- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A KOReader ebook olvasó program
- Digitális Állampolgárság Program
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz Zöldbéka #2894 üzenetére
Amikor elejtettem es szetesett, gyakorlatilag nekem is benne maradt a hatlapban a hatso, akksit takaro burkolat. Szoval en inkabb kinyithato (mu)bor tokot veszek, igy az en keresoszavaim az alabbiak maradnak: "ulefone power 2 flip case". Vagy fogok egy kartondobozt es johet a DIY.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Asszociációs játék. :)
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Drágának tartják a 2 nm-es TSMC node-ot a tajvaniak egyes partnerei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest