Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Na közben leírom mi történt.
Úgy indult, hogy szerettem volna venni egy SE headset-et. Megtaláltam ezt a hirdetést
Ismerős volt a hirdető neve mivel, hogy eladtam neki már egy S500i telefont szóval eszembe se jutott, hogy probléma lenne vele. Hát nem így lett.Rendeltem két fülest (HPM-77 fekete, HPM-82) 8k-ért. Megbeszéltük fizetés előreutalással amit Enoman jelzet (2009-12-14 09:49:59), hogy meg is érkezett.
(2010-01-07 09:47:37) -kor megérkezett a hpm-82. Ami a második telefonra csatlakoztatáskor ezt csinálta.
Okés, jeleztem neki a problémát és mellette megemlítettem, hogy a hangminősége nagyon gyenge és nagyon halk. Közben kiderül, hogy hamisítványt küldött amit képekkel tudok igazolni.
Ő felajánlotta, hogy ezt ő kicseréli ami nagyon rendes volt tőle. Visszaküldtem, kértem vissza pénzem, de ő azt mondta, hogy nem tudja már leállítani másik hpm-82 már elindult felém.
Ezzel nem is volt gond, itt is volt egy kis idő (2010-01-22 13:43:23) amikor megérkezett és ez már jól szólt. Összehasonlítottam egyik haver fülesével tényleg jó volt. De az első zsebre tételnél az egyik oldal elhallgatott 10 perc próbálkozás közben egyszer szólt egyszer nem. Na utána végigtapogattam a kábelt és két helyen találtam érintkezési hibát.Szerettem volna elérni Enoman-t, de ő 3 hónapig nem volt elérhető.
Most viszont ő rám írt, hogy amit én visszaküldtem az jó és 3 hónapja működik szóval elajándékozta azt a fülhallgatót (amit nem értek, mert hogyha jó lenne akkor simán el lehetne adni) azaz én már +4k-ba kerülök neki. Természetesen ennek a rossz fülesnek cseréjét ő már nem tudja vállalni.
HPM-77 megérkezett, jó volt és 1 hónap után meghalt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest