Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) funreal.nfc.hu helyen. -
F_Zs
aktív tag
Helotok!
Egy kicsit későn szólok hozzá,mert már megjelent a demója a legújabb unreal tournament2008-nak...
A lényeg annyi,hohy én is nagyon szeretem ezt a játékot...
Sajnos mostanság az én gépemen nem működik,mert túl régi játék))

-
Vandit.
addikt
Gondoltam megosztom veletek,hogy elindult a videókarimon az UT és maxon megy minden szaggatás nélkül

-
Khaal
őstag
Tudom, hogy kicsit off, de hátha tud valaki segíteni:
Megszereztem a DS9:The Fallen című játékot ami ha nem tévedek a jó öreg UT enginel megy. Sajnos a patchek feltelepítése se segített a játék az indításkor kilép és ezt nyomja az arcomba: [link]
XP SP2, amd 2600+, Geforce 7300GT a konfig
Valaki tud segíteni mi lehet a problémája? -
Alkarcsont
senior tag
Magyar Unreal Tournament szerverek: [link]
Ezek közül néhány időszakos, de a VKK, h$c, Deck16, szerverek tutira állandóak!
Az IP-ket UT-ban berakjátok favoritsba és akkor egyszerü lesz csatlakozni! -
Dictator^
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
-=Sziszi=-: itt vannak a serverek. Van TDM server is (2v2)-re. nézelődj. [link]
Amuygy vannak még jó kis gammák?
Nem rég voltam fent irc-n(qnet) alig voltak fent a régi utsok közül
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Felesleges ezzel törődnöd, mert vannak jó kis 1on1 magyar szerverek:
Vén Kecskék Klánja 4 IP: 212.52.166.3:8040
Vén Kecskék Klánja 5 IP: 212.52.166.3:8050
Vén Kecskék Klánja 6 IP: 212.52.166.3:8060
Vén Kecskék Klánja 7 IP: 212.52.166.3:8070 -
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali
Hogy lehet legegyszerűbben internetes szervert csinálni a játékban? Mert ugynézki hogy hülye vagyok hozzá.Remélem nem úgy mint Q3-ban hogy jegyzettömbe kell irogatni. Csak egy egyszerü 1v1-es szerverről lenne szó.
Segítséget elöre is köszi.
Üdv Szisz -
Alkarcsont
senior tag
Funreal LAN
Újra elkezdett mozgolódni az UT scene, természetesen a hatalmas érdeklődés középpontjába ismét a nagy hagyományokkal rendelkező Funreal LAN került! Hozzávetőlegesen egy hét csűrés-csavarás után végül sikerült dülőre jutni a LAN időpontját illetőleg. A legtöbb embernek a Március 30., 31., Április 1-i hétvége felelt meg, a helyszínen pedig nem kellett sokat agyalni, íme a Tiszalöki Ifjusági Ház, mely már 2006-ban is mindkét Funreal Party otthonául szolgált:![[kép] [kép]](http://red.invest.hu:81/tiszalok/images/image014.jpg)
Szóval a menetrend a következő:
* Március 30.: Délután/estefelé pakolászás, hálózatépítés UT miegymás...
* Március 31.: (Aki még nem tudná) Reggel kb. 9:00-kor elkezdjük a sorsolást, mérkőzéseket stb... Újdonság, hogy az eddigi fő attrakció az nwCTF mellett most iCTF verseny is fog indulni(kellő számú instás nevezes esetén) Estefelé lesz egy kis grill kaja, nomeg ha az idő is engedi, akkor bográcskaja is, lehet tömni a pocakot. És kifulladásig UT!
* Április 1.: UT amíg bírjuk, azért kb 12:00-kor illő pakolni
Naszóval nagyontömören ennyi.
Lesz egy kivetítőnk, amin lehet spectelni, érzésem szerint lesz UTV, remélhetőleg shoutcast is.
Szállás: kb.1500/nap/fő, zuhanyzós nemtomhányágyas szobák (asszem 4v2).
Lehet pizzát és más lomot rendelni, nőt azt hozzatok magatokkal, mert idő nem lesz szerezni
.
A belépő egy részét előre kell fizetni, majd a fórumban a nevezés után megmondom hova utaljátok, ez kb 1000ft lesz, ami sztem senkit nem ver a földhöz.
Azt, hogy mennyit kell erre rátolni, azt majd a nevezés után, de kb olyan 500-1000ft maximum (reméljük). Naszóval a nevezés már javában tart ezért és a bővebb infókért is látogassatok el a Funreal LAN oldalára! [link]
GÚDLUKENDHEVFÁN, mindenkit szeretettel várunk. -
Djuree
félisten
mikor jön már az új UT?
-
sid.:Rc211v
őstag
Ma nem játszunk?
tegnap nem voltam fent sokáig azért nem voltam fent
feltettem ezt a hamachit..Itt úgy kell majd csatlakozni a szerverre hogy nyomok egy kapcsolódás a meglévő hálozathoz Aztán oda beirom a szerver nevét alul meg a jelszót és csatlakozás?vagy hogy kell?
Játszunk !!
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz
üzenetére
hamachit tegyétek fel aztán csatlakozzatok erre a hamachi szerverre: Szfvar_LAN jelszó: 12345
pár perc azt indítom a szervert
innen tudjátok leszedni a hamachit: [link]
ha feltettétek és csatlakoztatok a szerverre, Xan melletti IPcímet másoljátok ki ez a szerver címe!
úgy néz ki DM és TDM lesz ma
[Szerkesztve] -
akkor merre mentek? engem is érdekel 1 kicsit

-
XanD3R
senior tag
Sziasztok!
nincs kedve valakinek UT 99el játszani pár kört?
nagyon megjött hozzá a kedvem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C.Lo
csendes tag
térdre csirkék itt az isten

Moderálva. A forum nem játszótér. - Grafiqs -
válasz
üzenetére
valami rémlik a képpel kapcsolatban. késöbb megnézem azt.
-
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
kösz! sikerült! Bakker nem is láttam azt a peremet!
Azt amit a 150-es pajzsról mondasz nem értem...Azért nem mert, azt úgy kell kinyitni hogy vannak azok a csík lámpák a falon ott lent ahol a pajzs van( a ''lejtőn'' lefelé jövet) ott a csik lámpák folytonosak és a végén van egy ami külön van csak úgy ...Na Azt kell megnyomni!
Egyébként a Codex páyán ahol van a bio gun a (liftnél fel kell menni tudod?
) ott a sarokba le lehet ''esni''...és ha leestél ott a mögötted a van egy fal..Szóval ez fal nekem csak úgy kinyitódott)nemtom mi hatására) és ott egy kis ''terembe'' a falon egy csávó képe volt! Ha bementem a terembe akkor asszem becsukódott a fal és lassan ment le a health-em...és meghaltam...ez mi a franc eggyáltalán? kinek a képe van ott a terembe?(gondolom köze van az UT-hez...talán ő csinálta a pályát..)
Gondoltam megemlítem, hátha láttad már ezt...egyébként ritkán nyilik ki a fal...de ha játszol a codex-en és sűrűn mész arra akkor sztem egyszer csak látni fogod... -
válasz
üzenetére
itt mondták h rá kell löni meg ilyenek, nem kell, egyszerüen ott a falon van egy kis perem és arra a peremre rákell ugrani, majd ezen a peremem bekell sétálni/futni a falig, ha fanál vagy 1-2 mp és kinyílik a rejtett kiskapu.
érdekes dolog, erre a rejtett cucra én nem is tudtam h van. elkezdtem ott probálkozni és rájöttem, viszont az alsó titos kamra, ahol van a plazma pajzs, ott elvileg iugy lehet kinyitni ha ötte kinyirsz valakit, vagy ha meghal ott valaki. vagyis nekem mindig akkor nyítódott ki.
gl hf! -
Bencus88
nagyúr
válasz
üzenetére
akkor sajnálom, nem tudom kérdezz meg egy okosabbat.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha jól emlékszek akkor a jobb gombal kell rálőni.
-
őstag
Hi..kérdeznék tőletek vmit...A Zeto pályán a Rocket lancser ahol van a sarokba(lent a 100-as pajzs)...Szóval ott állsz ahol a Rocket lancser van és azzal szembe(vagy hogy) a fal ki tud nyilni és van mögötte valami asszem a 200-as health..Tehát azt a falat hogy a rákba kell kinyitni? THX!
-
szokott valaki gamélni vele neten? én álltalában a k2k szerveren vagyok, ha fent vagyok és állt este.
-
Boglya
senior tag
Szasztok! Akadt egy kis gondom a játékkal, mégpedig az h az utóbbi időben a gépem elkezdte azt csinálni (talán drivercserétől?) h kétszeres sebességen nyomja a játékot, ami az fps-n is meglátszik, mert 100on szokott menni a monitorom frissítési sebessége miatt, most meg kb 50el megy (egyébként mostanában néhány film is dupla sebességen megy, ha nem vlc-playert használok
). A game speed-et hiába állítgatom, 100%on csinálja ezt, ha leveszem 50re, akkor kb pont megfelelő, csak 2 gond van. Az egyik h az fps marad 50 körül, bár ez nem észrevehető. A másik h lanban szoktam játszani, de az én karim 2szer olyan gyorsan megy mint a többieké!!! Elég fura, mert a töltények is kétszer olyan gyorsak meg minden mozgó cucc (liftek stb)... -
Magával a játékkal hogyan lehet felvenni a mecset? láttam már videót amiben volt ilyen és amikor visszajáccották akkor közben meglehetett állítani. Pecs kell hozzá? Esetleg hol lehet letölteni?
------------------------------------------------------------------------------------
Ezt az ún konzolparancsokkal érheted el. Asszem recdemo vagy startdemo a felfévet kezdése, és stopdemo a felvétel befejezése. A demo azt veszi fel amit te a monitoron látsz.
Visszajátszani a Community menüpont-Demos pontjában tudod. -
peterszky
őstag
csak halkan jegyzem meg, hogy a vaterán eladó sorban van egy eredeti példány eme játékból
repüljetek rá
-
van v.mi peccs vagy mod amivel fellehet venni a vátékot? És a felvettben viszalehet nézni? esetleg közben megállítani?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem válaszolt a kérdésemre.
-
-
P1eTr0
aktív tag
Hujikolp: Még erről nem nyilatkoznék, mert régen játszottam, de nem hinném, hogy megütném a szintet. Inkább csak néha napján nyomtam 1-2 menetet
.
A problémámra sikrült egoldást találni. Azért leírom, hátha vkinek lesz még hasonló kérdése.
2 lehetőség van.
- az UT parancssora után (UnrealTournament.exe) be kell írni ezt: - CPUSPEED=xxx
ahol az xxx az adott gép procijának sebessége, tehát az én esetemben 1730
VAGY
- a laptop energia beállításánál át kell állítani asztali gépre.
Mindkét lehetőséget teszteltem, és működött is.
Remélem valakinek azért segítettem, ha elakadt volna ott, ahol én.
Mindenkinek köszi a válaszokat!!! -
P1eTr0
aktív tag
Winner_hun : Felraktam a 436-os patch-t, de így sincs semmi változás.
Mindenesetre rájöttem, hogy miért lehet.
Mivel a gép egy notebook, ezért alapjáraton, ha semmi nem fut, a processzor sebessége nem teljes (1,73GHz helyett csak ~800MHz). Amikor a játék elindul, akkor még mindig lassaban megy, majd hirtelen felgyorsul, ami miatt a játék is gyorsabban fut. Ha tehát elindítom a játékot, és a videókártya beállítását megváltoztatom, a játék úgy indul el újra, hogy a proci már eleve terhelve van => a játék rendesen fog futni.
Ezt a módszert kipróbáltam, és nálam sikerült. Nem tudom, hogy jól gondolkodtam-e, de ha így megy, akkor semmi gond, és elvileg van benne logika. Azért adhatnának vmi patchet a dolog kiküszöbölésére....
Mindenesetre mindenkinek köszi a segítséget. -
P1eTr0
aktív tag
Hujikolp: Itt csak az a kérdés, hogy asztalin miért nem gyorsul fel, mert az kicsivel gyorsabb, mint a notebookom. Egyébként vannak tényleg ilyen játékok, de szerintem itt nem ez lesz a baj. Mindenesetre kösz a tippet.
Szerintetek egy patch segíthet a dolgon? -
Lehet hogy gyors hozzá a procid, de ez nem biztos... Nekem a RÉgi játékokkal volt ez. Ha elinditottam hihetetlenül felgyorsul a játék. Van erre egy kis orvosság, de nem mindig a legjobb. Ezt nézd meg. Ez v.mi stringel akciózza a procit és terheli, lehet vele huzni hogy mennyire használja a procit.[link]
-
P1eTr0
aktív tag
Hellosztok!
Remélem tudtok segíteni.
Ma felraktam a játékot a notebookra, hogy megnézzem hogy fut.
Felment, és minden oké volt, de amikor benn vagyok a játékban, egyszerûen legálább 1,5x gyorsabb, mint általában. A game speed 100%-on van, de ha leveszem 50%-ra, akkor már normálisnak mondható. De azért mégis szeretném tudni, hogy mi lehet a gáz.
A válaszokat elõre is köszi, remélem valaki tud segíteni. -
Speederer
senior tag
Naa... senki?!

-
Speederer
senior tag
Vki próbálta ezt a játékot geforce 6600-al? Nálam nem akar vele menni 32 bit-en.

-
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Mennyit ''gyakoroltok''? Én csak lelkes amatör vagyok. A skilled botokat általában lenyomom.
-
Üdv!
Végig olvastam a topicot, a régi arcok kicsit eltűntek. Milyen szinten toljátok az UT -t? mert szívesen játszanék bárkivel. -
Speederer
senior tag
Nem tudtok vmi ''extrákat'' ehhez a játékhoz? Monjuk pályaszerkesztőt, vagy tudom is én...

Már nem ártana bele 1 kis újdonság is.
-
netboy
senior tag
nem lehet valahonnan letölteni ezt a juátékot?
(természetesen jogtisztán
) -
Dkk Blizzard
csendes tag
Hellósztok én most írom első üzim és egy olyan kérésem lenne, hogy nem tudjátok hol lehetne rendelni UT2004-et néztem a CD Galaxis-on, de nem találtam, azért ti is nézzétek meg. Aki megtalálja annak előre is kösz
-
q13579
senior tag
hogy tok dedicated szervert inditani ut-en? mi kellene hozzá?

-
netboy
senior tag
Hi all!
Lenne egy összetett problémám!
Adott ugye az UT meg egy d-link 604-es router!
Hiába pipálom be a publikus hub-ot nem vagyok a neten a listában!
Légyszi segítsetek! -
becso13
aktív tag
Ha a tesóm gépéről áthozok vmi magyarosított szutykot, akkor működni fog?
-
aDM|RaL^
őstag
ut1: deck16][ - curse][ - vagy Liandri
frag limit nincs, timelimit 15, ha telleg latni akarod hogy jatszom, akkor insta jatekmod, ha meg inkabb fun, akkor normal fegyverek.
péntek este?
buli lesz a bnőmnél. holnap? mondjuk holnap I_Am el nyomjuk a 4v4 TDM-et ha minden igaz. -
joola
aktív tag
aDM|RaL^ : A visszavágó az UT1 ben melyik pályán lesz? Mik legyenek a szabályok? Frag limit stb...
ja és időpont: esetleg péntek este? mármint ut2004-re.
[Szerkesztve] -
becso13
aktív tag
296-297?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Bővebben: link -- itt reagaltam l4m3
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy a sebességet vissza 50 %-ra. Most kipróbáltam 50%-on, háát mitmondjak, full mátrixfeelingje volt
Az egy kicsit más kategória