Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Predator2 #1416 üzenetére
A ház építés nem biztos, hogy jó példa, ugyanis annak vannak tétje, nem is kicsi. Ha 2-3 ezer forintos makettekkel elkezded fejleszteni magad annak nincs tétje, cserébe mindig jobb leszel. Képzeld el ezt a hobbit a 90-es években, amikor negyedennyi termék/eszköz/technika volt elérhető, és már akkor is nagyon szép dolgokat csináltak emberek. Akik elkezdték valahol/valamikor.
Nyílván jobb lenne mesteretktől közuvetlen látni technikákat, de azért a youtbenak hála sok mester direkt csak technikákat rak fel (pl. ő) és azért ezek már elég érthetőek még idegen nyelven is.
De persze ha nem vágsz bele, nem is lesz "semmi". Cserébe soha nem tudod meg milyen is ez. Én már építeni is szeretem őket. Most is vettem két tank kit-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest