- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk a Sony engem össze tud zavarni, de most hogy ránéztem alaposan, gondolom úgy néz ki, hogy van három kategória 1-5-10 és a mögötte lévő római szám pedig a generáció. Amíg most nem néztem rá GSMArenan a termékpalettára nem feltétlen jött át, én még a SonyEricsson-érában voltam érintett a márkával kapcsolatban.
Egyébként részemről +1 a hsz-ed, azért is írtam le a fentieket, mert nem szerettem volna csak annyit idebiggyeszteni, hogy "+1".
Csak hogy ON is legyek: Részemről is Bon Jovi jutott eszembe. Az együttest nagyon kedvelem, mint brand elég hülyén hangzik.
-
Azért nem ez jutott eszébe, mert jól esett neki ide pöffentenie egy Almás cameot...
Mint már sokszor...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A GSMA adatbázisában tűnt fel három készülék teljesen új márkanév alatt, a Vivo gyártásában.
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen videókártyát?
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest