Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawko
csendes tag
Szia!
Az a helyzet, hogy az X-CD-Roast kéri a SCSI-Emulationt, nem ismeri fel a DVD irómat!
Hallottam erről a k3b-ről, letöltöttem a netről, de nem tudtam feltelepiteni.
Tegnap valamit elcsesztem és nem akart elindulni a Linux, ugyhogy ujratelepitettem, csak most full instalra tettem, mert eddig mindig recormended-en volt. Most dupla annyi program van és ott van köztük a k3b is és azzal birok irni, ugyhogy király!
Csak még a vpn-t nem tudom beállitani.
Amikor beirom a terminálba, hogy:
nm-vpn-properties akkor kijön egy kis ablak és ott lehet beállitani, csak amikor ráklikkelek az add-ra, akkor azt irja ki, hogy no suitable software!
Van egy ismerősöm aki már nagyon régóta Linuxot használ, de muszály hogy fent legyen neki az XP is az internet miatt, mert nem tud beállitani vpn-t. Kerestem már neten is, hogy hogy lehet beállitani, de nem nagyon találtam.
Milyen software kellene hozzá?
Üdv -
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DXRACER Prince L gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest