- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeC
addikt
ut2006 biztos nem lesz, UT2007, majd jövőre.
-
Hannibál
csendes tag
A 2006 a Pariah volt csak nem merték kiadni UT néven.-a doboz hátulján azért szerepel ez a két betű. SZVSZ csak 2007 lessz
-
Frigo
őstag
SZVSZ inkább 2007 lesz az a 2006
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Guglin rá lehet ám keresni... csak azért nyitni neki topikot, hogy ezt megkérdezd... mert egyébként semmi létjogosultsága nincs a témának... UT2006-ról tárgyalni 2005 legelején. Ha lesz is, év vége felé jöhet ki. De még azt se tudjuk, mint lesz, hogy lesz, lesz-e. Bár ez utóbbi kérdésre azt hiszem, tudom a választ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rocket
nagyúr
Szerintem elfogjak tolni parszor a megjelenest, 2007 november-re tippelem

''( half life ot szégyenitő grafikáju)''
Az ilyen kijelentesekkel ovatosan azert, 3 evvel kesobb persze hogy szebb lesz a grafikaja, amiket lathattal kepeket meg videokat (gondolom abbol szurted le ezt a megalapitast), azert illik fentartasokkal fogadni, mert allo kepen sok szepet lattam mar, valosagban mikor megjelent meg messze volt attol amit a kepek mutattak.
Videok meg szinten, engine bemutatok voltak, nem tudni milyen gepen futott, lehet a mai gepek 2 fps-el tudnak az enginet futattatni, akkor aztan sokat erne a szebb grafika, ha jatszhatatlan diafilm lenne
Szoval amit mondani szerettem volna, ne egy 2-3 evvel korabbi technikahoz hasonlitgasd, foleg ne ugy, hogy nem is tudhatod az milyen is lesz pontosan
[Szerkesztve] -
Speedyman
tag
aha!én már várom a gépem meg reszket a gépigényétől!

-
Speedyman
tag
Tudja valaki mikor lesz a( half life ot szégyenitő grafikáju)UT 2006?

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)