Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Egy-két dologra tudom a választ.Nos az ubuntu/kubuntu/edubuntu főleg ablakkezelőben különbözik. Az ubuntu a gnome felületet használja, míg a kubuntu a kde-t.Az edubuntut főleg iskolák részére alakították ki, mert jók desktopnak is meg szervernek is.Gondolom tele van suliban használatos programokkal.A breezy, dapper stb, pedig az aktuális kiadás elnevezései.A legújabb az edgy eft.A live annyit tesz, hogy telepítés nélkül is futtatható.A belépéshez meg nem kellenek trükkök.
-
Fawkes
őstag
Tegyél fel ubuntu edgy-t.ma jelent meg. [link]
Root belépés ha tényleg szükséges megoldható.Van hozzá magyar leírás.
Edgy-ben nem tetszik a panelek közti váltásnál kicsik a panelfelületek, azaz egymás fölé rakja a tálcán ez elég zavaró.Vissza lehet állítani valahogy a régi helyzetbe?
WMV filekat nem tudok lejátszani semmivel, pedig minden codec adott hozzá.
Mplayer azt mondja: Cannot find codec matching selected -vo and video format 0x33564D57
vmware probléma.Leszedtem majd újratettem volna de azt írja:
A previous installation of VMware software has been detected.
Failure
Execution aborted.
pedig leszedtem az előzőt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest