Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
DragoX
tag
Hali mindenki!
Adott egy fissen telepített Xubuntu laptopon, a belső és egy Creative Xmod USB-s hangkarival. A kérdésem az lenne, hogy hogyan állítsam be, hogy a külső hangkari legyen a default hangkkártya?
/proc/asound/cards
0 [Intel ]: HDA-Intel - HDA Intel
HDA Intel at 0xfe9fc000 irq 46
1 [Xmod ]: USB-Audio - Creative Xmod
Creative Technology Ltd Creative Xmod at usb-0000:00:1d.0-1, full speed/etc/asound.conf
defaults.ctl.card 1
defaults.pcm.card 1
defaults.timer.card 1Beállítottam ezt, de nem sok hatása van.
-
DragoX
tag
Hali.
Van egy olyan problémám, hogy ha a laptopba be van dugva a HDMI kábel, akkor 5-10 másodpercenként laggol egyet az egész felület. Főleg az egér mozgatásánál, és filmezésnél érezhető. Már kérdeztem erről a problémáról, itt, de akkor még nem tudtam, hogy ez okozza. Nem is nagyon kaptam választ rá.
A gép: dell inspiron 1525
vga: intel x3100
Ubuntu 10.10 (9-es verzióknál is fenn állt a probléma, többiről nincs tudomásom)
Windows alatt nem jelentkezett ilyesmi.Ha valakinek van valami ötlete szivesen fogadnám

-
DragoX
tag
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a dell inspiron 1525 -ös laptop külömböző feszültségértékeit hogyan lehet kiolvasni? Próbálkoztam már sensors-detectel, de csak a proci(k) hőmérsékletét írja ki utánna a sensors.

-
DragoX
tag
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy már a telepítés(Ubuntu 10.10 64bit) alatt kb 10 másodpercenként beakad egy pillanatra az egér, ha mozgatom folyamatosan. Ez ugyan így van normál használat során is 0 terheléssel. Ez mitől lehet?
Am Dell inspiron 1525 + Logitech M90-et használok. Köszi előre is a válaszokat.

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest