Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj FuLLmAn
újonc
Most csatlakoztam úgymond friss hús vagyok, de még a szakmában is!
Kuzma Dánielnek hivnak 16 éves vagyok,
Azt amit tudok a hangteknikárol mind unokabátyámnak köszönhetem,
Cuccaim: Sajnos pénz hiányában kénytelen vagyok beérni a Virtual Dj-vel de ahhoz is a kedvenc eszközömnek a skinjét használom<Pioneer CDJ100-s Szerintem is a Pioneer a legjobb márka>
Sony TA-V50 erősítő Tesla NZC150 erősítő
2x70W philips 2x50W tesla hangfalak
philips SBC-HP250 füles
és ritkán pio cdj100-s és omnitronic 3ch-s keverő + egy rakás profi hangteknikai hangfaltovábbi szép napot
-
djsunny
aktív tag
Elkészült az új mixem Spring Progression címmel. Ha érdekel vagy csak szeretnéd meghallgatni akkor: [DJ Sunny Blog]
-
birka1337
tag
válasz
fekeandras #77 üzenetére
aktrecordsnak írj, ők bármit meghoznak
-
zsolt1129
addikt
Végre van egy ilyen topik is
Hajrá......
-
fekeandras
őstag
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.Bp-n van valami normális lemezbolt ahonnan be lehet szerezni : Midnight Star _ The midas touch kislemezét bakeliten.DjService kilőve megnéztem nincs.Kiadótól már nem lehet rendelni.Vagy ha valakinek megvan átvenném tőle.Szétnéztem már néhány szakmai fórumon de senki sem tudott segíteni.Gondoltam hátha majd itt, sosem lehet tudni.
Köszi.
-
fekeandras
őstag
válasz
Flashback #15 üzenetére
Nemtudom most hogyan működik a dolog de néhány éve nem feltétlenül kellett vizsgát tenni ahhoz, hogy nyilvánosan zenélhessen valaki.Sógorom évekig zenélt annó a Galaxy disco -ban később a Fantastic -ban pécelen mindenféle vizsga vagy papír nélkül.Több ellenőrzés is volt azalatt a helyen de soha nem szóltak neki semmit.Megnézték, hogy eredeti lemezekről játszik-e (bakelitről tolta) és annyi.Semmi más nem érdekelte őket.De pl sokáig az ex-Animal Cannibal's-es Dj.Quick nek sem volt vizsgája.Illetve az elején még Dj.Pozsi-nak se.Dj.Vajant-nak se és még sorolhatnám.Ők mind felkapott Budapesti szórakozóhelyeken zenéltek így papír nélkül és zenélnek a mai napig is (igaz már jó ideje vizsgával).Van pár szakmabeli ismerősöm de mind egyhangúan azt tartják, hogy nevetséges és felesleges az a vizsga.Az hogy valaki lerak egy vizsgát az még nem jelent semmit.
-
birka1337
tag
Hi
Az én cuccaim ->
2 db reloop 4000 es lemezjátszó
1 behringer 300 as keverő
1 technics rpdj 1210 füles
a cuccok úgy január eleje óta vannak meg, úgy 50 lemeznél tartok most..
stílus-> minimal,electro techno, house -
-
djtoomi
addikt
Outline Pro 405
Technics SL 1210 MK 2
Phonic XP 5000
BSS FDS336T
Most fülesem éppen nincs de hasonlót akarok mint a tied.
Amúgy márcsak hobbi ritkán használom.Kb havonta egyszer ha előveszem akkor is haverok buliján de ott is ritkán.Már meguntam.Remélem nem hagytam ki semmit.Amúgymeg télleg stilus: csakis Dance és elektro.
-
The DJ
addikt
Na akkor én is csatlakozom
Jelenlegi cucc:
- Omnitronic FX-524 KILL mixer
- 2 DB CDJ-500MKII
- Reloop RH 3500 PRO Limited füles
- Felújított retro Pioneer PL200 direkt hajtású bakelit
Pár kis szolid fényecske (neon, strobi stb.), itthonra Jamo Studio hangfalak.
Jövő héten rendelem meg az új keverőmet, ami a következő lesz: [link]
Stílus: Vocal-Trance, Dance, néha csipetnyi house és elektro -
Madn!ght
addikt
Na UPP a topiknak!
Azóta van-e valakinél változás: zenél-e valahol, tett-e OSZK vizsgát, váltott-e stílust..stb.
Kezdem én:
technikám: 2 pio100+ behringer djx700, sennheiser füles.
Kedvelt/játszott stílus: R&B , house (latin, funk, elektro)
Jelenleg -mint dj- nem zenélek sehol, viszont karaoke bulikat csinálok.
Oszk vizsgát 2002-ben tettem. (''technikás mixelő'') -
.::cHeKkk::.
tag
Üdvözletem!
Kicsit önreklám...
Szívesen csinálok flyereket,plakátok Dj-eknek Discoknak. Nagyon olcsón! Ha érekel bárkit
email: koveshazi.d@chello.hu
msn: koves1@hotmail.com -
Cosmic Gate
aktív tag
Én is DJ vagyok! végre 1 tpok
most találtam
-
tc2014
aktív tag
Up! Ide még beírok!
-
hup
-
Üdv a klubban!
A ''VAS''-ra vonatkozólag mik a terveid? Piokat veszel?
Az én cuccom, eddigBővebben: link
[Szerkesztve] -
Velocity
aktív tag
hi all!
olvastam a topic címét:
én is ide tartozok
nevem: Dj Velocity
stílus: Techno
papír: most júni-júli körül lesz a vizsga: OKJ Hanglemez bemutató (DJ)
technika: 2 szgép -> winamp+pichfork, 2 db pio cdj100s, numark dm3002ex, 2 technics sl1210mkII
sajnos a cuccok nem az enyémek, csak a gépembe van 2 hangkari, de ez nem is baj, mert most ugysem ''praktizálok''
multam:
- 4 év középiskolai stúdiózás, ennek keretein belül középiskolai bulik szervezése-bonyolítása és sajnos soxor finanszírozása
- pár hónap (falusi) disco-bár (késdobáló) rezidens (jó szar volt)
- házibulik
- saját szervezésű bulik
jelenem: suli, nem zenélek
jövő: ha minden jól megy augusztus-szeptembrtől pesten zenélek majd, még egyelőre nem tudom hol -
Megjött a DJX400-as keverő. Egy kis tapasztalat:
A képek alapján azthittem a keverő fehér színű lesz, de mikor kicsomagoltam észrevettem hogy szinterezett ezüst! A gomboknak faja az elhelyezkedése! Mondjuk volt honnan le-nézni
A tóló potikra panasz sem lehet, könnyű őket tologatni , és pontosak!
Panaszkodtak páran hogy nagyon zajos a hangkép, én csumára vettem mindent és nem halottam. Az erölködőt a túlvezérés határáig tekertem!
A Kill funkció hasznos, de tényleg sokat vág a mély. Megoldás: Nem kell csumára letekerni, akkor jó!
A füles hang szín vezérlése egyenlőre nem hiányzott, de majd meglátjuk mit produkál munka közben
A BPM számlálóra is sokan panaszkodtak. Rákötöttem gépre és lemértem kb 70-160-ig tudja számolni. Bár a mérések szerint 1-t mindíg tévedett. Sok hangsáv esetén viszont már bizonytalanná vált. Megoldás: Ott van a kézi beadás! 4 ütem után autómatikusan bekapcsolja a Sync Lock-ot!
Az XPQ hangzáskép egy kicsit érdekesebbé teszi a zenét. -
-
up
-
Egy kicsit feldobnám a T-mát!!
Ki hol dolgozik? Mennyit kap egy éjszakára (ha nem titok)?
A keverés: Ki hogy szereti? Ütemre aztán Crox át, vagy effektel, dumál közbe, előre bejátszik egy részletet stb stb...
Osszátok meg másokkal a tapasztalataitokat! -
válasz
TheReMiXeR #54 üzenetére
Na ez tutti. A CDvel nem érdemes viccelni. Az ismerőseim egy dupla cds Geminit vettek merthogy az milyen jó. Mostmeg folyton kölcsöngéregetik a PIO-kat!
-
TheReMiXeR
senior tag
Ja meg azt szerettem volna még írni, hogy azért érdemes egyből a jobbik cuccot megvenni (nem a legjobbat!!!) hogy ha érzed magadba a fejlődést akkor ne kelljen majd potom pénzé megvállnod az alap cuccoktol. Marhanagyot esnek az áraik...
Nekem az első cédék Gemini CD-20-asok voltak. Vettem drabját 92ezerért mert akkor nem volt 120-125 ezrem egy pio-ra... aztán meg szaré hugyé attam el mikor már volt pénz a pio-kra...
...és a Gemini után egy cdj-100-as egy felbecsülhetetlen érték!!!
Sokkal finomabb, gyorsabb és használhatóbb...
Na ezért inkább várjon az illető és még gyűjtsön egy kis dellát! Megéri!!! -
válasz
TheReMiXeR #52 üzenetére
VCL: Super-smooth fader with up to 500,000 operating cycles. Könnyű tologálni őket onnan lehet megismerni, meg ezek nagyon tartósak.
-
válasz
TheReMiXeR #45 üzenetére
Ezzel arra akartam cálozni, hogy nem feltétlen kell 300K-s cuccokat venni. A Keverőt én sem ismerem, erről a RELOOPról pedig csak jókat hallottam. Egyébként én is Pio párti vok.
A 300as keverővel meg szakadj meg!Miért nem tudtad egy pár nappal előbb mondani! Ez a 300-as keverő nagyon tutti, ennyi pénzért pedig ajándék!! (Már ha a potijai jók, tényleg ez VCL potis?)
-
TheReMiXeR
senior tag
Megmondom őszintén én nem ismerem...
Igazábol soha nem nézegetem annyira a cuccokat, hogy tudjak véleményezni.
Csak azt ami éppen számomra aktuális vagy az lesz...
Numark cuccokat spec nem is nagyon próbáltam, hiába erőltetik a Pákó-ban
Csak egy mikrofonra tudtak rábeszélni, de az tényleg bejött... főleg annyiért
Üdv.És joCCakát! -
SlayR
senior tag
Egyébként hamár tudalatt vmi miatt véletlen ide írtam a másik topicba szuánt dolgot akkor idevágó témát is dobok! Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Numark DXM 06ról? -
SlayR
senior tag
Én épp most szerválom be a sajátcuccom keverő megvan a többi meg még gondolkodtat mi legyen, de a keverő az tutti, hogy Numark DXM 06 -
TheReMiXeR
senior tag
Én spec ilyen pléjjert nem vennék, a keverő sem egy nagy valami. Munkára természetesen. Otthon vagy házibuliba bohóckodni jó... ezt írja asszem a Zaj is kísérő szövegként...
Amugy nekem 2db 14hónapos Pio 100 adja az alapot a Behringer vmx300 vagy ESO Beat-nek...
A Behringer kissé gyengébb hangot ad, viszont az én oltári nagy kezeimnek nagyon is kényelmes a potik tekergetése, mivel van köztük hely és nem akadok össze mondjuk mint az ESO-nál egy másik potival. Ez nagyon is fontos szempont (számomra) hiszen a jó keverés alapja a jo tekerés
Amúgy a keverő eladó(szeretnék egy kisebb végfokos zenekarit venni a cipekedés és a praktikussága miatt) 30K dobozában...
-
Nem kell rögtön a 200-sra váltani ám! Mert még mindíg cdről a legolcsóbb zenélni a jogdíj miatt! Éppen ezért csak nagyon lassan fog átálni a DJ. társadalom mp3-ra hiába itt az mp3-m. A barátom is aztmondta itt az ideje Pio 200-at vennni, de mp3ban jelenleg ő sem gondolkozik. Ha majd meglesz biztos elcsábul
Egxébként meg:
CD lemezjátszó 100K Bővebben: link
Keverő 15K Bővebben: link
...115K és ezzel még dolgozni is lehet! -
TheReMiXeR
senior tag
JoReGGelit!
A vas az vas
Én nem sokat ''zenélek'' de inkább azt mondtam és mondom mindig is, hogy egy pár cd meg egy keverő az a tuti.
Nem fagy le, nem dob hibaüzit, hdd nem krepál be vagy még sorolhatnám a pc rejtelmes hibáit!
Ammondo vagyok, hogy aki már minimálisan is rabja ennek a hobbinak, érdemes venni egy szettet. Nem csak a vagánykodás miatt, hanem azért is, mert egy valamire valo helyen minimumm cd-ről jobb esetben bakelitrol megy a zene.
A pc az max szezonálisan van / lesz jelen... (privát vélemény)
A másik, hogy ha jobban belegondoltok akkor az árak is érdekesen alakulnak...
->>>2db Pio200 + 1db alap-közép keverő ---> 320-340ezer Ft + a lemezek árai
vagy...
->>>1db jobb noti 250-300ezer + szoftver + mp3 jogdíj ---> istentuggya má, hogy mennyi...
Természetesen csak is a hivatalos munkáról beszélek!!!
Véleményem kerek, tömör, egyszerű és ésszerű...
Maradok a VAS-nál! -
SlayR
senior tag
Én is művelem a Djszakmát, de szerintem vizsgából semmi nemlesz marad hobbi az is elég jó pénzLemezben az erő!
-
shteer
titán
válasz
Flashback #40 üzenetére
ja, a vas azért mégis más... az az igazi, de ha nincs jó cuccra pénze az embernek: sz@rt nem vennék, marad ami van...
meg az artisjust is egyszerűbb...
valamelyik népszerű djcsajt-t láttam laptopon traktorral és fülessel keverni, az is igen meredek volt
szerk: amin úgymond csalódtam: Digweed is már cdről nyomta az idei Easternt...
[Szerkesztve] -
Én aztmondom érdemes... Negatívumkként talán az mp3-at hozhatnám fel, de már az is megoldott Pio 200s. Próbálj csak ki egy pár Pio 100s-t meg egy jó keverőt! Persze PC-n nagyobb a szabadság. Valahogy engem inkább a VAS felé húz a szívem. Meg lehet fogni a potikat, tekergetni csavargatni... stb. Bár a komolyabb klubbokban már ott van a laptop de az álltalában csak a lézert vezérli...
-
shteer
titán
válasz
Flashback #38 üzenetére
én is középsuliban kezdtem, lemezjáccós erősítős, deckek
- futkosós kazibellításokkal
középsuliban átneveltem az iskolát dance-es partykra, mikor odakerültem, csak rockbulik voltak - asztali cd-jáccók, beag keverő- de amikor áttértem a PC-s keverésre, akkor odajött hozzám 1 srác, megveregette a vállam és azt mondta, sokat fejlődtem - hát igen, a bpm-szabályzás nagy fegyver
)
ahogy egyetemre kerültem, a pályafutásom szünetel, ha jövő évben is bekerülök a mostani kolimba, akkor viszont lesz nagy haddelhad
talán a vizsgát is leteszem, de én a PC-t nem cserélem le... csak a vizsga idejéreviszont a jelenleginél komolyabb progival szeretném tolni...
-
válasz
Latissimus Dorsi #37 üzenetére
Valahonnan ismerős a story
Ezt még a kezdtetek kezdetén mi is megjátszottuk.
Neked megvan kavin a 2Unlimited új számaa????
MOD: Mostanság mit csinálsz?
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Az én karierem a 90-es évek elején kezdődőtt a ált. isi 8. osztályában. Egy farsangi bál hangosítására kértek fel minket. A cuccot persze béreltük, és örültünk, hogy nulszaldósra kijött a törénet.
Persze kizárólag, KAZETTÁRÓL nyomtuk az ipart az akkori idők nagy sztárjaival: DR. ALBAN, SNAP, 2 UNLIMITED...
Amit persze a helyi ''kereskedelmi'' rádióból City Rádió (Miskolc), És a határon túlrólockFM ((náháthogyim) Csehszlovákia) vettünk fel. Na meg persze a Petőfi: Csak fiataloknak adásából. A B. Tóth féle műsorokat nem nagyon kedveltük, mert mindíg beledumált a számokba
.
-
válasz
TheReMiXeR #35 üzenetére
Pff, emléxem régen, nagyon régen mieneket buliztunk. Akkor még nem voltak olyan eltrejedtek a discdo drogok. Mindenki haver volt, ment a pörgés... hatalmas... Ma már ritka az ilyen buli
Egyébként mit gondolsz a Berhinger keverőről? Bővebben: link
Pio 300-as koppintás
[Szerkesztve] -
válasz
TheReMiXeR #33 üzenetére
A régi szép idők
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Flashback #32 üzenetére
Nos én már nem futok ezen a pályán...
Amit most csinálok az inkább party - hangosítás...
Egyedül elmegyek 1-1 étterembe alkalmanként (sajnos kevés ilyen van) vagy bulikba és az adott ''Környezetnek'' megfelelő zenével szórakoztatom a közönséget...
Mivel saját cuccom van, amivel egy pár száz fős társaságot behangosítok és bevilágítok ezért a tiszteletdíj az absolute (80-90%-ban) haszon... egyedül csak ezért tudok még fennmaradni...
...ezek főleg Oldies bulik egyébként('70-es, '80-as, '90-es évek diszkójával...)
A pálya (ami igazából csak ténfergés volt, nem egy igazi dj pálya sajna) meg a messzi vidéken kezdődött, mikor ' 89-ben igazi közönség előtt (4-500fős szakközepes sulibulikban) játszottam a zenéket kazettákról... vermona keverővel és hangfalakkal, UV lámpával és nem csővel, neon megszakítós villogókkal, forgólámpákkal... Aiwa pultos dekkkekkkel
[Szerkesztve] -
válasz
TheReMiXeR #31 üzenetére
aham...
Te most hol dolgozol? Hogy kezted pályafutásod? -
válasz
TheReMiXeR #28 üzenetére
Hallgasátok ti is. Light Funky megy
-
válasz
TheReMiXeR #27 üzenetére
Szóval ha megyek tanfolyamra (azért jobban nyomom mint a muterom) akkor már meg is adják a papírt? Dumálni én is tudok...
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Flashback #26 üzenetére
Jaaaa és nekem sincs papírom
Amúgy meg a Radio A-ban éppen egy mixem megy :
Bővebben: link klikk és hallgasd -
TheReMiXeR
senior tag
Na hello bello!
Egy kis info a dj vizsgáról:
-az első 3napban elméleti anygok vannak mindenféléről (pl. drogok, tűzvédelem... stb.) és van egy kis gyakorlás is...
-ha látszik rajtad, hogy jobban nyomod mint a muterod, akkor már vizsgázni se kell menned... már a harmadik napon megkaphatod a megfelelt eredményt...
-ha nem akkor kell vizsgáznod... (de ugye ki megy oda mint kezdő??? vagy nagyon béna???)
-lehet bakelittel vagy lehet cédével jáccani...
-ha tucc dumálni, akkor nem technikás dj leszel hanem általános besorolású, ami szerintem jobb... mert a technikás csak annyit takar, hogy tucc keverni, azaz áthúzni egyikről a másikra, míg az általános azt is mutatja, hogy esetleg egy ''műsort'' is tucc nyomni majd a közönségednek...
-kell összeállítani 5-6 számból álló szetteket, amire majd rámutatnak és elő kell adnod...
-minimális angol nyelvtudás is kell... számcímek magyarra értelmezését is díjjazzák...
Ja még annyit, hogy Erika szerint (Fodor Erika - szervező - 0630-9333-590) muszáj a tanfolyamon is résztvenni, mert az kell az elméleti rész miatt (mert lehet hogy egy kicsit megcumiztatnak...mert nemfizeted be azt fennmaradó lóvét...)
Diákoknak -6000 Ft az árból... nemes gesztus
...és a végére a legfontosabb, nyárra senki ne tervezzen vizsgát, hiszen nyári szünetet tartanak... max akkor lesz vizsga ha túljelentkezés lesz. Nyár elején még valszeg vidéken lesz egy tanfolyam vizsgával...
Akkor most ennyi ami eszembejutott -
The ReMiXeR úgy tudtam dj. Na ilyenkor hol van?
-
Nah egy up mert ''lista'' törlés volt
-
-
Na gyerünk írjatok még érdekes storykat! Ki mikor, hol, hogy kezdte!
-
-
I_Am
veterán
válasz
Flashback #20 üzenetére
NGOHT-t ismered? (na Ők az egyik DJ csapat akikkel jóban vagyok, de ha gondolod megkérdezhetem Frank Kvitta-t, Marco Remus-t vagy Mario Ranieri-t is Ők is itt lesznek, de velük nem sokra megyek, mert nem Magyarok.
)
Amúgy lehet a héten felhívom Nilux-ot (ngoht) aztán a hétvégén összefutunk, ha ráér. -
-
-
-
-
Ha nem megyek el a tanfolyamra attól még van esélyem hogy átmegyek a szakvizsgán?
-
-
-
dzsoni
senior tag
Én meg irtam h a keverőt tod összekötni a lemezjátszóval. Speckó kábellel ami nem csak két rca-ból áll hanem egy külön föld kábel fut közötte Bővebben: link
-
Írtam hogy a keverőn!
Szemléltetés végett: Bővebben: link -
dzsoni
senior tag
A keverőn a csatornéknál a GND-t ti ki szoktátok valahova kötni?
Bakelitlemezjátszókon hozzá lehet kötni a testhez. Pio100-on nem fogol ilyet találni
mod: Vannak direktbe olyan rca kábelek aminek a közepén a föld kábel fut, így lehet összekötni a keverőt a lemezjátszóval.
[Szerkesztve] -
nah ennyi volt?
-
-
Story: Ha nem érdekel nyugodtan ugorj a 3. bekezdéshez
Még annó kis suhanc korunkban egy pár srác elhatározta hogy Dj lesz. Akkor még kazettás Deck, Sufni erősítő & hangfal meg spotlámpa. Ekkor én is nagyon gondolkoztam a dolgon. Megemlítettem fateromnak a dolgot. Majd egy pár nap mulva elém állt hogy akkor számítógépet vegyünk vagy erősítő + hangfal... Gondolkoztam egy kicsit és aztmondtam számítógép... Itt kezdődött az infós pályafutásom... Teltek múltak az évek... Aztán még jobban...
Már a 3-4 Dj srácból 2 vitte valamire, az egyik igen komoly teljesítményt ért el eddig. Olyannira hogy most még fősulizik, mellette dolgozik mint Dj de a fizetéséből már összeszedett egy BMW-re valót és elég komoly felszerelése is van.
Na szóval, ezekkel a srácok elég sokat lógtunk együtt, mindíg is. Néha voltak fellángolásaim hogy mostpedig én is elkezdem. Még annó vettem is egy Hercules Dj consolt. De rájöttem ez nem helyetesíti a Keverőt meg a lejátszókat. El is adtam.
Most jönnek a 200s Pio.-k (nagyon nagyon mint a Suzuki) Elhatároztam hogy kezdésnek megveszem a barátomtól a 100s Pio.-kat és, rendeltem németből egy Berhinger 400-as keverőt is (tudom nem a legjobb de legalább Pio.-koppintás).
Munkám már úgynézki lesz. De a befolyó összegből az első dolgom az OSZK vizsga lesz! Itt néztem Bővebben: link a követelményeket.
Ha nem megyek el a tanfolyamra attól még van esélyem hogy átmegyek?
Másik: A keverőn a csatornéknál a GND-t ti ki szoktátok valahova kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest