Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
válasz
üzenetére
Végül sikerült beletennem a kérdéses sort. Rájöttem hogy a shift: résznél én egy +-t is ütöttem a num padon.
(ez nagyon gáz tudom, de nézzétek el mert az utobbi 4 napban 2 órákat alszom...)
Úgyhogy köszönöm a segítségeket, most már csak egy apt-t kellene heggeszteni alá. -
morfológus
csendes tag
válasz
üzenetére
Üdv!
köszi a tippet de sajnos nem vált be, hiűba raktam bele a root groupba.
A sudoer file szerkesztése meg nem nagyon sikeredeik (lehet jobb is). Nyomogattam én ott össze-vissza mindent de nem jött össze (ha szétcseszem se baj mert uj gép még ujra lehet rántani kismillioszor).
Leírom hogy jutok el a file-ig hátha itt van valami baki:
Töltéskor azt választom hogy parancssorosan töltsön be > beirom hogy visudo > kikeresem a részt és beirom > na és itt már nem tok mást csinálni. -
morfológus
csendes tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
azzal is szerkesztettem. Tekintve hogy amikor egyszerű szövegszerkesztővel megnyitottam az igen csúnya látvány volt, aztán hipp-hopp ráakadtam a visudo-ra de még így sem jó. Viszont amit tapasztaltam hogy nem tudok kilépni belőle! beírom a stringet de hogy elmenti-e azt csak remélni tudom, kilépni meg egyáltalán nem. Azt hogy lehet?
-
morfológus
csendes tag
Üdv!
Szeretnék némi segítséget kérni. Első linux telepítésem hálistennek sikerült. Azonban amikor sudo-znék akkor kiirja h az aktuális felhasználó nincs benne a sudoers file-ban. A file-t már megtaláltam és konzolos üzemmódban szerkeszteni is tudom de hiába raktom bele a fel_hasz(ALL)= (ALL)-t továbbra sem engedélyezi a sudozást. Mit kell tenni ehhez?
-
morfológus
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy Fujitsu Siemens Primergy TX120 szervergép, alaplapi vga van csak.
Ubuntu 9.04 OP rendszert telepítenék rája, de amikor kiválasztom a telepítés opciót akkor "megfagy". Azért tettem idézőjelekbe mert sztem ez nem megfagyás csak megállás, mivel numlock müxik és a mágikus 3-as bill.kombinációra szó nélkül újraindul. Ami érdekesség h linux szerver edition szépen felment gond nélkül. Van esetleg valakinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest