Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vogel
csendes tag
Sziasztok!
Tud kezelni egy USB-s bluetooth adapter PC-n két BT fejhallgatót egyszerre? Ki tudja hajtani őket? Gyerekek esti alvása mellett szeretnék a párommal normális hangerő és minőség mellett filmezni.
Köszi!
-
pulutodurumo
őstag
-
csendes
őstag
válasz pulutodurumo #3602 üzenetére
Biztos? Azt látom, hogy két eszközről tud fogadni BT-t (multipoint). De azt, hogy "two port" vagy "dual link" lenne, azt nem látom. A kérdés a két BT fejhallgató volt, amihez ilyesmi kellene: [link] (ezt nem ajánlás, mert nem ismerem, csak jelzem, hogy van ilyen)
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
pulutodurumo
őstag
-
Vogel
csendes tag
válasz pulutodurumo #3602 üzenetére
Ez is elegendő lehet?
https://blitzwolf.hu/blitzwolf-bw-br1-pro-bluetooth-vevo-egyseg[ Szerkesztve ]
-
Vogel
csendes tag
válasz pulutodurumo #3606 üzenetére
Onnan lesz. Köszönöm a segitséget!
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Ti mit vennétek?
Bose Soundlink AE 2 over ear 139 EUR
Sennheiser HD 4.50 BTNC 94 EUR
Sony WH-XB900N 138 EURPróbáltam őket meghallgatni, a német MM Ben de a Sonyt nem tudtam kipróbálni, a bose volt a legkényelmesebb viszont a sennheiserben olyan 'minta' zene szólt amit különösen kedvelek.
Szóval segítsetek dönteni, légyszives!Köszi
#proudfather
-
-szabi-
addikt
Hi
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek fület körülölelő kivitelben 15 max 20e áron.
Kicsit visszaolvasva 10-15 között Behringer HC 2000B és HC-2000BNC ajánlott.
Kicsit drágábban néztem Sony-kat (MDR-ZX330BT, MDR-RF811RK és MDR-RF855RK) de mindhármat nagyon kritizálják az árukeresőn.
Ezek ennyire problémásak vagy csak összegyűltek a kritikusok?
Mi az a zúgás amire Sony-knál olyan sokat panaszkodnak?
Esetleg Philips-ek (SHC5200, SHB3175, SHB4805) közül?
Amit itt a topikban még olvastam JBL C45 BT, arról a vélemények inkább pozitívak, de nem tudom eldönteni a kép alapján az fülön támaszkodik vagy körbeveszi?
Esetleg még JVC HA-S60BT vagy Superlux HDB581? Utóbbiból a 6-os szériából van vezetékesem azt kedvelem.
Melyiket ajánlanátok vagy mit helyettük?
Előre is köszi.
üdv
szabi -
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Lentebbi ajánlások alapján én is beneveztem egy Behringer hc2000bnc-re muzikerről. 3 nap alatt itt volt. Telóról zene/podcast hallgatásra vettem olyan helyzetre, amikor nem akarok kábellel szórakozni, szóval semmi extrát nem várok. A hangja (bluetoothról): Semmi extra, közepes minőség. Kényelem: kimagasló a Hyperx cloudomhoz képest. A hordozhatósága az összecsukható kialakításával zseniális.
-
Bishi
tag
Sziasztok!
JBL E50BT fülesem fej feletti pántja eltört és foszlik az anyag a borításán.
Nem találtam ilyen pótalkatrészt, a többi része jól működik.
Tudtok ajánlani megoldást a javításra, vagy fejhallgatót ajánlani, mely hasonlóan jó paraméterekkel bír?
Ez szép hangzású, BTs, jó akkumulátorú, kényelmes akár egész napos viseletre is.
Munkához kéne. Szeparáljon valamelyest - ez pont jó mértékben teszi ezt is.
Ha használható headset funkciókkal is bír az csak + pont. -
Kolbi_30
őstag
Sziasztok
Van nekem egy Sony MDR-ZX330BT fülesem, a mikrofon része mintha egy pincéból beszélnék falon keresztul, a hangminoseg amit lead pedig eleg szar.Lehet ezeket valahol belöni Windows 10ben vagy van hozza valami program?Reméltem ebben az ársávban mar azert minimalis minoseg lesz...de sajnos ugy fest ez egy sapka szar igy.You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
senior tag
Sziasztok!
Vennék valami vezeték nélküli fülest itthonra. Filmezéshez, zenehallgatáshoz és játékhoz használnám (igazából a zenei hangminőség fontosabb, mint hogy 5.1/7.1 legyen).
Főleg pc-vel használnám, de néha nagyobb utakhoz magammal vinném, így a zajszűrés és az NFC hasznos, de nem létfontosságú. Fontos viszont a hosszú üzemidő, mert akár 10+ óráig is használnám folyamatosan. Fontos még a kialakítás, hogy az egész fülemet körbe ölelje, és minél puhább-kényelmesebb legyen. Kinéztem pár típust és néztem hozzá használt árakat, 20k körül szánnék rá, de max 30-ig kiadok rá ha van egy nagyon jó vétel.
Milyen fejhallgatót ajánlanátok ezek közül, vagy ebben az ársávban?Sennheiser HD 4.40 BT ~25k
JBL Live 650 BTNC ~30k
JBL E65 BT NC ~20k
AUDIO-TECHNICA ATH-SR30BT ~20k
Sony WH-CH700NH ~20k
Audio-Technica ATH-ANC70 ~30k
Plantronics BackBeat Pro ~17k
Sony WH-H800 ~25kIlletve néztem azért pár gamer fülest is, hiszen végülis pc-hez venném:
Logitech G930 ~10k
Steelseries Arctis 7 ~23k -
-szabi-
addikt
Az mennyit számít, hogy van e aptx-hd?
-
Forestjo
senior tag
válasz -szabi- #3617 üzenetére
Igen, fület körülvevő. Szerintem nagyon jól zár és csodás a hangminőség is.
A zajszűrés egész jó, bár nem tudom azokhoz a felső kategóriás fülesekhez viszonyítani, amikhez egyes vájtfülűek kritikusan teszik.
Amit ebben észrevettem, az a bekapcsolt zajszűréskor jelentkező szélzaj, ha erősebb a szél vagy úgy éri a mikrofonokat, akkor jelentősen felerősíti. Olyankor kikapcsolom és megoldódik a probléma. Jól szigetel maga a párna is.Direkt azért is vettem ezt, mert túlnyomórészt jókat írtak róla
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
törölt tag
Üdv!
Sony van-e valakinek tapasztalata ezzel a fejessel? Sony WHH900NN.CE7
Megköszönném, ha írna róla pár szót!
Egy ilyet váltana le Sony MDR10RBT
-
lo_jo
senior tag
Sziasztok, szombaton megjött a Sennheiser HD4.50 BTNC-m, viszont magyar régiós App Store azt írja, hogy az app nem elérhető. Van értelme egyáltalán az appnak? Kikapcsolható vele pl. a hangerőállítás visszajelző pittyegése? Ugyanez a pittyegés van minden "rezgésre" telefonon, pl. feloldás, linken hosszan nyomás, appváltó előhozás, stb, jó lenne ezt is eltűntetni. iOS13.
-
Ganzer
aktív tag
válasz papeti01 #3627 üzenetére
Ja bocsi, nem válasz akart lenni
Marshall Major 3 bluetooth aptx bekapcsolva, ha spotify-on bekapcsolom a hangszínszabályzót, azonnal csökken kb 50%-ot a hangerő. Persze ezt tudom kompenzálni hogy feljebb hangosítom, csak kíváncsi vagyok hogy ezt miért csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
-
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
összefoglaló híján rögtön kérdezek
vezeték nélküli headset-et keresnék játékra. zenehallgatásra van normálisabb vezetékes fejesem, így a zenelejátszási képesség nem elsődleges szempont (persze ne szóljon full sz.rul). ami fontos lenne, hogy a késleltetése ne legyen túl zavaró játék közben, kényelem, és persze ár/érték arány. 20k körül van valami jó vétel?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
hyperspace
őstag
válasz #21346560 #3625 üzenetére
Nekem nemrég hozta meg az MPL, tegnap rendeltem. Nem volt még ebben a kategóriából fejesem/fülesem, és egyelőre csak iPaddel hallgatom, de nagyon tetszik. Youtube-on néztem pár videót róla, meg elolvastam pár review-t, mindenhol dícsérték. Irodában használom, mikor először feltettem (nem szólt semmi, csak be volt kapcsolva), mintha egy hang nélküli világba csöppentem volna .
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
törölt tag
válasz hyperspace #3634 üzenetére
Köszönöm!
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
vettem ebayen egy Redmi airdots fülest (nem vagyok benne 100% biztos, hogy eredeti, de ezt most hagyjuk). a bal oldali nem szól, nem látszódik bluetooth kapcsolatoknál, tehát gondolom a jobbossal sincs kapcsolatban, és látszólag nem is töltődik. ha beleejtem a töltőbe, csak felvillan rajta a LED, félig fehéren félig pirosan, és ennyi. a töltőre rámértem, mindkét portján kiadja a megfelelő feszültséget. szétszedtem mindkettőt, és a balosban az akksi nem néz ki a legjobbank, szóval legjobb tippem hogy az halott. kérdés: tudja valaki hogy ehhez tudok-e szerezni itthon bárhol akksit?
üdv
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
galocza
aktív tag
válasz FireKeeper #3633 üzenetére
sajnálom, látom, lejjebb befürödtél vmivel.
az elsőre röviden: játékra kevés kompromisszummentes megoldás van, HA mikrofont is akarsz használni. ha nem, akkor csakis aptx ll (low latency) vagy kleer, igazából egyik sem igazán ez az árkategória (amennyire én tudom).
bővebben itt:
[link]
ha akarsz mikrofont, faststream (amennyire én tudom, csak creative és leaf termékek játszanak), nem a minőség az elsődleges szempont (bár nem feltétlenül rossz) - érdeklődni a játékosfülesek topikjában érdemes.
a redmihez: nemtom, honnan vetted, de 1. ha ebay és testvérei, lehet fenyegetőzni. nekem 1x bejött. 2. van itthon szervíz sztem, bár nem biztos, h megéri (s a kalapban benne van, h elhajtanak, h nem eredeti). -
Lacc
aktív tag
Üdv.
Vettem egy Sony WH-XB900N-et, vezetéknélküli, aktív szűrős, amit tök jó. (40.000 Ft-ot újként megért)
Azonban észrevettem, ha vezetékkel használom, akkor a hangminősége jelentősen leromlik, fantasztikusan nagy doboz hangja van. Az útmutatóban sem látok erről semmilyen leírást, hogyan lehetne ezen segíteni.
Azt elismerem, hogy én nem hallok minőségi különbséget az XB900N és az 1000XM3 között. De ezt a jack kábeles dolgot nagyon, még a laptop hangszorója is jobban szól.
Valakinek valami ötlete erre? -
Lacc
aktív tag
válasz pulutodurumo #3642 üzenetére
Sima szeteró, (laptop, két mobil, tökmind1), rájöttem, be kell kapcsolni.
Ha be van kapcsolva, akkor már minőségben ott van, mintha vezetéknélkül hallgatnám, de ha nincs bekapcsolva, csak simán jack-kel hallgatva, viszont nagyon erős dobozhangja van. Azt hittem, hogy kábelesen nem kell bekapcsolni. -
Lacc
aktív tag
válasz hyperspace #3646 üzenetére
Utólag megtaláltam az online útmutatóban is, hogy ha magas minőségű zenét akarok hallgatni, akkor be kell kapcsolni.
Link, tips 2-ik pont.
Egy Sony MDR-V55 felveszi vele a versenyt - ezt cseréltem le, én itt ragadtam le a fejes tech-ben - , vegyes zenehallgatás esetén (Vagy csak én szenvedtem már hallás károsodást).Zilliax, Ebben igazad van, erre nem is gondoltam. Okosabb lettem
Runo: Én még az akciós 2900 cseh koronát (~40.000 Huf-ot) is sokkalom érte. Viszont munkahelyen ahol folyamatosan beszélnek 3 irányból is, 30%-os hangerőn aktív zajszűrés esetén is olyan lelkibékére tudok lelni, hogy sajnálom levenni. Innen nézve megérte. Többet nem. De ez csak az én személyes szubjektív véleményem. Talán a Sony WHH900NB jobb lehet. (Találtam egy oldalt ahol elég objektívnek tűnnek a tesztek)
[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Bedugós BT fülhallgató kérdéssel is lehet ide jönni?
10k környékén milyen jó ár-érték arányú fülest ajánlanátok? Sporthoz, edzéshez, futás-bicikli?HALA MADRID // 18' Auris HSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Premier előzetesen a Farming Simulator 25
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512gb 12gb RAM (Használt, enyhébb használati nyomokkal!)
- ASUS TUF Magyar Decemberig Garis Gamer Laptop 144Hz i7 11370H 24GB 1TB SSD RTX 3060 Dobozában
- Asus Rog Strix GTX 1070Ti 8gb
- Független iPhone 11 128gb fekete, gyári bontatlan fülhallgatóval
- Szép Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite ! ÚJ akku
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest