Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ludla
őstag
Ha szeretnénk fájlokat megosztani, vagy biztonsági mentést készíteni jelszavainkról vagy bármiről, akkor ajánlom mindenkinek a Dropbox programot ami Linux, Win, Mac, Android rendszereken is elérhető. Alap esetben 2Gb a tárterület, de ha a regisztráltál és te is meg osztod a linkedet amin regisztrálnak akkor 250Mb al növelhetjük a tárterületet 8Gb-ig is.
Itt regisztrálj a Dropbox-ra Köszönöm!
-
ludla
őstag
válasz
Tompie
üzenetére
Ez alapján sikerült
Grub 2 fájlok és beállításokA /boot/grub mappában lévő fájlok közül sok ismeretlen lehet azoknak, akik az régi Grub-ot használták. Különösen feltűnő a *.mod fájlok sokasága. A Grub 2 moduláris felépítésű és ezek a fájlok akkor töltődnek be, amikor a Grub-nak szüksége van rá.
A Grub 2 felhasználó által módosítható beállításai az /etc/default/grub és az /etc/grub.d mappában vannak. Amikor lefut az update-grub parancs, a végeredmény a /boot/grub/grub.cfg fájlban lesz eltárolva.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tudna abba segíteni hogyan tudom a boot sorrendet megváltoztatni?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ma feltelepítettem a Kubuntu rendszert és ezen nem találok Grub beállítási lehetőséget hogy a boot sorrendet beállítsam, van ehez valami program? Ezt találtam de nem sikerült telepítenem se hogy QGRUBEditor
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ma feltelepítettem az Ubuntu 9.10 a Windows 7 mellé és az lenne a kérdésem hol tudom beállítani azt hogy Boot nál a windows 7 legyen az első helyen, és esetleg vagy 20másodperc legyen erre. A párom nem nagyon érti ezeket és nem tudja használni ezt így, neki a Win7 kellene hogy induljon magátol. Köszönöm! Nagyon kezdő vagyok mától ismerkedem a Linuxal.

Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest