Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ZCoyote
üzenetére
Igen azzal érdemes!
Én utoljára 5.04-ben használtam ADSL-t közvetlenül.
sudo pppoeconf
Innentől kezdve szerintem igen egyszerű, tényleg nem kérdez megválaszolhatatlan dolgokat, csak felhasználónév, jelszó, csak ezeket kell megadni, plusz azt, hogy rendszerindításkor induljon-e azonnal, plusz, hogy beállítás után induljon-e azonnal.
emitter: megtisztelő...
ui: Kérdezzetek, meg kicsit próbáljatok önállóak is lenni, nem lehet mindíg mindent szájbarágni, lépésről-lépésre screenshot-al megtűzve közzétenni. Egy kis önállóság kifejezetten jó arra, hogy merj bátor lenni, nem harap a GNU/Linux, aki úgy nyúl hozzá a rendszerhez, hogy van türelme megismerni, annak bizony egy idő után már nem kell körbekérdezni a fórumot egy-egy parancsért, mert tudni fogja, hogy mit hol keressen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Death Stranding Director s Cut
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest