- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Hedgehog87
csendes tag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Mi a KNX rendszert akarjuk vizualizálni, soros kommunikáción keresztül, és gira-nak a homeserver 3 -as progiját használni. a leírást követve elvileg installálni lehet mint ahogy a beszélgetésben is olvastam, de nekem nem akart működni...
Win 7 alatt futna ez a virtual machine... falba süllyesztett PC-vel...
-
Hedgehog87
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem...
Van egy épületem és vizualizációt "home server"-t akarok létrehozni amihez linux kellene, de túl sok tapasztalatom nincsen linux területén. Van egy 10 lépéses tutorialom
de 1-2 dolgo nem világos...Erről a linkről lenne szó.
http://www.roelbroersma.nl/index.php/2009/11/07/building-your-own-gira-homeserver
milyen linux lenen hozzá jó? illetve kicsit egyszerűbben leírná vki hogy mit is kellene csinálni...
WM workstation 7 em van...Köszönöm
-
Hedgehog87
csendes tag
Hi!
Kellene egy kis help linuxal kapcsolatban...
Épületautomatizáláshoz készítettem vizualizációt ami egy böngészőn keresztül fut és a házban falba épített 15"os érintőképernyős számítógépeken keresztül vezérel a tulaj. A kijelzőkön a készülék forgalmazója által futtatott operándszer van Windows CE, de kb 3 havonta újra kell telepíteni mert megdöglenek, és arra gondoltam ha linuxot tennék fel rá akkor mi lenne, csak a kérdés h hogyan.
Az eszközben egy 4gb compact flash kártya szolgáltatja háttér tárat, és erre kéne varázsolni linuxot, és az lenne a kérdés, ezt hogy és mint valósíthatom meg, illetve az érintő képernyő driverét illetve a többi alap eszköznek a driverét elkezeli alapból vagy kell hozzá driver????
Köszönöm
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de 1-2 dolgo nem világos...