- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam ideje lenne létrehozni végre egy fiókot végre,az ubi oldalán regisztráltam,email/jelszó rendben,utána írta hogy erősítsem meg az aktiválást a címemre küldött emaillal,rendben megvolt az oldalon kiírta hogy sikeres.
Azután kérte a belépést a fiókba,de azóta nem enged be azzal az üzenettel hogy: Fiókodat zároltuk a sikertelen bejelentkezési kísérletek miatt. Próbálkozz újra később.
Jó vártam pár percet,megint ugyanez,vártam 1 órát ,ugyanez,ez tegnap estefelé volt,ma délután belépnék,hátha elég lesz neki 10 óra,ugyanez,leszedem a klienset,hátha,ott is ugyanez az üzenet fogad,plusz abban 10 percet írnak a felfüggesztésre.
Próbáltam jelszavat váltani,de azzal se csinál semmit.
Mivel semmi sincs a fiókban nem ér veszteség,de később mi van?Még csak az ügyfélszolgálattól se tudok kérni semmit, mert a fiókba belépést kérik első lépésbe.
Meg szívesen begyűjteném elsőre a Steppet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Varanciával!
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest