Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
LadyLorien
tag
Szerintem hamarosan pont te miattad lesz bezárva a topik véglegesen.... Igazán moderálhatnád magad, meg azt, ahogy másokkal kommunikálsz... Az rendben, hogy mindenkinem megvan a maga kedvenc karaktere, de ez miatt nem kéne "háborúzni" meg veszekedni.....
....én szóltam.
Szerintem ez egy nyilvános fórum, aki akar, az szólhat, úgyhogy szólni is fogok...
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
runner 125
nagyúr
válasz bazsii93 #18699 üzenetére
Ha, ezt tudom, nem szólok.
Ott nem olvastam bele, de pár mondatban szedd össze miért "bírod' Brécit.
Kössz.18702
Moddold gyorsan azt a bizonyos fogalmat, máskor ne használd, vagy csillagozd ki, vagy egyszerűen viszlát.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vandit.
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
joestét.
látom termeltetek...de vagyok olyan elvetemült és visszaolvasok.
18537) LadyLorien jol látod. jöhet a párod is.
#18707) Lauda viszlát.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
bazsii93
csendes tag
Miért bírom bécit? Mert őszinte,normális és rohadt jó fej jó a stílusa és adja a hangulatot..
Éva mit csinál? Rohadt alkoholista
Anikó? szinészkedik állandóan keresi a feszkót aztán elkezdi sajnáltatni magát meg sírni
Alekosszal nincs bajom ő a nuber 2
Szandika most még elmegyHa gödörben vagy,hagyd abba az ásást!
-
róbert gida
tag
[link] gondolom ezt nem csak én olvastam ,nem tudom mennyi igaz ebből
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
LadyLorien
tag
Értem én a poént, de ezzel egy a baj, hogy nem én fogom moderálni a dolgokat... és mostanában a modik mindenre harapnak, de aki lát, az bizony észreveszi.
darál0w: Drága férjuram csak READ ONLY..... Nem hiszem, hogy nagyon fog ide írni.
[ Szerkesztve ]
-
pro70
senior tag
válasz LadyLorien #18711 üzenetére
Dzsízesz... Befejezted okoska!?... Tényleg nagyon köszönjük a buzgóságodat, éppen ezért....
(#18715) LadyLorien:..Na nem gyerekek ezt Én már neeeeeeeeem...
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
gyorsan átfutottam...a szokásos szofosás....nélkülem.
Aniko a mai részben nagyon ott van megint...
Béci meg Gigi így az előzetes után meg még mindig nem állt vissza a szenteskedésre
#18711) LadyLorien sexchatre hívtam...nem is írkálni.
Éva egész este egy normális csokot nem adott. ez szerelem gyerekek....ez szerelem.
[ Szerkesztve ]
-
LadyLorien
tag
Te mindenkivel ilyen bunkó vagy? Nőkkel, mindenkivel egyaránt? Gusztusos fazon lehetsz Innentől te leszel az, akinek a hsz-eire nem fogok reagálni, mert tudtommal semmi rosszat nem mondtam rád, csak megkértelek, hogy gondold meg mit írsz, mert nem kéne elintézni, hogy bezárják a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ez a zsigeri gyűlölet ami Évát élteti... pff...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ijk
nagyúr
Balázs be van szívva, vagy mi a fene?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zin
őstag
Vicc ez az erzsi meg a dzsidzsi...nem tudom rtl remelem kirakja öket minnel elobb!Eva a kiraly
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
SzlobiG
félisten
Éva hiába apellál úgy is ő fog menni.
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #18716 üzenetére
Alja mód a saját érdekeit nézi - ismét.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Motion_Blur
félisten
Éva te gyökér
Erdei88: látod, vannak fanjai itt is bőven..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #18723 üzenetére
Hajrá Éva
Rácz testvérek ma is megmutatják mennyire rajok....
-
baluka26
nagyúr
Hellosziasztok
Ma inkább nem nézem, a tegnapi eléggé lesokkolta az agyamatThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
titán
válasz LadyLorien #18711 üzenetére
Nem, nem erted.
(#18710) róbert gida Te vagy a 600.
-------------------
Apropo, a balazs tenyleg ottvan?
-
runner 125
nagyúr
válasz Erdei88 #18724 üzenetére
..azért azt mondom, h most még csak hagyja kint az Erzsi gyereket - ezzel talán megkezdik Bréciéket, utána mehet Éva is haza.
-
zH.
senior tag
Ez az Évike mekkora egy szánalomkupac. "Nem félek, csak bent akarok maradni" Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy találhatja valaki okosnak. Folyamatosan összefüggéstelenül beszél, önmagának mond ellent, mindig kimagyarázza magát valami teljesen hazug dologgal, vagyis hazudozik. Fúj!
just be
-
Erdei88
veterán
válasz runner 125 #18729 üzenetére
Leülök, hogy megnézem és Évát látva érzem hogy megy fel a vérnyomásom.
Mondjuk amit Jerzy-nek odaszúrt az már nagyon durva volt, amit az anyukájáról mondott. Nem lehet egyszerű egy árva gyereknek. -
Motion_Blur
félisten
Egy mocskos, sunyi érdekember...
Kíváncsi vagyok hogy ebben a 10 napban hogy szerepelnek egyesek
Megmutathatja a gyárkémény Anikó, a tohonya Szandika és az alkoholista Évike is hogy mit tudnak letenni kitartásban, akaraterőben, állóképességbenStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zH.
senior tag
Szandika is szánalmas basszameg, úgy fut mint egy ló. Anikó szintén, önmagának hazudozik, állandóan sír. Éva egy kétszínű alkoholista, a többi jelzőt már korábban felsoroltam. Ki velük!
just be
-
Zin
őstag
Amugy szandika se nyerthet mivel 50 millát ugy elba..ná mint a rongyot par honap alatt...
Altalaban ienek ezek a csajok.Ha en 600 csajjal lettem volna, s annyit fizettek volna nekem mint neki, hát tuti nem jelentkezek ien musorba, meg nem a sanyinal lakok lovak közt...De am szeretem,csak azt akarom, h a mi penzunk jo helyre keruljon,ne pedig egy olyanhoz aki hegyalja sarkán tancolt░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
runner 125
nagyúr
válasz Erdei88 #18733 üzenetére
Jah, mindenkit idegesít már innen is... , viszont én a Rácz groupot jobban rühellem, így taktikai okokból most visszajuttatnám még Évát.
-
darál0w
Jómunkásember
háh....jol megkavarták a csapatokat.
-
Zin
őstag
na Alek famili olyan mint az enyém
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Motion_Blur
félisten
Böbe 10 kilót felszedett a Villában, ezért torzult a feje
Szandika b+ még életében nem futott és egy gyökér módjára is viselkedik
"én meg azt mondom fusson ugy, ahogy tud..."
ő nem akart futni, és erre kiváló indok volt Laci
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Anikó mérlegen .... Jerzy szedegeti a kilókat
-
baluka26
nagyúr
válasz Motion_Blur #18744 üzenetére
Összeestek a felpumpált izmai
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
SzlobiG
félisten
Ki legyen a villa masszőre? TORDAS
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest