Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
oké, értem én a témát. a lényeg az volt, hogy benne volt mindkét vinyó. az elsőn van ugye a win, és a másikra tettem a linuxot. mindegyiken több partíció van. a másodikon volt egy üres partícióm oda került az uhu.
a lényeg az, hogy nem tudom megkerülni, hogy a második vinyó mbr-jébe beleírjon. jól mondom?
szóval telepítéskor is benne volt mindkét vinyó, csak mikor oda került a sor, azt az opciót választottam, hogy hagyja békén az mbr-eket. most, hogy leszűrtem a tanulságokat azt kell tennem, hogy normálisan működjön, hogy a második vinyó mbr-jába hagyjam beleírni.
de ugye semmiképenn nem fog az első vinyóra írni semmit, ha a másodikat jelölöm ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0275AB-3972)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest