- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ejj de remek most már a Mplayer meg sem haljandó mozdulni. Nem lesz ez így jó...rákattintok és csak annyit tud kinyögni egyet ezredmásodperc erejéig, hogy hiba, majd azzal a svunggal ahogy jött el is tűnik...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Most sikerült végre úgy felrakni a Linuxot, UHUt, hogy bootolni is tudjak vele, windowsal karöltve, szal csudajó minden. : )))
Kár hogy NTFS nem írható vele, de majd 2.0 asszem fogja. : )
Kellene nekem egy fullos UHU doksi, hogy a különböző progikat hogyan lehet mozgásra bírni, mert pl a postafiókjaimat még nem tudtam belőni sajna. : (( -
Agostino
addikt
Értem. Hát mondjuk arra számítottam, hogy az elején még el-el tolom a dolgot, amit csak egy reinstall gyógyít, de azért gondolom amikor belejövök nem kell majd minden hónapban installálgatnom.
Ati drivert olvastam, hogy macerás felrakni, de azt hittem hogy ez relative egyedi eset. Na mindegy, úgy szép az élet ha nem unalmas.
Tűzfal alatt igazából azon gondolkozok, hogy itt is annyira kiemelt szerepe van, mint pl win esetén, ahol meg sem lehet lenni firewall nélkül? Nem nagyon vagyok képben, de linux alá is annyi szennyedék vírus meg trojai íródik mint win alá? -
Agostino
addikt
Üdv.
Fontolgatom, hogy lecserélem a winemet linuxra, de egyenlőre még ki kell gondolnom, hogyan viszem át az adataimat. Viszont ugye win mint olyan gyakran csak úgy javul meg, hogyha full reinstallt adok neki. Namost kérdem én (itt kérek meg mindenkit, hogy akinél szúró, illetve tűzfegyver van, az tegye el messzire) linuxál is kell ilyet?
Valamint nézegettem mennyire van driverrel állatva a linux. Atinál találtam drivert, talán nem lesz gáz, de pl ASUSnál nem akadtam driverre az integrált hangkarihoz (típus adataimnál). Pinnaclenél sem tól jó a helyzet sajnos.
Tűzfal témájával hogy állunk? Megbízható a beépített?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest