Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
gege71.hu #59 üzenetére
Köszi. Asszem rájöttem nálam mi a baj.Ja Hoary-im van, Kubuntu ha jól mlékszem, jó hejen nézem.
Tehát nekem nem synapticom van, hanem kynapticom, és ráadásul totál nem magyar az egész cuccos. Eddig Suse-t használtam ott Yast-al pikk-pakk megvplt minden, de itt még egy ku...a rpm-et sem tudok feltenni. Kynapticban sehol nem látok olyat hogy keresés, sajna max frissíteni tudom a csomagokat.Tehát elég nagy zűrben vagyok. És a konzolos rpm telepítés sem akarodzik menni. Bármit teszek, bárhogy probálom állandoan csak az a válasz hogy''nincs ilyen könyvtár blablablabla.....
Arról már nem is beszélve hogy nincsenek ékezetes karakterjeim sem. Ha jobb gombal klickelek egy rpm-re, akkor kitudom választani hogy a kynaptic nyissa meg.Be is jön megadom a root jelszót előugrik az ablak és ennyi.Tudom nézegetni a csomagokat de semmi több. Szóval most itt tartok, hálás lennék ha tudnátok tanácsokat adni, segíteni.Köszi
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest