Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
El se hiszem, sikerült belőni a wlan kártyát.. Elvileg.. mer' kipróbálni még nem próbáltam ki

De legalább már a pingvin látja.. -
dat
senior tag
Sziasztok!
Surecom EP-9428g\3A jelű wlan kártyát kellene belőnöm UHU linux alatt. A kártya Ralink RT2500 chipsettel rendelkezik. Tudna nekem valaki segíteni, nem vagyok egy nagy guru.. -
-
dat
senior tag
integrált videokártya + 3d? Tipp valaki? Gondoltam játszok már valamivel, de valahogy tetű lassú minden.
Egyébként (más téren) teljesen meg vagyok elégedve az Uhu-val, eddig szinte hozzá sem kellett nyúlni és mégis megy szépen minden... Nem is linux ez már
-
dat
senior tag
mondja meg nekem valaki hogy lehet értelmes fontokat beszerezni Uhu linuxhoz, mert nagyon tetű kinézete van így mindennek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak gondoltam biztos nincs jól beállítva neki valami. De ha ennyi, akkor ennyi... Köszi a helpet.