyanolyan rossz mint az eredeti).
3. AVIFixed 2.0: nemes egyszerűséggel lefagy a hibás résznél.
4. DivFix++: csak addig a részig készíti az új fájlt ameddig le is játszható (eddig rendben nézhető-kereshető, de ez csak a fele).
Viszont ez legalább ad némi infót, mégpedig ezt:Four CC is : XVID
Error detected at byte: 164627344
File end reached.
Error: Bigger than 2 stream? Breaked.
DMLH found: 21053New Stream Size : 164613000
Total Error Count : 1
Total Frame Count : 42107
Video Data Frames : 21053
Audio Data Frames : 21054Csak ez nekem nem mond semmit.
Neked/nektek? -
canniball
nagyúr
-
zetecR
addikt
-
canniball
nagyúr
Beizzítottam, nagyjából 1,5 százalék/perc sebességgel "dübörög". Bár hálóról hálóra dolgozik, nem tudom ez mennyit számít...
Azt viszont nem értem, hogy:
1. ahogy írtad Preset = Same as source beállítással indítottam, de akkor miért írja hogy H.264 miközben a forrás xvid?
2. miért lehetett választani az egymenetes és kétmenetes kódolás között, amikor nincs is kódolás?
3. én azt hittem konvertálás nélkül csak annyi a történet hogy beolvas x db majd y db, közben pedig kiír x+y db bitet, ez pedig legfeljebb a háttértárat (jelen esetben a hálót) terheli le, de pl. a procihoz semmi köze. Ehhez képest az szinte végig 100%-on jár; miért? -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
Morcsoska
csendes tag
Szia!
Azok közöl amit írtak a FormatFactory, ImoToo, a MediaCoder, Any Video sem nyerő program. Sajna mindegyik csak a CPU-t terheli a RAM-ot nem veszi használatba. A Super sem jöhet szóba hiába jó program, de ez is csak CPU-t terheli. A Total Video Converter és a Ultra Video Joiner is CPU fogok illetve a Joiner sajna nem teljesen lehet megszabni a video hangkimenetelét. Te mit ajánsz? -
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
-
szucsi
őstag
-
szucsi
őstag
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
kejfel
tag
-
kejfel
tag
már korábban írtam egy másik topicba, de ott a Format factory-t ajánlották. amivel nem sikerült megcsinálnom.
innen éred el azt a hsz em, bár ott 50 et írtam a lényegen nem változtat.
Van mellette minta is, vállalkozóbb szelleműeknek.megpróbáltam gyorsan amiket linkeltél.
a joiner progival csak annyi van hogy össze vissza teszi be a fileokat, tehát a sorrendet rendezni kell összefűzés előtt. a végeredménybe meg ha beletekertem kifagyott.a Vdub megoldásnál meg egyesével kell betenni, az se valami gyors, de ha ás megoldást nem találunk az marad.
Köszi a segítséget!
-
kejfel
tag
Köszi szépen!
igen megyegyezik minden (remélem)mezei joinerrel próbálkoztam már, de csak az 1. sáv audiót tartotta meg.
Remélem a 2 linked közül eggyel sikerül!ez egy spéci másolásvédelemmel ellátott cucc.
3 audio sávból az első alapértelmezetten ilyen idegtépő ciripelés van.
míg a másik 2 ben normál kommentár.
összefűzöm és kiveszem egyben az összes alól az 1. sávot. Ez a terv
-
func93
senior tag
-
w.miki
veterán
-
creed30
aktív tag
Félre ne érts értékelem segítőkészségedet,de én most ezen problémakör megoldására nem olyantól várnék segítséget aki NAGYJÁBÓL tudja mi a megoldás,hanem olyantól aki PONTOS infókkal tud szolgálni.
Értem ezalatt az"1 kontenert, 1 kodekkel" pontosan mi a neve adott konténernek ill.kodeknek amivel a legcélszerűbb lenne a kivitelezés.
Épp az lenne a lényeg hogy ne kelljen 10 verzióban felirogatnom,kipróbálnom a lehetőségeket mire nagyjábó magam is látnám mi lenne a legjobb megoldás.
Bocsi,de eleve a témában szakértő
hozzászólását várnám.
Ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm eddigi hozzáállásodat irányomba.

-
creed30
aktív tag
ok értékelem segítőkészséged
,és azt is látom hogy én nem voltam elég pontos.
Nem akarok nagy méretű dvd videot készíteni.pl flv-ből avit csinálnék (neroval adatként lenne kiírva ez ami biztos
),csakhogy ahogy írtam azon belül is sok beállítási lehetőség van.Ráadásul amiért beírtam ide annak oka az is hogy nem tudom hogy avi-nál van e jobb lehetőség számomra.Tehát hogy érthető legyek
az eredeti fájlnál a konvertálás után egy nem sokkal nagyobb fájlt szeretnék kapni ,amit a lehetőségekhez mérten egy átlagos asztali dvd lejátszóval a lehető legjobb minőségben szeretnék megnézni. 
-
creed30
aktív tag
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
Nagyon régen kaptam ezt a progit, gondoltam, hogy váltanom kéne, de az ingyenes dolgok nem vonzanak és momentán nincs zsém egy másikra.
Más lejátszó megeszi az UVS által gyártott fájlokat is, de a család már megszokta a Windows Media Playert...
Megpróbálkozok a Movie Makerrel aztán ha végképp elvérzik az is visszatérek egy kérdéssel:
mondj egy olcsó, egyszerű, jó videószerkesztőt.
-
hibavissza
veterán
Szia!
Egy ősrégi Ulead 11-est használok a létező összes frissítéssel.
Ha bármi más kimenetet használok (mint DVD), akkor jelentősen romlik a képminőség.
Gondolkoztam, hogy átváltok a Movie Makerre, de a videó bemásolás alatt pl. nem képes megjeleníteni egy teljes méretű élőképet, csak a kép harmadát látom levágva....na. Meg a Ulead 11-est már megszoktam...
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
-
raskolnikoff
őstag
-
Polllen
félisten
Köszi!
Sajnos saját hülyeségem áldozatai vagyunk, ugyanis nem mondtam, hogy semmilyen codec pack sincs telepítve a gépen, (vlc+foobar kombót használok), a video hangsávja aac, így pont jó is lenne. Foobar-ral is át tudnám csomagolni, de nekem így "érintetlenül" kellene...
-
raskolnikoff
őstag
A célformátum akármi lehet, mert onnan már tovább tudnék lépni, elvileg tudok bármit konvertálni, de ez nem megy. Ezt írja a Mediainfo:
MPEG-4 (Quicktime) 65 MB, 3 perc
1 képsáv: JPEG
1 hangsáv: PCMesetleg ha szükséges, még ezeket írja:
kép: 1726 kbps 384*288 (4:3) JPEG
hang: 705,6 kbps, 16 bit, 1 csatorna, PCM (Little/Signed)A JPEG valószínűleg azért van mert iphone 3g-vel lett lőve, amin ugye csak jailbrake-es cycorder progi van. Így movba ment, de JPEG. Vagy nemtom

Progik amivel próbálkoztam: Hamster free video converter, WINX Free mov to avi converter. Miután egyikkel se sikerült (illetve sikerült csak nem kaptam semmi értékelhetőt) ezért gyanakodtam a kodekre. Abból K-Lite Full van fent (pár hónapos) illetve van még itunes+quicktime-om is.
Köszi a helpet.

-
pigsty
aktív tag
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
-
törölt tag
-
milszab
senior tag
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
" ... most latom, te OSX alatt szeretned, bevallom, ahoz homaly vagyok ... "
feltettem most otthon a win xp-t.
azzal próbálok heggeszteniés ha el lehetne érni, hogy olyan formtumot menteni, ami menne win XP alatt, DVD nélkül is, meg restart után, akkor az már mindenhol menne

-
rii
nagyúr
csak a kérdésre nem válaszoltam ... bocsesz
szóval azt gondolnám, hogy ha ennek a kodeknek a segítséégvel mondjuk a VLC "dekódolni" tudja a videót, akkor esetleg miért ne tudná elmenteni egy másik formátumban ....
ezt az 58 db avi-t szeretném átmenteni bármilyen formába, tőlem DVD ISO is lehetne

-
rii
nagyúr
vettem egy videotnafolyam DVD-t.
AVI-k vannak rajta másolásvédelemmel ellátva, meg egy speckó kodekkel ellátva.
ha win-t használnék, akkor minden szép és jó lennede mivel munkahelyen mac-en dolgozunk osx alatt, és meg is kedveltem az osx-et, meg sz*r a felcserelét ctrl funkciók miatt otthon win alatt állandóan bénázni, ezért feltettem otthon az osx-et a pc-mre, az egész világomat átálítottam sikeresen már rá, tv programtól kedzve ID, PS, strata, maya, és kezdésnek jó lett volna ezt az okatató dvd-t végiggyűrni, de szeretnék megmaradni osx alatt.
feltettem már 1-2 win emulálót
nem segített
quemu vitrau pc-t: nagyon instabil, 4 program indulásból csak 1x áll fel az XP
vitrual PC: elhasal induláskor
paralell: a cpu-m hinyzik valami vt-x, amiatt nem megy fel
végül feltoltam a vmware-t, erre ez a videotnafolyamos szarság kidobta, hogy ő márpedig nem fog menni virtulis os alatt.közben kiderült, hogy ha beteszem a DVD-t, és elindítom róla a run-me.exe-t, akkor ez elvégzi a hitelesítést, és ekkor a DVD-ről akár VLC-be akár WMP-be be tudom húzni a videokat, és lejtászák. De amint mondjuk restartolok, és a run-me.exe-t nem indítom el, akkor a DVD-ről se a VLC, se a VMP nem tudja lejátszani.
a DVD-n volt egy kodek.exe (divx mpg4 kodek), amit fel kellett installálni. Gondolom ezzel a speckó kodekkel lettek kódolva az AVI-k, hogy a hitelesítő program betöltés általi jóváhagyásával lehet csak lejátszani az AVI-kat, és csak onnan, ahonnan maga a hitelsítő program is betöltődíik
a mediacoder-t megnézem köszi....
.... amint hazaértem
mer'megen hétvégézünk kolléganőmmel... immár 3 hete nem volt egy szabad napunk sede nem vágom ... hogyhogy nincs olyan videolejátszó, ami nem a képernyőt meg a spdif out-ot - vagy hogy hívják a hagnkimenetet - használná kimenetetként, hanem file-ba írná, mint ahogy printelni is lehet file-ba, meg ha a photoshop is be tudott olvasni valamit, akkor azt el lehet menteni másként.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
-
csákány.
aktív tag
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Felraktam azt a codecet, amivel a tunerprogi is lejátsza,
De eddig egy prgi sem adott hangot,
A media info AAc nek jelzi.
a mediaplayer rel lejátszva sincs hang.Ezeket a felvételeket eddig semmivel sem sikerült átkonvertálni, nem mintha nem lenne jó, úgy ahogy van, de azért érdekelne, mert van hogy odaadnám valakinek, aki mondjuk dvd ről akarná megnézni.
Ha gondolod csinálok egy kis részletet (néhány mb) felteszem és belinkelem valahova
-
Core2duo6600
veterán
-
dudi
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
Akkor convertXtodvd, az csinál DVD formátumot bármiből, de annál jobbat nem fog, és a lejátszó se lejátszani. Egyébként egy HDMI kábel is plusz eszköz? Illetve ha hdmi kimenet nincs a gépen akkor legyen svideóval rákötve vagy valami ilyesmi még mindig jobb minőség lesz mint a dvd lejátszó.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem ez nem fog menni, de 20k körül illetve alatt lehet venni média lejátszót, WD vagy Asus play, de van Orion is pl, pendriveról vagy usb-s külső vinyóról, de akár hálózatba kötve a pcről a pc vinyójáról is lejátszik mindent, ha már van nagy lapos TV szerintem ez a jó megoldás hozzá, vagy a pc-t hozzákötni a tvhez HDMI-vel. A dvd lejátszó főleg hoyg divxet se visz nem fog lejátszani dvd minőségnél jobbat.
-
dudi
senior tag
-
Balinov
titán
-
sfdrakex
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Matamata
aktív tag
MediaCoder-nél az átkonvertált fájlt nekem kellet átneveznem úgy, hogy megfeleljen a psp-nek és .thm fájlt sem csinált hozzá. A videót a PSP ugyanúgy nem játsza le mint a Super-rel készülteket. Szóval gyakorlatilag visszalépés a Superhez képest. Lehet kéne vadásznom egy régebbi verziójú Supert.
-
Matamata
aktív tag
Régebben Supert használtam filmek PSP által emészthető formátumúra kódolására. Most újra szerettem volna filmeket rakni a PSP-re és felraktam a Supert, beállítottam, átkódolta a videót és a PSP nem tud vele mit kezdeni.
Ezután megpróbáltam az AVIVO-val mert elvileg az is tud PSP-re konvertálni, de az meg egyik videómat se fogadta el bemenetként. -
keszo
őstag
-
nyikszi
őstag
-
L4D1K
őstag
-
ultrabrutal
csendes tag
-
ultrabrutal
csendes tag
-
ultrabrutal
csendes tag
-
ultrabrutal
csendes tag
Szia!
Canopus ProCoder-ben konvertálnám. Próbáltam is, de láthatóan a hibáknál konvertáláskor mutatott ablakban is sűrün kockáz és az eredmény is egy kép/hang szinkronhibás selejt lesz. Főleg, mert sok helyen van probléma a stream-ben, amennyie nézem a gyors mozgásos helyeken.
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt

Bár ez trial, és főleg telefonokhoz jó de tudja az AVI-t/H.264 de nekem itt is elég szar lett a minőség.
Miért van az, hogy a Fraps ugye, tömörítetlen formába veszi fel a képet. Ha kodólni szeretném, kisebb méret mellet ezt a minőséget szeretném megtartani, de az istenért nem jön össze
[link] minimum ilyen minőséget szeretnék, de nem 4Gb-on
-
Bulitt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- OLED TV topic
- Horgász topik
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Assetto Corsa EVO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legtöbb esetben, ahol csúszott a hang, ezt választottam.

Neked/nektek?

Van filters a Video és az Audio alatt, de nem aktív Direct Stream Copy alatt-de nekem gondolom amúgy sem ez kell. Elmondanád, hogy hol találom pontosan az általad javasolt dolgot?!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)