Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Tiszteletem a kedves egybegyűlteknek,
A tegnapi nap folyamán megérkezett a Bose QuiteComfort 35 II fejesem, rendkívül kényelmes és igazán elnyerte a tetszésem de sajnos rögtön az első telefonhívásnál szembesültem egy kellemetlen dologgal:
Gyakorlatilag a hívás elindítását követően a kicsörgés pillanatában előjön egy statikus fehér zaj, ami a hívás befejezéséig tart. Alapjáraton és zene közben semmi ilyesmi nincs, csakis a telefonhívások időtartamára, függetlenül attól, hogy egy teljesen néma szobában vagy épp az utcán vagyok. Találkoztatok-e ilyennel? Ez a "normál" működés része vagy hibás lenne a cuccli?
Jobban utánajárva, nem egyedi eset: https://community.bose.com/t5/Headphones-Archive/QC35-ii-white-noise-during-calls/td-p/121401
Ezen kívül több topicban is említik ezt a problémát a Bose oldalán. Itt most nem a külső zajok beszűrödése a probléma, hanem konkrétan az a statikus fehér zaj a hívás során.Egyébént egy (nem nevetni) Airpods Pro-t váltott, a fülemben nem maradt sajnos meg, de egyébként a hívás klasszisokkal jobbnak bizonyult a rövid idős teszt során, illetve a transzparens mód is kicsit hiányzik itt, de ezzel együtt lehet élni. Sokkal inkább ez a fehér zaj kérdés foglakoztat...
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Kohautech
junior tag
-
mentic18
aktív tag
válasz Csaby25 #3093 üzenetére
Én is most kerestem rá, meg nekem [ez] van, messze a legjobb 10 ezer alatt.
Vagy legalábbis eddig jobb volt, aztán megtaláltam [ezt] . Több időt bír és szebb is.
Jobbat nem fogsz találni, max használtan, de 20. ezres értékig teljesen felesleges nézelődni, ugyanazt tudja mindegyik. Vagy ha tudtok jobban javítsatok ki, én is épp keresési fázisban vagyok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A53 5G
-
ph2012
senior tag
Tudnátok ajánlani dokkolós töltős vezetéknélküli fejhallgatót laptophoz? 20.000 Ft alatt.
Ez nem dokkolós: [link] ?_
Köszi.
-
Kobe
veterán
Fiio fules elegge adja. Szerdan vettem at, aznap toltottem ra, azota minden munkanap hallgattam, eleg sokat (6+ orakat), ma ment le 4/5re az akksi :)
-
bigmasterg
addikt
Bose 700 vs Sony WH-1000XM3 témában nézelődtem az utóbbi időben (meg nézegettem Jabra Elite 85h-t és b&o h9i -t is amikor amazonon akciózva voltak).
Végül berendeltem pénteken a bose-t, mivel kb a sony árában sikerült szerezni.
Ugyan a sony-nak kicsit jobb az anc-je, meg jobb ár/értékűnek tűnik. De fogtam kézben mindkettőt, mindkettő volt a fejemen és számomra sokkal meggyőzőbb volt a bose anyagminősége. (Gondolom a b&o még jobb lett volna).
Illetve ami a Bose melletti egyik fő érv volt, az a hanghívás minősége. Tesztek alapján ezzel lehet valóban telefonálni, netán telcozni is jó lesz.Kíváncsi leszek rá milyen lesz. Irodába lesz, utazgatni, meg esetleg néha konditerembe.
Hangminőségben sokra nem számítok (sony-tól sem remélnék sokat). Arra ott vannak a rendes, vezetékes fejhallgatók. -
Kohautech
junior tag
válasz bigmasterg #3122 üzenetére
Annyiért en is a 700ast vettem volna ,de eredeti árukon biztos hogy xm3.
-
Kobe
veterán
válasz fericske #3120 üzenetére
Is is.
Összehasonlítási alapom nincs, mert az első BT fejhallgatóm, és fejhallgatóm is egyben.
Szerintem a hangja semmi extra, legalábbis én hasonló minőséghez szoktam fülesekben is, a Mee electronic, Vsonic és hasonló jobb minőségű fülesekkel, így nem ültem seggre a truvájtól, de jól szól.
Tény hogy ezek általában V karakterű fülesek votlak, ez pedig egy "mindenevő", populárisabb hangképpel rendelkező fejes, de nekem összességében bejön.
Szigetelés jó, bár az aktív NC-t egyelőre nem használom, SBC-n elég szar, de így is kiszűri szépen a zajokat, nagyobb tömegközelkedési eszköz hallatszik csak be, elrobogó busz, hangos 3-as metro és társai.
De ezeket nálam kompenzálja a normális szigetelés és a teljesen vezeték nélküli kapcsolódás.
Nyílván egy TWS füles is alternatíva lett volna, de ennyiért Fiio márkanével bíró darab nemigen van ilyen minőségben, így ez votl a jobb ár/érték arányú választás.A bőr a pánton, illetve a szivacsokon szerintem kényes darab lesz, egy elég puha, kellemes tapintású bőr, ami szerintem ki fog fényesedni.
Ha van esetleg tapasztalat sok használat után hova lehet ilyesmiket vinni "újrabőrözni" az lehet nem jönne rosszul
Van egy olyan sejtésem hogy a bőr előbb lesz emgviselt rajta mint ahogy az akksi / driver adná emg magát -
Ck.
addikt
Sony WH-1000XM3 Fekete vagy Ezüst legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Feleségemnek TV nézéshez keresek fejhallgatót. Jelenleg vezetékes van, de az x méter keresztbe a szobában nem túl jó, valamint csak az UPC boxba tudjuk bedugni, mert a Samsung igen okos TV lenémítja magát, ha abba dugnánk.
Van-e olyan, ami kényelmes, egész fület befedő, 15K kb határig, és javasolt a vétele?pl. itt néztem, de lövésem sincs, melyik lenne jó.
Még egy béna kérdés. A vezeték nélküli fülest USB-n keresztül kell-e a TV-re cuppantani (mint mondjuk egy vezeték nélküli egeret a PC-re), és ez a rádugása okozhatja-e azt, hogy lenémítja a normál hangszóróit is, ha be van dugva az, amit be kell dugni? Vagy eleve a TV-ben van adó, amivel csatlakozni kell?
[ Szerkesztve ]
Balage
-
Ck.
addikt
válasz Kohautech #3126 üzenetére
No, nemsokára itt is a futár a Sony WH-1000XM3-al. A fekete szín mellett döntöttem végül (de 14 napon cserélhetem az ezüstre, ha az jobban tetszik, úgyhogy ez még változhat.) Döntésképtelenség rulz.
Nagyon rá vagyok amúgy pörögve, alig várom, hogy kibonthassam és beüzemelhessem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Bose QC35 II-höz képest...Egyelőre még itt van Ő is, párhuzamosan fogom őket pár napig tesztelni, meglátjuk a használat során mik lesznek a tapasztalatok.
Elsősorban a kényelem, viselet, hang minőség, hangszín, zajszűrés, valamint a hívások és a mikrofon minőségére vagyok nagyon kíváncsi, vajon mit fog nyújtani a Bose-hoz képest és végül kit fogok visszaküldeni és ki marad.[ Szerkesztve ]
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok! Az asszonyt szeretném meglepni valami fasza bluetoothos fejhallgatóval, hogy tudja hallgatni a zenéit a telójáról.
Annyi kritérium lenne, hogy pink vagy fehér legyen és ne valami full alsó kategória.
A max. ár, amit rászánnék, 30k.De ha olcsóbban is van valami jó, azt szívesebben veszem.
Mit tudnátok ajánlani?Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
-
Kiralybali
tag
Sony MDR ZX330BT vagy WH-CH510 az ajánlottabb?
A WH az olcsóbb, de ezen összehasonlítás szerint mégis ő tud többet... Persze ez minőséget és egyéb nem számszerű jellemzőt nem tartalmaz...Balage
-
Kohautech
junior tag
válasz Kiralybali #3135 üzenetére
Ch510
-
Kohautech
junior tag
válasz Kiralybali #3137 üzenetére
Könnyebb , bt 4.2 AAC sbc
-
Kohautech
junior tag
válasz tom_tol #3143 üzenetére
“milyen tapasztalatokkal bírsz ebben a témában ?”
volt már egy pár ,az összes kinyírja a fület 2 óra után a legrosszabb egy Sennheiser hd25 plus volt, rendesen fájdalmakkal járt a viselése . Nem kívánom az ellenségemnek se. Attól még nem jó ,mert a családban használnak ilyet nálatok .
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz Kohautech #3141 üzenetére
Passzív zajszűrés nyitott, szupraaurális fejhallgatóknál nehezen lenne megoldható.
A nyitott és zárt fejhallgatók összehasonlításánál sokféle előnyt és hátrányt fel lehet sorolni [link] [link]
Szerintem a BT fül- és fejhallgatóknak akkor van leginkább értelme, ha valaki zenehallgatás közben viszonylag intenzíven mozog, edz, táncol, kézen áll, vezényel, hadonászik és ebben zavarná a kábel, illetve a mobiltelefon vagy MP3 lejátszó. Ehhez viszont viszonylag szorosan kell illeszkedniük a fülbe, fülre, vagy fül köré, különben leesnének. Persze egy felkar-pánttal a vezetékes fejhallgató-mobiltelefon páros is jó megoldás lehet, mondjuk futáshoz
A zárt fejhallgató lehet, hogy kényelmesebb a fülön, viszont jobban bele lehet izzadni mozgás közben. Az, hogy jobban kizárja a külső zajokat, lehet előny vagy hátrány is. A hangképről pedig a fenti két hivatkozáson írnak.
Azért van sok nyitott BT fejhallgatónál nagyobb nyomás a fülön, hogy ne essenek le mozgás közben. Ha valaki erre érzékeny, akkor válasszon más típust. Lehet, hogy az earbud vagy a canal lesz neki jó.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
fericske
addikt
válasz Kohautech #3147 üzenetére
A kényelem ugyanúgy egyéni dolog mint a hallás. Attól, hogy neked kényelmetlenek voltak amiket próbáltál, még nem lesz általános érvényű mindenkire.
Akg n60(nc bt) vagy Beyer Aventho fejeseket próbáltad már. Tedd meg, ha van lehetőséged.
A Luzli Roller fejeseket inkább nem is mondom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest