Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Az időközben felnőtt generációnak üzenem: a Vektor az alapműveltség része, így hát ne legyetek restek nyomban megnézni...
-
Egon
nagyúr
Még mindig a Vektor a legjobb homemade paródia...
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Azért (is) nagyon tuti film a Vektor, mert szinte minden élethelyzetre van egy Vektor-idézet (ahogy Belga szám is).
Értekezleten, ha hülyeséget kérdeznek:
"Jó kérdés, de messze nem a legrelevánsabb!"
Esetleg:
"Kérdezd inkább azt: mióta?!?" -
CocooN-z
őstag
Hibátlan, évek óta mindig újra és újra megnézzük
-
Kár,hogy kihalt a topikja pedig amikor először láttam meghaltam rajta
Tudod mi lett a rondákkal? =O
Meghaltak?
.....Fogalmam sincs! Épp ezért kérdeztem -
GabN73
addikt
honnan lehetne még letölteni?
-
Pecc
őstag
Nosztalgiáztam kicsit, rátaláltam eme remekműre.
43.perc, Morfológus - Neon párbeszéd."-Én nagyon utálom ezt az embert. Annyira, hogy arra nincsen szó, sem több szóból álló kifejezés.
-De miért?
-Mert még egyet sem találtam ki! Bár egyszer eszembe jutott egy egész jó, elmondanám, mert fasza, egyenesen király.
Csak szerintem félsz, hogy hogy hangzik."Meghaltam rajta
-
JetiRulez
őstag
Mi is megnéztük öcsémmel, még téli szünetben. Nem lehet megunni.
-
Egon
nagyúr
Kicsit belenéztem megint (péntek délutáni hangulat a cégnél), és nagyon üt...
-
60wattosNeon
csendes tag
ahoj
úgyláccik nem vok már ojan híres mint rég.
-
Yeti910331
aktív tag
Hát nincs itt túl nagy forgalom. Viszont az Alterego fórum 1 kicsit beindult az tóbbi hetekben.
És le van írva már, hogy hogyan kell szinkronparódiát készíteni.
-
60wattosNeon
csendes tag
,,Tudom, hogy ott vagytok valahol, hogy hallgattok, hogy tűrtök. Nap, mint nap, még ha nem is mindíg tudtok rólam.''
-
nem_tom
őstag
válasz
60wattosNeon #219 üzenetére
Akkor légyszives nyisd ki a WC ajtómat, mert beragadt és nagyon ki kell mennem!
-
60wattosNeon
csendes tag
Helló!
Én vagyok a kiválasztott. A zárt wc ajtón már gyerekjáték átjutnom. -
Yeti910331
aktív tag
Vissza vonom az egészet. Már működik az oldal. Aki nem látta még a filmet és teheti, töltse le.
-
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331 #215 üzenetére
Szólj!
-
Yeti910331
aktív tag
Beszart az Alterego oldal és a fórum is. Kéne szólni Balázséknak.
-
Kanczy
veterán
-Ez tök jó!
-Biztos?Ne nyúlj a tükörhöz,mert furcsa tükör EZ.Piszkos lesz tőle a kezed,majd az egész TESTED. -
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331 #211 üzenetére
''napszemüveget hordok még éjjel is.''
Akkor azt fogják hinni, hogy vak vagy. -
Yeti910331
aktív tag
,,Asszed ez az igazság...pedig nem. Vagyis fogalmam sincs mivan, de Morfológus sokkal okosabb, mint én és ő tud valamit amit én nem és azt meg kell tudnom.''by Neon
-
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331 #209 üzenetére
Ez nagyon Poén!
Ajánlom mindenkinek!
-
Yeti910331
aktív tag
Új szinkronparódiát találtam egy fórumozó jóvoltából (Alterego fórum), a címe pedíg Turmix és innen lehet letölteni: http://turmix2005.uw.hu/ .
-
Yeti910331
aktív tag
Van itt egy kérdés, amit már az Alterego fórumban is feltettem. Ha Linóleum látja a jövőt (és ad sütit
), miért nem látja a lottószámokat?
-
Yeti910331
aktív tag
,,Szerintem azt jelenti, hogy konyha ajtó latinul, vagy kijárat a konyhából, út a szobába, lyuk a falon.''
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #205 üzenetére
erre is egy up meg mindenre. ,,ez az emberi butaság teljes betetőzése''
-
Yeti910331
aktív tag
ápp a filmnek. minél több embernek látnia kell.
,,önnek nincs egyénisége. maga egy sztár.''
Minimum 1 Oscar-Díjas Alkotás!!! -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #202 üzenetére
UP!
-
sgergi
veterán
Tényleg iszonyatosan jól megcsinálták ezt a filmet. Az ember halálra röhögi magát, még akkor is, ha már többször látta.
-
Yeti910331
aktív tag
Gyertek! Aki tud, lépjen be a myVIP-es ,,Vektor klub''-ba. Sztárok és tehetségkutatók, nameg VaJúdás-ok kíméljenek.
-
GameSpy
tag
Naon kész a film...vannak hasonló filmek is (nem mátrixos)?
''Kicsi a bor, de szar az íze!'' -
Zull
senior tag
''nesze, reggeli helyett takony'' xD
Hat en mar vagy 3/4 eve lattam, de sirvarohogos, beszaras, nagyot alkottak, amugy ok csinaltak a dallasz-t is, csak akkor meg amator szinten.
-
Yeti910331
aktív tag
Itt mindenki elmebeteg? by: Neon
-
Yeti910331
aktív tag
Bevállaljam, hogy nekiülök pár hétvégén a filmnek és leírjam a szövegét, amit aztán berakok ide a fórumba?
-
Yeti910331
aktív tag
Ezt a szobát most festettük. Már nagyon lepusztult volt. (Ugye milyen szép barna? Én választottam a színt.
)
-
nem_tom
őstag
''Fetrengve lehet rajta röhögni..'' Az nem kifejezés. Meglehet fulladni a röhögéstöl. És ebbe az a jó, hogy nem obszcén az eglész film, hanem keveset káromkodnak, tisztára olyan, mintha nem is a Mátrix -ot játszották volna a szinészek, hanem a Vektort, olyan jól meglett csinálva!
-
Vmax
csendes tag
Ezeket a paródiákat általában nem szoktam szeretni, de ez tényleg nagyon színvonalas dolog.
Fetrengve lehet rajta röhögni.. -
Jeannie
senior tag
UP a topiknak
Jön lefele a film, az előzetes már lent van, kiváncsian várom. Jó hogy feltoltátok topikot, különben kimradt volna az életemből egy ilyen gyöngyszem
-
nem_tom
őstag
Hy all!
A Vektor tök állat!
Idézet:
,,Egy szép napon a skorpió megkérte a teknőst, hogy vigye át a folyón.
- Nem viszlek, mert megölsz - válaszolta a teknősbéka.
-Nemöllek meg, mert akkor én is meghalnék.
Majd ízelt lábával nagyot dobbantva követelte, hogy vigye át a folyón, de az mégegyszer visszautasította.
Akkor sarkon fordult és sértődötten azt mondta: Jól van bazdmeg, akkor átmegyek a hídon.''
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Hej de nagy kár, hogy 20k-val jön
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
válasz
Yeti910331 #187 üzenetére
ez ( v vmi hasonló ) szerepel a Macskafogó c. rajzfilmben is, lehet hogy onnan az ihlet
Tényleg nagyon jó a Vektor. Gondolom nem sokat voltak józanok a szinkronizálás alatt, előtt, után -
Yeti910331
aktív tag
,,...azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.''
(Alterego Studios: A Vektor (www.alterego.hu)) -
Yeti910331
aktív tag
Tényleg ajánlom mindenkinek!
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Annyira jó a film, hogy azt szavakkal el se lehet mondani. Már legalább 4-szer néztem meg egymás után és nem tudok betelni vele (leesek a röhögéstől a székből meg az öcsém is). Kár, hogy nem adják a moziban. -
MasOyama
őstag
Ma néztem meg, és nagyon király. Mindenképpen érdemes megnézni.
Ha neked tetszik a mátrix, akkor ez is fog. -
Kain
senior tag
Néztem belőle vagy 10 percet,ez valami nagyon kész
,de tetszik.
-
Eeneke
csendes tag
Én kb 2 hete láttam. Szerintem überbrutál jó paródia! És nagyon igényes munka van mögötte. Van benne pár klasszikus-gyanús beszólás is...
Egyébként a diszkóban a Prodigy Mindfields c. száma szól.
Mindenki nézze meg, aki teheti! -
simonzé
addikt
Micsoda??? Már fél éve senki nem szólt hozzá? Hátha van valaki, aki még nem látta ezt az alapművet...
Szóval: UP! -
Ráczkölke
tag
-
Ráczkölke
tag
Tegnap néztem a trélert
Az ilyen hülyeségeket bírom a legjobban, jobb mint az előre megírt szöveg...! Volt benne rögtönzés?...hmmm estére meg kell néznem az egészet!
-
HavocS
senior tag
Na csak szét kellett volna néznem jobban, ott volt az
Bővebben: link -
HavocS
senior tag
szakadj_meg-jo.zan.hu.avi a címe, sajnos az eredeti oldalon úgy tűnik nincs fent.
170 mega, szóval valamikor majd felrakom ftp-re, mondjuk holnap délutánra. -
Mrs.Anderson
csendes tag
Én elég régóta vagyok Mátrix-fan, olvastam a Stanley Steel féle Turmixot, láttam sok Mátrix-paródiát, elolvastam sok hozzá kapcsolódó filozófiai témájú könyvet, esszégyűjteményt, és amikor hallottam erről a Vektorról, óriási várakozással töltöttem le. De nekem speciel barominagy csalódás volt.
Nemaztmondom, sok haverral, meg pár sör után elm1, de nem kifejezetten lett sztem jó, már csak ezért is, mert nekem hiányzott belőle vmi értelmesebb alapsztori is. Ennyit megérdemelt volna. De persze azt elismerem, h baromisok munka állhat mögötte, ez csak az én szerény véleményem volt. Azért gratula!
-
HavocS
senior tag
Megnéztem én is, hát ez kegyetlen
Kedvenceim:
-Én azért szeretem, mert a dobozában vannak játékok meg matricák amit Linóleum maga készít.
-Mi bajod a kanalakkal? -Semmi, de ha a menzaspenótra gondolok, maguktól elhajlanak!
-Tanultál külföldiül? -Nem mér, az hogy van? -Hm. Tudod mit jelent az a felirat ott az ajtó felett? -Mit? -Hát épp ez az, én sem tudom. Szerintem azt, hogy konyhaajtó, latinul. Vagy mondjuk kijárat a konyhából, út a szobába, út a falon...
-Cickány! -Mit mondtál, Neon? -Semmi, csak ott volt egy cickány... -És? Meg volt sütve? -Nem hiszem, mert ilyen izé... ilyen szőrös volt, meg minden... -És ha megpiszkálnánk egy bottal?
-Hú, korog a gyomrom! -Mit mondtál Neon? -Csak hogy nagyon éhes vagyok. -Micsoda? A süti nem volt elég? -De, csak egy kicsit száraz volt, és égett volt a széle...
-Hú... dèja vu... -Mi va? Mit mondtál Neon? -Olyan dèja vu érzésem van. -Mi történt? -Az előbb úgy tűnt, mintha kétszer jöttünk volna be az ajtón. -Miért jöttünk volna be kétszer? -Biztos elsőre nem sikerült
-A dèja vu hiba a vektorban. Ilyenkor mind megijedünk és kiugrunk az ablakon.
-Aki másnak vermet ás, szemét rohadt Vajúdás!
-Hot dogot akarok! -Vajúdás egyél inkább gofrit!
-Azt mondta elmondja a titkot a vektorról! Erre kiderült, hogy a vektor csak irányított szakasz!
szóval nagyon kész... Naracs, tetves és dugó még a másik kedvencem, meg a barátok közt paródia sem gyenge: ''aki átb@sz, b@sszon bét is''
csak ajánlani tudom -
Dilikutya
félisten
Elkezdtem végre tölteni, este talán lesz időm, hogy megnézzem. Röhögni akarok. az előzetes alapján úgy érzem, menni fog
-
Ráczkölke
tag
Hmmmm... most láttam a trailer-ét, ésss igenis bejön, szerintem ez vmilyen szinten profizmus (cáfoljatok meg!!!), de szerintem az ilyen dolgoktól színes az internet (többek közt)...
-
A_ScHuLcZ
addikt
SVCD-ben le lehet vhonnan tölteni?
Az gyorsabb mint átkonvertálni -
ysoltee85
aktív tag
válasz
Agostino #164 üzenetére
Én 4:3-al szoktam kódolni!
''add borders, keep aspect ratio'' - ezt válaszd
Azt hogy 23,98fps-t hogy kezeli vagy mint kezeli az passz! Én ennyire nem vagyok otthon az ilyenekbe, viszont tudom ajánlani a progit! Én az összes filmemet ezzel kódoltam, és idáig még egy se lett rossz! -
Agostino
addikt
válasz
ysoltee85 #161 üzenetére
Jovan megvagyok : Cinema Craft Encoder. Majj vadászok valahonnan. Már csak az lenne a kérdésem, hogy a 23,9800 fps szépen tudja-e kezelni, meg hogyha az eredeti képméretet megakarom tartani, akkor melyiket válasszam : add borders, keep aspect ratio, vagy crop video, kepp aspect ratio? Szélesvászonnál is marad a 16:9?
[Szerkesztve] -
''Az, hogy nem hoztál nekem sütit, bunkó, tirpák dolog volt!...''
-
Agostino
addikt
Akartam a Vektorból DVD-t gyártani, de elcsúszott a hang. Mé nem lehet mindent 25.000 fps-re gyártani?
-
ysoltee85
aktív tag
Igazából azt a baj vele hogy már túl primitiv!! Én birom az ilyen idióta dolgokat de itt télleg sok volt!!
Viszont a VEKTOR-ból meg hiányoltam a káronkodást!!! Ott inkább a beszólások voltak jók! Ebből is látszik hogy lehet igényes kulturált paródiát is csinálni!!!
GRATULA a srácoknak!!!! -
_Volkovy_
nagyúr
Már elkezdtem terjeszteni haveri körben,mindenki fekszik tőle.
Narancs tetves és dugó?Az is szállóige errefelé,apppádfaszát ekkora üttetvény -
ysoltee85
aktív tag
NA lejött!!!
Már rákészültem!!Kiváncsi leszek!!
-
ysoltee85
aktív tag
Ejha!
Volt már Barátok közt, Dallas, Star Wars, Knight Rider paródia de erről még nem hallottam!
Már töltöm is!
Thx a topicnyitónak! -
DigitXT
félisten
válasz
Agostino #143 üzenetére
Nekem meg pl.
- Kopasz vagyok?
- Most .. hazudjak?
Meg amikor Neon megkérdezi Vajúdástól, hogy ''Lefagyott?''Na ekkor már hangosan röhögtünk, ezért kimaradt, hogy Vajúdás visszakérdez ''A Windows?'', viszont így nekem mégnagyobbat ütött, ahogy hozzáteszi: ''Le.'' Eszméletlen.
-
csoki
senior tag
ami még nagyon tetszik, amikor neont beviszi a tesztmátrixba morfi:
(bocs ha nem szóról szóra idézek most [már rég láttam])
Én ezt az embert annyira gyűlölöm hogy arra nincsen szó; se több szóból álló kifejezés... Egyszer kitaláltam egyet, ami király volt, sőt egyenesen f@sza, ...
Ez annyira komoly
Esmein: megnézted már?
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Örömmel látom, hogy a kezdeti fanyalgások után mégiscsak rajong a többség a filmért. Ilyen minőségű szinkronparódiát még soha nem láthattunk. Szerintem profi munka.
Egyébként a kodek-kérdésre válaszolva annyit, hogy a honlapon (lásd: #1) minden szükséges dolgot megtaláltok hozzá. -
D4v3
őstag
De az egészben a Linóleumos rész üt sztem a legjobban (tükrözödtél a sütőajtóban, ravasz kis trükk,mi?
)
Meg az is tetszett, mikor ''táncolnak'' és Neon elesik, odahajol Morfológus. Elmond vmi szöveget és utána van egy kis apró fintor (Hm), ami nagyon ütött -
DigitXT
félisten
Én is innen találtam meg ezt a filmet, csak nem szóltam még hozzá...
Hát: részemről szétröhögtem magam rajta - barátnőmmel együtt.
Nagyon állat.
Kretén is, igen, de néha épp az benne a jó...
Nagyon tetszett!
[Szerkesztve] -
csoki
senior tag
válasz
Agostino #126 üzenetére
''Kedvenceim :
Agent Smith : - Elbújok, te meg keress meg!
....
Agent Brown - Ipiapacs 1,2,3 ''
ez nekem is nagyon bejön, ahogy mondja olyan fapofával
másik jó előtte amikor bemennek a házba harmadjára, aztán a dejavu-s rész végén megszólal Morfológus: ''Hejhóóóóó''
ááááá, nagyon durva
Esmein: nézd meg újra -
Esmein
nagyúr
Na asszem megnézem mégegyszer
-
dannnnn
senior tag
ez a Cickanyos film mikor neo igy szol
OTT EGY CICKANY!!
MER AZ NAGYON KOMYOLY!! -
Agostino
addikt
Kedvenceim :
Agent Smith : - Elbújok, te meg keress meg!
....
Agent Brown - Ipiapacs 1,2,3
-Morfológus ülj csak a cipősdobozra, Neon, gyere velem
- A kanalakat a menzáról lopom...műanyag tálcákról..szerintem ezért útálnak engem a konyhásnénik.
- És mivel eszel?
- A villákat meghagyom (Meg amilyen hangja a gyereknek van..)
Nem tudja valaki hogy hol lehet képeket leszedni nagyobb méretben a filmről? Pl olyan jellegű képeket, mint amilyen az 1. hszben volt -
csoki
senior tag
nagyon süllyed a mostani kedvenc filmem topicja, azért nyomok má' egy kis up-ot
-
pacs
csendes tag
Hihetetlen atom !!Mikor láttam az előzetesét a pirulás résznél lefordultam a székről, de a teljes film a legjobb! A szinkronhangok minősége meg a többi hang nagyon jó, és a szövegek tartalma is el lett találva, nagyon ötletesek és poénosak. Gratulálok a készítőknek!
Én mondjuk szeretem mert vannak a dobozában kis játékok meg matricák és Linóleum maga készíti.... -
balco
aktív tag
ebbol alapmu lesz!!!
mertanos, tancolos, hotdogsutos, lassangepelos...
szerintem... -
csoki
senior tag
elérkezett a hétvége
még rá kell készülni
de megnézem az biztos ...
aki meg nem látta még az meg feltétlenül nézze meg -
Lortech
addikt
Ez nagyon nagy:
-Látom a jövődet neon. Ennyire jó vagyok.
Ez annyira kész! Ahányszor megnézem teliszájjal hangosan röhögök.
Csak a linóleumos jelenetért megérte megnézni. -
csoki
senior tag
up
akkora lol ez a film -
csoki
senior tag
aki még nem látta az gyorsasn nézze meg
-
csoki
senior tag
Kombájn: ''A terem ... (2 sec szünet) ... buráját!''
ez annyira durva hogy ezt külön megnéztem vagy 10* -
csoki
senior tag
Építész: ''Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.''
Neo: ''Mi van?!?''
(ha jól emléxem)
azért ez se egyszerű -
marcee
addikt
Belenéztem ma! Kicsit nehezen indul, de a Linóleum-nál tett látogatáson - hónapok óta először - hangosan röhögtem! Folyt a könnyem.
-
aDM|RaL^
őstag
xerintem fárasztó.
-
simonzé
addikt
Az tényleg faja. Az egész Linóleumos jelenetsor a váróteremtől a ''Bunkó, tirpák dolog'' mondatig 150%-osra sikerült.
Ja, Bővebben: link -
Jégkokó
veterán
Szerintem nagyon ultra brutálisan jó a film , szeriintem ez az eddigi legjobb átszinkronizálás amit eddig láttam a szereplők hangajai tökéletesen artikuláltak, vagyis pont ugy mondják azzal a hangsullyal mint a filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest