Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, amit nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de akár még javaslat is lehet belőle.
Ha valaki felrak egy hirdetést, hogy keres valamit, én meg ráírok, hogy nekem pont van egy olyanom eladó, megtörténik az üzlet, ugye én tudok rákattintani a hirdetés alatti 'Értékeld!' gombra.
Ilyenkor én, mint eladót tudom értékelni őt, vagy, mint vevőt? (És ő, engem?)
Egyrészt nem tudnék ugye válaszolni arra a kérdésre pl., hogy megfelelő volt-e a csomagolás, másrészt az sem mindegy, hogy ki hány pozitívat kap.Ha ilyenkor nekem van lehetőségem begyűjteni az 5 pirosat, akkor semmi gond, de, ha ilyenkor én a vevő vagyok, akkor itt egy javaslat ennek orvoslására, hogy amikor a hirdetésben valaki nem 'kínál', hanem 'keres', akkor fordítva menjenek a pozitívak az értékelésnél.
Előre is köszönöm a választ!
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest