Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Nem tudom én végül nem levelet írtam, hanem live chaten léptem kapcsolatba a supportal. Uplay sajnos megagáz, mintha dírekt az volna a cél, zárd ki magad. Persze, ha 0-24 lenne a live chat support, az ember elviselné. De ez így... Az e-mail meg, tuti lesz pár forduló, mivel ott is az zajlik le, mint live chaten. Kapsz hibajegyet, alap dolgok amik hibát okozhatnak pl caps lock ilyesmi emlegetése, majd ezek tisztázása után account ellenőrzés megerősítő kóddal, ezt küld vissza, ok te vagy a jogos tulajdonos, add meg akkor a választott jelszót, visszaküldöd, beállítják, kész. Szerinted ez mennyi idő e-mailben? Azt sem 0-24 nézik. És azzal kezdödik az egész, ha nincs második uplay acc.-od, csinálsz egyett, mert különben hogy lépsz kapcsolatba a supportal. Maga a uplay kliens nem zavar sok vízet, müködik többnyire, teszi amit tennie kell, vásárlás is probléma mentes, de ez az azonosítás mizéria örület. Ennyi ember nem lehet balfasz egyszerre.
Tök jó, USA support 0-24 európa nem. Magyar nincs, de van jó pár európai azért. Ha nem megy az angol, akkor próbálkozhatsz a némettel mondjuk. Akkár telefonon is. Egy vagyonért. Részemröl a UK live chat support ajánlot. Hatékony, csak igazodj hozzájuk időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest