- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-

Mivel manapság már elérhetőbb árakon kínálják az ultrabook-okat így egyre jobban szélesedő rétegről van szó. Már nem is kell kompromisszumokat kötni a felhasználhatóság és a teljesítmény szintén mert a mai ultrabook-ok már felzárkóztak a nagyobb testvéreik mögé; megfelelő méretűek a billentyűzeteik, rendelkeznek a mindennapi használathoz szükséges portokkal, egyes modellek már 14-15 inch-es kijelzővel vannak szerelve. Teljesítményben sem kell szégyenkezniük, mert vannak i7-es processzorral és dedikált videókártyás modellek is. Sőt létezik gamer ultrabook is, asztali gépeket megszégyenítő erővel.
E rövid bevezető után szerintem van létjogosultsága egy ilyen topicnak, mert szerintem sokan használunk ultrabook-okat. Természetesen ide várjuk azokat is akik még csak érdeklődnek az ultrabook-ok világa felé és azokat is akik már kiábrándultak belőlük.. Várjuk tapasztalataitokat, véleményeteket mind a márkákról, mind az egyes modellekről. Én mint öreg notebook szervizes igyekszem főleg hardveres szinten segíteni minden érdeklődőnek, nyugodtan zaklassatok kérdésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest