Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresnék többnyire edzőterembe járáshoz. Nem árt ha bírja az izzadást és kényelmes és nem esik le mondjuk 2 lépésnél. 15.000 avagy 40 font az amit maximum rászánnék, nyilván nem várok csodákat.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok! Hol tudnék kérdezni vezeték nélküli buds-okról? Gondolom nem itt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek(jelenlegi egy Corsair HS40 összehasonlításnak):
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Főleg online tanuláshoz, Youtube, filmek, kevés zene és mellé játék.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Olyan 100 euró vagy 150 a nagyon max ha annyira jó.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Csak vezeték nélküli. Napi 2-3 órát lenne max használva jelenleg.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, ami levehető vagy felfordítható.
(6) Milyen hangzást vársz?
Minél tisztább, élvezhetőbb legyen. Van gyakorlati értelme: virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.?7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy, jelenleg USB van, a wireless mellé mindegy.8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Hát szeretnék fehér színűt, de így igazán be vagyok határolva. Amit néztem és best buy esetleg a Hyper X Cloud 2 wireless illetve a Flight. Viszont egyik sem fehér, de se nem tiszta fekete.Valamint jó lenne ha könnyű lenne, a HS40 375g. A szín lehet kompromisszumos. Csak legyen kényelmes is bár az egyéni.
(direkt a gaming részbe is írtam, de az nem igazán pörög és mivel már nem a gaming a fő profilom így ide is teljesen jöhet gondolom )"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Gzula[HUN] #6852 üzenetére
Ezek egyébként mennyire versenyképesek gamer headsetekkel vagy teljesen más kategória? Mármint mostanában nem igazán játszom sokat, esetleg később, de mi választja el ezeket attól, hogy PC-n élvezhető legyen a használatuk? Kérdem úgy hogy az általad, általatok említett fejhallgatók egyike sem mond nekem semmit.
Vagy ezek inkább telefonról + egyébről hallgatott zenére vagy content-re alakamasabb inkább és nincs hozzá mondjuk szoftver támogatottság a gémerekre meg, mint tudjuk van és főleg PC-re vagy konzolra optimalizáltak?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Gzula[HUN] #6854 üzenetére
Mondjuk nekem kifejezetten PC-hez kéne egyelőre. Zenét nem igazán hallgatok max Audible-t. De arra ott van a 2 Samsung fülhallgató. Bár jók PC-hez, de csak nem a legjobbak. Egyelőre valahogy nem tudok kompromisszumot kötni a vezetékkel. Csak a fülesé van, (ami elég hosszú, most már zavaróan) és a billentyűzeté, ami szintén ki lesz majd cserélve wireless-re. De mivel ugye a billentyűzet nem igazán mozog így nem zavaró. A székben meg hátradőlnék meg minden és úgy már igazán zavar a vezeték. Egyelőre a fehér mellett tenném le a voksom, de mivel úgysem akarok annyit költeni, hogy mindent fehérre cseréljek így lehet, hogy mégis csak a fekete, sötét lesz így a HyperX márka felé hajlok. Gondolom neked akkor ezek nem kifejezetten sokat mondanak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Gzula[HUN] #6856 üzenetére
Őszintén passz. A Corsair HS80 megtetszett, amit ajánlottak, mint headset, de ugye árban is magasabb kicsit. Mivel azért 5+ év használatról beszélünk tudok kicsit flexibilis lenni árban, de semmiképp nem €200 körül vagy fölött. Nem vagyok az a nagy hangzás szakértő szóval nem biztos, hogy egy €100 vagy €1000 füles között tudnék különbséget tenni. Plusz van pár boltban céges kedvezményem szóval érdemes körbenéznem meg kérdezni. Kényelem miatt jobban aggódom kb. Meg hát a vezeték nélküliek elég nehezek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs