Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci.1984
    kezdő

Sziasztok, egy másik csoport ajánlása alapján ide is beírnám a problémám:
    2 éve a milyen gépet vegyek csoport segítségével raktam össze a alkatrészekből álló PC-t.
    Az a gondom, hogy december végén újra kellett telepítenem a windows-t (windows media creation tool-ról szedtem), azóta pedig teljesen random módon újraindul, néha elfeketedik és piros-fekete sávos lesz a képernyő és újraindul, néha sokszor egymás után. Egy játék esetében (Steames NBA2k25) ezt gyakrabban, de nem mindig csinálja, de volt hogy sima napi első bekapcsolásnál, volt, hogy internetes cikk olvasásánál, vagy AMD telepítés, vagy egy játék közben indult újra. Nem minden nap csinálja, de azért elég sűrűn.
    Sokszoros próbálkozás, driver telepítések (volt hogy előtte DDU-zva), szenvedés után volt az a gyanú, hogy esetleg a tápegység kevés neki (bár mások szerint 400W is elég lenne), így most már inkább az, hogy ugyan elég, de instabil a táp.
    Sajnos nincs másik videókártyám, és integrált se, hogy teszteljem. A videókártyára van még garancia, elvileg 30 nap alatt bevizsgálják, ha beadom, de jobb lenne akkor, ha tényleg az a hibás.
    Tegnap mondjuk éppen működött minden, az OCCT Power tesztet 3 percig futtattam, én rendkívülit nem láttam, azon kívül, hogy a GPU teljesítmény 90% felett volt. Előtte GPU tesztre javasolt valaki Furmax tesztet 20 percig, az is rendben volt.
    Szerintetek mi a baja, GPU, vagy táp hiba lehet, egyáltalán hiba, vagy tényleg kevés? (bár 2 évig nem volt gond, a win telepítés előtt).

Ház: DEEPCOOL CC360 ARGB Fekete (Táp nélküli) ablakos mATX ház
    Tápegység: Be Quiet! System Power 10 550W tápegység
    GPU: XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core (8 GB)
    Alaplap: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
    CPU: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz Socket AM4 dobozos
    Memória: 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws V CL18 (2x16GB)
    Merevlemez: 2TB WD Black SN770 M.2 SSD meghajtó
    Monitor: AOC Q27G4XF
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
    Köszi,
    Laci

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés