Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
hat oszinten 3dmarkot nem neztem mert utolso 3.10 es omega van fenn, azzal meg nekem fix 60fps en vegigmegy minden teszt, setobb sekevesebb es pontot is aszerint kapok. hogy miert van ez, annyira nem erdekelt, mert semmivel nem volt problema csaka 3dmark al.. ugyhogy azt nem neztem. aida reportom van itt, behozttam magammal ha kivancsi vagy ra :)
egyebkent ha felteszek ujabb vagy regebbi omegat akkor tudok merni a 3dmark al, csak mivel mindez tegnap ejjel 1 korul tortent, nem csereltem drivert :)
az legutolso omegaval voltak gondok amikor probaltam, es csupan a 3dmark2k1 miatt nem akartam lecserelni.. de ma este igerem megteszem es 3dmarkolok egyet.
biosteszt topikban ottvan hogy mi a kulonbseg a cas1 es 2 kozott pl a call of duty ban
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest