Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shrike7973

senior tag

válasz Kendek #11817 üzenetére

Hát programtervező informatikus szakon vagyok végzős, gondoltam jó gyakorlat lenne részt venni egy opensource projectben. Az egyetem támogat webkit fejlesztést ilyen téren, de csak fixen félidős munkaként, tehát elvárva a heti 20 órát. Én egy kicsit kevesebbre vágyom, plusz nem kötelességként szeretném csinálni, hanem amikor ráérek. Nem akarok konkretizálni, bárminek örülnék. Az elementary projectet nagyon szeretem, de ott a buglistek javarészével nem tudok mit kezdeni... nem tudom hogy kellene nekiállni egy olyan bugnak pl.: hogy a grub boot paraméter megadása után adott körülmények között lassan halad tovább... :F. Szóval egyelőre ott vagyok, hogy mondjuk C++-ból azért van 1.5 év tapasztalatom, szeretnék valami hasznosat is alkotni, de nem tudom, mit. Alkalmazást nem akarok fejleszteni, mert semmi értelmes ötletem nincs, amit egyedül véghezvinnék... inkább résztvennék egy projectben. Haver például libreoffice-ban javított két bugot szakmai gyakorlatként, ilyenre gondoltam például.

Új hozzászólás Aktív témák