Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
válasz Kohautech #3055 üzenetére
Csak annyival egészíteném ki, hogy attól, hogy Sony a TV, még nem biztos, hogy tudja az aptX Low Latency-t, ezt érdemes ellenőrizni. Konkrétan az Android TV-re le is van írva, hogy csak SBC-t támogat [link] . Ha nem tudja, akkor egyrészt mindenképpen lesz késés a hangnál, másrészt meg fölösleges az aptX LL-t támogató fejhallgató.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Bacusuz
addikt
Ha valakit érdekel és jár Ausztriában, a MediaMarktban jó áron lehet venni Sennheiser PXC550 wirelest.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
törölt tag
válasz ricogsm #3053 üzenetére
Igen,füldugót keresek,ahogy leírtam. Hálóba,ágyban fekve használnám. Fejhallgatóm van,de kényelmetlen. Álltalában ezek a kis dugók telefonokhoz vannak,ahogy reklámozzák őket. De valószínű,hogy a tv bluetooth-jával is lehet párosítani. Vagy rosszul gondolom? A tv, Sony Androidos.
-
ricogsm
őstag
Gratula! És milyen? pesten vagy?
Tegnap elhoztam a sony 1000mx3 próbálásra, elfér a fülemen. Nem vágtam tőle hanyatt magam.
Bagoodrol rendelt fejhallgató is szól úgy. (Digoo vagy mi)
Bose comfort 35 II -nek jobb a basszusa. Szvsz[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Alzanal most jó áron Jabra elite 85 77e ért
[link]MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
No.01
őstag
Sziasztok,
A vezetekmentes fulhallgatoval kapcsolaytos kerdeseket itt kell feltenni vagy odaat Fulhallgato topicban?
-
No.01
őstag
válasz Kohautech #3072 üzenetére
Szuper!
Szoval v.milyen fezetekmentes fulhallgatot keresnek
A viccet felreteve. Mostanaig nagy megelegedettseggel hasznaltam egy vezetekes Schleichert. A baj csak az, h az irodaban mindenki rakapott a vezetekmentesre es miutan a sajatom igy bo 4 ev hasznalat utan megadta magat korbekerdeztem ill ki is probaltam parat.
Van itt minden a kulonbozo ultra gagyiktol egeszen az uj Airpods Pro-ig.Az uzemido nem annyira mozgat 3-4 oraval en mar boven elegedett lennek. Viszont miutan az ujdonsult tulaj megmutatta a zajszuro opciot az Airpodson azota kicsit megfordult korulottem a vilag. Hiaba az ember nem tudja milyen az amig nem probalta. Engem elegge meggyozott.
Szeretem a kulonbozo kiadasaimat jol korbejarni es ugy dontest hozzni szoval gondoltam kikerem nalam hozzabbertok velemenyet az ugyben.
Szoval 2 kerdes:
- Ha zajszuro nelkuli fulhallgato akkor mi lenne az ajanlott kategoria?
- Ugyanez a kerdes csak zajszurovel
Barmifele tippet, tanacsot szivesen vennek. -
Kobe
veterán
válasz ricogsm #3063 üzenetére
Egyelore nem vonnek le messzemeno kovetkeztetest mert csak SBC kodekes backup-teloval hasznalom, de patent.
Kenyelem, kialakitas ok, nagy fulem van de befedi az egeszet
A hangkepe eleg popularisra sikeredett, amolyan mindenes. Az osszkep jo benne, nekem bejon, de masfajta elmenyt ad mint egy iem.LDAC-val gondolom meg jobb lesz
-
ricogsm
őstag
Köszönöm a leírást!
Meghallgatnám ha összefutunk
Ezek az SBC és LDAC dolgok messze állnak tölem sajnos, mivel nem vagyok vájtfülü, csak a szórakozás és csend élménye legyen meg.
aki IEM -re van szokva és azt mondja bejön a FiiO fejesfüles akkor az tényleg jóMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Kohautech
junior tag
válasz pulutodurumo #3091 üzenetére
Pedig így van itthon is tok mindegy hogy sbc vagy LDAC al csatlakozók egy készülékhez aminek végén aktív studio hangfalak vannak és spotify premium szól 320 ba.a világon semmi különbség nincs,itt aztán ki lehetne hallani pedig.
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
10k-ig el milyen bluetooth-os fejhallgatót ajánlotok?
Fontos az üzemidő. Főként zenehallgatásra és telefonálásra lesz használva.
Köszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vezeték nélküli fejhallgatót, mert a régi Sony kezd haldokolni.
Az az egy gondom, van, hogy a régi az sima jack dugós volt (tv kimeneti jackre kellett rádugni), és ez most is szempont lenne, mert még a mostani tv ilyen, viszont a mai tévéken már nincs jack dugó kimenet, így a jövőre nézve olyan lenne a legjobb ami tud így jackkel is csatlakozni meg pl BT-vel is. Van ilyen? Sajnos nekem elég kína a fejhallgató téma.
Ezen kívül, kényelmi szempontokból arra gondoltam, hogy olyan lenne a legjobb, ami nem a fülemen van, hanem a fülem körül. Létezik olyan ami ezeket a paramétereket kielégíti?
Tv-hez kell, nagyot halló embernek, hogy ne zavarja a többieket, a hangzás nem annyira létfontosságú, nem hifizni kell hanem hallani a tévét vele, esetleg számítógép vagy telefon zenéjét. Ezek miatt jó lenne ha BT is lenne, de a tv miatt muszáj jelenleg a hagyományos jack csatlakozás is. 10-30000Ft körül kéne találni valamit.
Ezeket néztem elsőre, de nem tudom ezeknek a csatlakozását, hogy jó lenne-e.
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/mdr-rf895rk-p364958777/?fbclid=IwAR1GvBfrKu5r_QuT-9tocYMzfMFp6K0bgBqlE0m2EVYa6rbfEQHB6wVB5MQ
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/wh-ch700n-p404103761/?fbclid=IwAR2UgRRRltVMN1y0AvmnH9YdpB4USbqGVy762Di3GOPRCtBCcbaAK6sKo1EAki ért hozzá, írja már meg jó-e egyáltalán valamelyik? Tudja e a BT és jack et is? Ja és a jack-el csak a központi egységet kötném össze, természetesen a fülest kábel nélkül kell használni.
Üdv: Fishor
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy bluetoothos fejest. Most belefutottam ebbe az akcióba. Ez vajon jónak mondható ilyen áron? [link] LG V30 lenne a forrás.
Köszi
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
PC-hez keresek vezetéknélküli fejhallgatót, mert már elegem lett a kábelből
20k környékén van vállalható? Illetve mekkora késést okoz ez? Filmeket néznék, de PC-ről lévén szó játszanék is. Nem tudom itt elényösebb lenne-e a rádiófrekvenciás a BT-vel szemben, lag miatt (és akkor még Bluetooth dongle-t is kell vegyek a gépbe)Így hirtelen amit találtam Alza-n (hogy még -4k lejöjjön kuponnal):
Sony MDR-RF895RK 23k rádiós
Sennheiser HD 4.40 BT 25k Bluetooth-os[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Xiaomi Air Dots, TWS i10, stb. vagy a kicsit magasabb kategóriás Jabra elite 65T BT füleseket rá lehet hangolni egy okos TV-re (samsung 55q6fn) vagy PS4-re is?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest