Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
gregorik
üzenetére
a Sorbonne
Nem tudom, hogy milyen ott az oktatás, de nyáron volt ott egy barátunk. meghívták, hogy tartson geometria előadást. Viszont amikor a barátunk kifejtette, hogy neki szüksége lenne az előadásához krétára, bizony nem volt könnyű keríteni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mindenkiről folyt a víz, mivel klímát persze még véletlenül sem szerelnének be.... -
válasz
gregorik
üzenetére
Elnézésedet kérem de egyetlen hollywoodi filmben sem hallottam az MIT-ről. Sőt semmilyen filmben sem. Vagy lehet hallottam csak nem maradt meg bennem. Szal ez kapufa.
Azért említettem azt mert a fentebbi kolléga ha jól hallottam éppen USA beli egyetemekről kérdezett. Persze javíts ki ha tévedek de ugy láttam igy volt. Említhettem volna Sorbonnet is csak az ha jól tudom nem az USA-ban van. Megint javíts ha tévedek.
Egyébiránt az hogy én hova mennék szívesen csakcsupán az én dolgom ugy gondolom. Az hogy én mit tartok jobbnak szintugy az én dolgom. (Bár elhiheted nekem nem azért mennék oda mert messze van. Nemis igen értem ezt a megközelítést. No mind1)
További szebb napokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest