- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
Áhh arra csak 4.1-es vagy 4.2es rendszer volt....hát nem csak ezért abban 2GB RAM / 8GB ROM...tehát szinte duplázok no meg 2500akku / 6050 ...itt meg szinte triplázok
Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Meggyi001