Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
koshmar
addikt
Köszönjük PH!
Nem volt semmi, ahogy Béci tegnap elérzékenyült.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
mephi666
nagyúr
ollé... örvendek, hogy él a topik... szerintem nem nagyon szállt el itt az agyam, de odafigyelek én is erre, hogy így is maradjon
bánom, hogy nem budapest-róma távot (kb 900km) kell tekerni a népeknek ez leosztva kb. 80km fejenként, ami nem is sok... rájuk fért volna egy kis testmozgás... főleg a lacira... megmutathatta volna, hogy milyen tökös gyerek, ha egyedül lenyomja a távot egyszuszra
#9855: korábbi vv-t soha nem láttam... jó poén lett volna, ha összesorsolnak embereket és aki abbahagyja, az kiesik... végső győztesnek meg valami ajándék legalább nem lustulnának annyit
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tomcsi23
veterán
Yupi!
Anikó alakítása komoly volt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ildi_
tag
Már szinte hiányzott.
Már majdnem elkezdtem a Nők, Nőügyek és a Gyúrós topikokba írosgatni.
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
koshmar
addikt
válasz @rglaaf #9855 üzenetére
Amúgy ez a 200 akárhány kilométer egyáltalán nem sok.
Én amikor régebben unatkoztam a nyári szünetben, 55-60 kilométereket bicikliztem egy nap.
Ezt a távot pár nap alatt lenyomják, ha mindenki hajlandó tekerni valamennyit.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
mephi666
nagyúr
válasz koshmar #9858 üzenetére
én is pont erre gondoltam: volt, hogy reggel 60-65km-el nyitottam, este meg visszafelé tekertem le a távot... ha ők beosztják, hogy mindenki teker mondjuk 4x20km-t, akkor sima lett volna... így mindenki teker egy 20-ast és slussz... semmi kihívás benne... mellesleg nincs szél/eső/hó/jég, mint rendes biciklinél... (mérges vagyok rájuk, mert reggel 5km-t tekertem úgy, hogy szemből jött a hó dögivel az arcomba)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ildi_
tag
válasz koshmar #9858 üzenetére
A 900 km-es táv jobban kikészítette volna őket, lett volna sírás a vége felé, mert biztos lesznek olyanok, akiknek könyörögni kell, h felüljenek a biciklire.
Pl. Alekoszt nem igazán láttam még sportolni, a reggeli tornákon is csak zsebre dugott kézzel próbálkozik. Vigyáznia kell a sukár testtartásra, nehogy a sport tönkretegye a hosszú évek alatt kidolgozott pocakot. -
koshmar
addikt
válasz mephi666 #9860 üzenetére
Látom, te se vagy kispályás a biciklin
Bár azt is vegyük figyelembe, hogy ehhez nem árt azért egy alap fizikum, ami tegyük fel nálam sok év munkája.
Ez abban nyilvánul meg, hogy 10 km-t meg sem érzek, az csak bemelegedési időm.Én ha ott lennék, ráülnék a bringára reggel hatkor, délben tartanék egy szünetet, aztán este 8-9-ig tekerném folyamatosan.
De szerintem a Budapest-Róma táv sem egy nagy was ist das.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
mephi666
nagyúr
válasz koshmar #9862 üzenetére
fogadásból szerintem bevállalnám, hogy szobabiciklin 3 nap alatt lenyomjak 900km-t egyedül... (25km/h-val számoltam napi 12órát... nem tudom mennyire lehet hajtani) ...amúgy régen tekertem viszonylag sokat, mióta városba költöztem napi 2x5km körül van az átlagom... amikor még falun laktam, akkor csaptam ilyen 100-130km-es túrákat, de volt időszak, amikor ex-hez jártam és 2x20km volt folyamatosan... úgy, hogy hazafelé éjfél után indultam és itt-ott kutyák is kergettek a táv vége felé... de ilyenkor is megtekertem azért 40km/h környékére, hogy lemaradjanak a dögök hihetetlen, hogy milyen jól felnyomja kis adrenalin a teljesítőképességet és 1 pillanat alatt teljesen éber lesz az ember
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nagyon kiraly vagy! Koszi!
A laci gyerek meglepett ezzel a terminatoros viselkedesevel. Eszre kene vennie, hogy ez tenyleg nem vietnam, hanem egy taktikai jatek, amire oliver is felhivta a fugyelmet a kihivas utan, de o csak hajtja tovabb a suket dumat. Balazs celzasai is teljesen helyenvaloak, aniko szineszi venajat is beleertve.
A beci is kezd gusztustalan lenni, eddig egy normalis gyereknek tunt a szememben, de miota osszealltak, nem fer a borebe.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Nézd már és él a topic...bár szerintem max. addig nem zárják be, amíg daráló meg nem érkezik.
Elég rossz irányba megy ez a VV így, hogy háborúznak egymással, főleg ez a Laci kezd nevetséges lenni, de hát ők tudják. -
Woodslave
félisten
válasz Boxer001 #9868 üzenetére
dehogyis, ez lenne az ilyen játékok lényege. Komolyan nevetséges, hogy mit össze nem rinyálnak bent. Qrvára észre kéne venni, hogy a nyeremény amit kapnak agyarországon az emberek 99%-ának egy élet munkája, nem 6 hónapé. Most van bennt egy kis dráma, jaj világvége...
Ezt akarom én, nézőként. Látni ahogy mások kényelmetlenül érzik magukat, veszekednek és ez nem velem történik[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Boxer001
veterán
-
lacos001
senior tag
válasz Boxer001 #9872 üzenetére
Az sztem mind1 mit tesz a nyereményével,megnyerte,az övé.Neked sem mondják meg mit is vehetsz a fizetésedből......kivéve az asszonyt.
Woodslave neked meg igazad van,az egymás kicsinálása a lényeg,hiába csoportosodnak,1 nyer .Mintha most hétvégén kezdődött volna a vv4,eddig semmi sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Boxer001 #9872 üzenetére
gondolj bele, mit tudna belőle élni: venne egy lakást/házat, a maradékból meg vinné haza a nőket, innának, szivaroznának, k*félnének szerintem egy darabig jól ellenne belőle... aztán írna egy életrajzi művet, ha elfogy a pénz és ellene még év(tized)ekig
a könyv címe meg lenne: "alekosz - mindig, minden körülmények között" (<- ezt most már le kellene védeni )
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
durván számoljunk:
napi 2 üveg 5csillagos metaxa 8ezer huf (1 hónapban 240e)
napi 2 üveg "drágább" bor: 4ezer huf (1 hónapban 120e)
napi 3 szál "átlagnál drágább" szivar: 6ezer huf (1hónapban 180e)
kajára/rezsire ehhez képest nem sok menne...azért elég gatya lehetne az ember havi 1millából... ...mellesleg ezt a mennyiséget 3 nővel elpusztítva is szépen néznének ki mind...
#9876: ő egy életművész... ha nem is nyeri meg és jól csinálja, szerintem írhatna könyvet és megszedhetné magát tuti lenne rá vevő
[ Szerkesztve ]
-
ildi_
tag
válasz mephi666 #9877 üzenetére
Életrajzi művet írni a semmittevésről igazán jövedelmező lenne. Nyilván a kiadók sorban állnának és az emberek újra elkezdenének könyvesboltba járkálni, mert egy újabb valóságsós mondja el gondolatait. Annyira buta már maga a feltételezés, hogy lenne vevő, kijönnek és félév múlva már a kutya sem fog emlékezni rá, csak a story magazin, szerinted emberek vennének 3000 Ft-os könyvet ennek a munkakerülőnek a gondolataival? Egyáltalán tudod te, hogy kik vesznek manapság könyveket?
[ Szerkesztve ]
-
Inception
tag
Lehetne már szombat este,sztem laci nagyon gáz.És csak az ilyen zsófi féléknél menő a szövege.
-
SzlobiG
félisten
Végre megnyílt.
-
mephi666
nagyúr
hát, miután csomó ember úgy követi pl. a vv-t, mintha az a saját élete lenne és volt egy "bikicsunáj" is, akinek a koncertjeire(???) is járnak, ezek után a leghülyébb feltételezés is jövedelmező lehet amekkora b@romságnak tűnik, még be is jöhet...
ui: viccet félretéve, egy vígjáték viszont megállhatná a helyét... főleg, ha ő játszaná saját magát... (utánozhatatlan a stílusa) ...a sztori meg szólhatna a korábbi töketlenkedéseiről...
[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
Miböl gondolod,hogy munkakerülö?Szerintem volt melója.Teljesen mindegy,hogy biztonságiör vagy bármi.Van akinek még az sem jutt.Dolgozott Ö kint.
Mért kell munkakerülönek nevezni?Mert bent ilyen?Én is ilyen lennék,mert megtehetném ha ott lennék.Kint melózóm napi 12 órát,mint Ö.Szal Én is csak élnék bent és dözsölnék. -
Eagl3
veterán
válasz Motion_Blur #9883 üzenetére
Kötél idegei vannak az állandó életveszély miatt, amivel a munkájából adódóan kénytelen minden nap szembesülni.
-
Sanya595
senior tag
Ha csak az lenne az egyetlen lehetöséged,Te nem csinálnád?Inkább éhen halsz?
Mondom,ne felejtsd el,hogy van aki örülhet még annak is,mikkor ekkora mértékü a munkanélküliség.Boxer001 - Ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Miért egy biztonsági őrködés közben mit kéne csinálnia, sprintelni a telepen/áruházban, fekvőket nyomni, guggolni, vagy mit... Mert a sok irodapatkány, aki pasziánszozik a fél munkanapján, vagy msn-t...az megszakad
Ma is új dolgot tanultam. Biztonsági őrködés=munkakerülő. Majd mondom egyik ismerősnek, szabad napja alig van, minimum 12 órákat elmászkál egy plázában, biztos örülni fog ennek a megnevezésnek.Az egy dolog, hogy nem takarít bent...nem olyan biztos az, hogy otthon nem csinálja meg...mint ahogy az sem, hogy én, aki itthon megcsinálom, bent is megcsinálnám...lehet baxnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sanya595 #9885 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy látszik az egész emberen hogy szabályosan fáj neki a fizikai munka (ha pl. a takarítást lehet egyáltalán annak nevezni), ha az egyetlen lehetősége az lenne, hogy szenet kéne lapátolnia, valszeg éhen halna.
Ettől függetlenül hatalmas arc, de a dumáján kívül sok mindent nem tud felmutatni. Nője meg valszeg soha nem volt..
Boxer001:
na ne.. én ilyet nem írtam. tisztelek minden munkát, a fizikai munkát sokkal jobban mint a szellemit. nem kell kiforgatni amit írtam.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sanya595
senior tag
válasz Motion_Blur #9887 üzenetére
Tudom,hogy mirre gondoltál és el is hiszem,hogy szenet nem lapátolna.
Én csak a munkakerülön akadtam ki kicsitt. -
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Boxer001
veterán
válasz Motion_Blur #9887 üzenetére
Akkor ok.
Nem tudom, hogy mennyire volt kamu a bemutatkozó filmje, de abból az jött le, hogy elég rendszerető egyébként
Bent meg lehet úgy gondolja, hogy azért se csinálja meg, csinálják azok, akik mindig max. arra tudják verni a mellüket, hogy takarítanak...
Eszembe jutott, hogy anno amikor Bécivel álltak azokon a rönkökön, akkor miért nem alázta szét a csávót, amikor simán bírta volna, szerintem...Saint
Nem láttam még...ez a kép (is) mindent elárul róla.[ Szerkesztve ]
-
ildi_
tag
válasz Boxer001 #9886 üzenetére
Azért írtam a munkakerülést, mert nekem teljesen ez jött le róla. Beszéltünk már a takarításról, nem ezért mentek be, tudjuk. De azért szerintem alapvető illem, hogy a tányért legalább a mosogatóba berakom és nem hagyom az asztal közepén. Mint ahogyan Motion_Blur is írta, látszik rajta, hogy fájdalmai vannak, ha meg kell mozdulni. De én azt is elhiszem, hogy a kinti nehéz életét piheni most ki a villában.
Azt nem tudom, hogy kint hogyan és mit dolgozott. Az én párom szintén napi 12 órákat dolgozik, fizikai és szellemi munka egyaránt. Túlzás nélkül állítom, hogy jobban le van terhelve, mint egy biztonsági őr, de este mégsem kell megkérnem arra, hogy ha evett vigye a konyhába a tányérját...
Lehet a munkakerülő erős szó volt erre, a szocializálatlan talán jobb. Ha otthon meg tudja ezt csinálni, akkor hirtelen miért szokik le az ember ilyen alapvető dolgokról, mint mondjuk Éva is, aki után Olivér dobja a kukába a használt tampont?
És persze minden munkát tisztelek és én mondjuk sokkal többe nézem a munkásruhát, mint az öltönyt.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Boxer001 #9890 üzenetére
Az lesz a szép ha a végére bent marad a végén Oli, Alek + még egy szarok bele mindenbe típusú emberke. Na akkor megeszi őket retek az biztos
Bécis kép fotosopp nem?
4bro Bisztro - Olivéér
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kpal
nagyúr
válasz Motion_Blur #9893 üzenetére
Ezt láttam 4bro Bisztro ütős
-
roti86
őstag
Nah, újra lehet követni az eseményeket, köszi Ollie
-
kenwood3
addikt
1 kis hírmorzsa , ami a Szandis jelenetből kimaradt [link]
Mi az az ekezet dragasag??
-
pro70
senior tag
Bravo... ....Csak Olit ne istenítsétek mer attól elszáll az agyam...
-
troland26
őstag
gombóc paródia [link]
thx Ollie
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest