Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Első ránézésre mindenben minimum olyan jó, mint az X200 Pro, amihez képest előrelépésként ezeket látom:
- lapos kijelző, ami számomra sokkal kellemesebb, mint a lekerekített
- a kijelző minősége jobbnak tűnik
- jobban lett az Android 16 felület, de ez majd X200 Pro-n is olyan lesz, szóval ez csak egy lábjehyzet
- fürgébb a telefon
- végre nem 60 hz-en döcög, amikor pl megy a YouTube és görgeted a kommenteket. Az a halálba kergetett...
- talán jobb a haptic feedback is (kellemes, nem tolakodó, iPhone szint)
- talán jobb a súlyelosztása, nem olyan fejnehéz, nem akar egyből előre bucskázni a kezemből, de ez simán lehet, hogy csak azért, mert az X200 Pro-nál megedződtem, hogy kell fogni. Az biztos, hogy amennyiben a kamera alatt kb egy cm-el lentebb az ujjamon egyensúlyozom, akkor nem billen le egyik irányba sem
- sokkal jobb a fogása, nagyon érződik az a 0.5 mm különbség a vastagságban.Elsőre röviden ennyi, a kamerát nem próbáltam.

-
ForRedGlory
félisten
Összile-vissza írnak mindig mindent.
Eredetileg az első napon rendeltem, csak ide Balatonföldvárra, mert a héten itt vagyok, aztán mivel szar sem lett belőle, ezért lemondtam és megrendeltem újra, Pestre. Nem lett volna kedvem visszajönni érte.
Amúgy vicc, hogy egy folyamatban lévő rendelésnél, ami nincs is náluk, nem lehet szállítási címet módosítani.
-
F.tibooo
tag
Azért az beszédes, hogy okt.30- án 18.33- kor adtam le a rendelésemet. 18.32- kor indult az előrendelés.. Azóta eltelt 8+9 nap, és csak a bohóckodás megy. Az Alza Magyarországon 1 azaz egy db- őt nem adott el....az ajandékok egy országban sem voltak elérhetôek. Ha egy 90 W,- os Vivo töltô 1 hónapja nem kapható....az a márka vagy lusta, vagy szemtelen. Vagy mind a kettő.Mondom én, aki mindig védtem őket. Egy időre végeztem velük. (. Szinte biztos, hogy jövő heten sem.lesz rendelés teljesítve. Mondjuk engem nem érdekel már. Oppo Find X9 Pro jön valszeg holnap) [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest