Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Sub_zero
csendes tag
Laci nagyon izgalmas egy figura....
Alek úgy tűnik ki van közösítve. Jót tenne neki most egy zöld kendő mert meg kell bontani a bagázst.
-
kpal
nagyúr
Anikó is szerelmes lett a kamerába
-
titán
(#19924) kenwood3 , (#19925) darál0w
Ok, mindjart rapillantok.
(#19938) runner 125 Nem tudtam miert hasonlitanak rad annyira, de mar leesett.
(#19946) kpal Jo bizony!
Aniko milyen levelet vart?
-
Boxer001
veterán
Valahogy a mai adás után kicsit úgy érzem, hogy sajnálom már ezt az Erzsit...tényleg nem kapott sok észt, lehet pont ezért sajnálom, hogy nem elég komoly ellenfél Aleknek így.
Szóval nem fogom annyira nagyon szidni, mint eddig.Laci mekkora kemény arc már...utólag tud puffogni, amikor ott volt a lehetőség, akkor meg csak kussol.
[ Szerkesztve ]
-
blunt
aktív tag
válasz kenwood3 #19964 üzenetére
én már kint születtem. Magyarul itt tanultam meg. Ehhez persze hozzásegített, hogy 14 évet éltem összesen itt
Igen, vannak kint trash-reality műsorok. Igazából csak a szenny megy ott egész nap. Kim Kardashian (vagy mi a túró) így, másik celeb úgy... szóval ott más sem folyik a tv-ből, mint realityk.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Kivancsi leszek az aniko mit mond jot a recskarol a hulye p@csazasa utan.
(#19970) kenwood3 Egymas jo tulajdonsagairol kell beszelniuk.
[ Szerkesztve ]
-
Sub_zero
csendes tag
Nagyon erőltetett ez a feladat.
-
kenwood3
addikt
lemaradtam mi ez a Béci -Alek párbeszéd
Lauda mekkora 1 rakás phos ez a feladat[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
dragonfx
veterán
ez az Alek mond be nekik.milyne jo fej volt.ez az oli 2.
Jerzy meg laci egybőla fizikai erővel fenyegetőznek a háta mögött.azt akarják hogy ne a villaajtón menjenek ki hanem bilincsbe
jerzy laci,gombi go home!!!!én rájukszólnék az rtl helyében.
agresszív állatok.mint a hadseregbe.háborúba.ez a béci akkora egy hazug képmutató egy mocsok.akárhogy tisztítja azta tükröt.az inteligenciája kevés ahhoz hogy lássa milyen.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
hajtömeg
aktív tag
Ez az Alek mekkora gyökér te jó ég
Szegénykém az életben annyi kudarc érte,hogy nem csodálom,hogy megbolondult.
Bár a kettő valószínüleg összefügg
Ezért a való világban picit rendberakták volna az arcát.
Ő tart elóadást a nőkről Bécinek?
Utoljára akkor látott pnát,mikor megszületett.[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
válasz runner 125 #19972 üzenetére
Teccik neköm is ez a dragonfx gyerök !
(#19973) hajtömeg: jaja itt az a lényeg hogy ki mennyire ért a nőkhöz !
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
válasz C4mp3r #19979 üzenetére
Azt hinné az ember, ha valaki eljut az őstag rangig, ráadásul egyéni avatarral rendelkezik leszokik a flame keltéstől, trollkodásról, de ugye mindenki jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példára.
szerk.: nem fogok neked válaszolni semmire, inkább számolj el 5mp-ig, mielőtt megírsz egy hsz-t. egyáltalán nem érdekel a trollkodásod, remélem egy idő után rájössz. Én ugyan úgy le fogom írni a véleményem, egyáltalán nem érdekel, hogy valaki másképp gondolkodik/látja. Ciao!
[ Szerkesztve ]
just be
-
pohár
félisten
mi ez a langyos háttérzene??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kenwood3
addikt
-
Sanya595
senior tag
válasz hajtömeg #19973 üzenetére
Azt meg aztán Te honnan tudod,hogy mennyi nöje volt?Arról már nem is beszélve,hogy mennyi lesz mikkor kijönn.
Mennyivel küllönb az aki,az egész ország elött dicsekszik a múltjával élöben?
Ezt a beszélgetést úgyis vissza kell keresnem,mert zh nem hisz a pletykáknal,de remélem mikkor majd a Béla-tól fogja hallani,akkor már elhiszi..kenwood3
Én is láttam,mint ahogy sokkan mások is.Csak zh nem.[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
-
hajtömeg
aktív tag
válasz Sanya595 #19988 üzenetére
Ő mesélte el többször is,hogy neki vele csak és kizárólag 100kilós,igénytelen, magára nem adó szutyok csajai voltak.
Ez jutott...
Amin mondjuk cseppet sem csodálkozom,lévén valahol megrekedt egy 14éves kamasz srác csajozási szintjén.cyberkind ez is csak azt bizonyítja,amit írtam.
Hogy szegény autista és jókat lehet röhögni rajta,[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
mármint Alekosz ?
(#19991) hajtömeg hát épp ez az , róla van mit beszélni viszont a többiekről 1általán nincs mit annyira unalmasak ...mivel ez 1 show műsor ezért úgy érzem itt olyannak kell nyerni aki tud showt csinálni , nem olyannak aki csak a kinézete miatt van bent[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #19972 üzenetére
mint mindig minden körülmények között
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sanya595
senior tag
De mért zavar titekett ennyire,hogy neki más az értékrendje?
hajtömeg is jönn itt a mennyi csaja volt dumával,szal ez qrva szar duma,mert a nagyapám-nak pl az elsö csaja lett a felesége és leélték együtt az életükett boldogságban.
Számomra semitt nem jellent az a duma,hogy kinek mennyi csaja volt. -
kpal
nagyúr
most nézem a Belevalóban élőben a villát Alek és Jerzy beszélget és nyugodtak
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
na már kezdtem azt hinni , hogy teljesen a másik oldal rabja vagy akkor neked is itt a helyed
de mivel nagyon szimpatizálsz a Bécivel is ezért még erre rákérdezek
Alek-Béci párbaj ki mellett döntenél
más: ha nem lennének Ráczéknak előélete és csak azt nézném amit bent csinálnak akkor is azt mondom , hogy ezt nem nekik kell megnyerniük[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest