- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
MM
őstag
Hol lehet kapni ezt a Shuttle lapot?
még sehol sem láttam..... -
Marharepa
csendes tag
Igazság szerint jó alap, ha jó a lap, alaplapot megint nem fogok cserélni egy darabig és gondoltam a további dolgokra is nyitott legyen a lehetőség, ezért gondoltam a 333DDR re. Most ugyan csak egy 700 as TB m van, de ezt használtan vettem olcsón, amíg nem lesz meg a pézem az XP re vagy akkor már lehet, hogy Thorougbrbbrbrbbr-re, vagy valami ilyesmire :-). a 333DDR pedig már 25 bruttó a 256 os, tehát nem gond a vétele. Csak kérdéses, hogy érdemes-e. Én a Soltek SL75-DRV5 re voksoltam, nagyon érdekelne mi a véleményetek, milyen és pontosan melyik alaplapot ajánljátok?
Nagyon köszönöm! -
BobMaster
senior tag
Neked még nem írtam: a KT266A eleve javított chipset, relative olcsó lapok vannak vele, SZVSZ jó minőségű (AMD-hez mindenkinek ilyet ajánlok először). A KT333 a nevével ellentétben nem sokkal gyorsabb a KT266A-nál, viszont érdemes rásasolnod az ASUS A7V333-U-jára. Nyálcsorgatós jószág.
Mekkora procit tennél rá? Duronhoz halálfelesleges a 2700DDR. Vagy mennyit költenél rá most, és milyen lépésekben bővítenéd? Mennyit szánsz rá a későbbiekben? Mire kell? -
motor
tag
egyébként jó a shuttle nem?
-
motor
tag
És hol_
-
motor
tag
Helo Marharépa
Minek a 333-as ha memória úgy sem kapható hozzá.
Van egy tippem, Shuttle Ak31(2) KT266A
nincs fölösleges RAID, viszontnt AMDhez kiráy
na kb. annyi mert a shuttle nagyon jól tuningolható,
stabil alaplappot épített, a via köré különben meg nézz körül a nemzetközi-internet-hálózaton és majd megtudod. -
zozi
tag
HI!
Befektetni nem érdemes a pénzed a számítástechnikába, de ha gyors gépet akarsz viszonylag olcsón, akkor szerintem vegyél egy VIA KT266A csipes alaplapot, ha tuningolni akarsz akkor márkásat (Epox,Asus,Abit,Shuttle), RAM-ot pedig szintén ez alapján ajánlanám: 266Mhz-est ha nem tuning, 333Mhz-es ha tuning célra lesz. Ha olcsó alaplap kell 2év garival 20800+Áfa áron már van, és ezt is lehet húzni. Ha pontosabban érdekel valami, küldj e-mailt. -
Marharepa
csendes tag
Sziasztok, AMD rendszert szeretnék összeállítani és szeretném tudni mibe érdemes ma belefektetni. Milyen chipsetes lapot érdemes venni, vannak e bajok valamelyik chipsettel, érdemes e a 333 as DDR t választani, esetleg elég e még egy jó ideig a 266 os is?
Véleményeteket várom, előre is köszönettel!
Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest