- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz kricsi81 #1291 üzenetére
Szerintem mindenképp több egységet vegyél, mert később ki tudja kapsz-e, ha már lesz vakud, nem olyan veszedelmesen nagy tétel. Én is ezeket használom, 3 adapterem van, viszont csak két villanóm, állvánnyal és ernyővel. Mondjuk még nagyon gyerekcipőben járok vele, inkább családi fotókat készítek. Sajnos azt kell mondjam, hogy sok helyzetben még két vaku is baromi kevés. Ennél ill. ennél a képnél muszáj volt hátteret deríteni, mert sötét volt minden, viszont nagyon kevés volt egy vaku főfénynek. Közeli portrékhoz viszont elég lehet két vaku is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
j.bravo
addikt
válasz kricsi81 #1291 üzenetére
Nekem egyelőre nincs rendszervakum, csak teljes teljesítményen elvillanó, vagy 10-25 éves (fél)automata vakuim vannak, saját fénymérővel. Lehet velük trükközni, de azért nem az a jól kézbentartható full manuál.
Ellenben ezekből van 4-5 db
Ha az ember odafigyel és ugyanazt a munkablendét használja a vakun és a vázon, jól világított képeket adnak. Erre volt zseton (egy 10ezer Ft alatt van), iTTL-re nem, és egyelőre nem hiányzott (esküvőn, rendezvényen mondjuk muszáj a TTL).Illetve, van egy manuálisan felezhető/negyedelhető teljesítményű is, de azt szerelni kell (letört a talpából egy darab műanyag, most kifittyen a papucsból)
Ezen kívül úton van az íbéjről egy kizárólag manuálisan, de ott 7 lépésben (1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64) állítható darab, ha megjön, majd letesztelem
Meg két villanj körte, amiket eddig elég keveset használtam
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest