Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy acer aspire 9502wsmi laptop 1,7GHz procival és Ati X700-as vga-val. Feltettem rá az Ubuntu 11.10-et. Amit szeretnék elérni, hogy az a felso menusor, ne ott legyen, hanem lenn (sérult jobb fenn a kijelzo és nem látok ott semmit), a másik pedig, hogy barátomnál mukodott az ha mozgatta az ablakot akkor az hullámzott. Compizt állitgattam, de nem reagál rá.
Köszi a segitséget.
-
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Én vagyok az, aki 10.10 alatt szenvedett, de megoldotta a problémát, hogy ha van egy ati hd5550-es vga és adott egy lcd tv, ami hdmi kábellel van osszekotve a géppel és egy 19"-es tft monitor, ami d-sub-bal van osszekotve a géppel és akkor a tv-n tudtam filmet nézni, mig a monitoron más netezhetett. Most hogy lefrissult az ubi és 11.04 nincs erre lehetoségem. Ati drivert letoltottem a legujabbat, de semmi eredmény. xorg.conf-ot probáltam irni, de az sem járt sikerrel. Ötlet hogy lehetne még megoldani?
-
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Már kuzdok egy ideje a problémával, de most már ideges vagyok. Adott egy 1440x900-as felbontásu monitor, ami dvi-n keresztul kapcsolodik az ATI 5550-es vga-hoz és adott egy LCD tv, ami HDMI-vel van csatlakoztatva és birja a 1920x1080-as felbontást. Hogy tudnám megoldani azt:
1: Ha klonozom, akkor ne vegye fel a tv a monitor felbontását, mert az nem jo. (xp alatt meg tudom oldani)
2: Ha kiterjesztem az asztalt, akkor ne a tv legyen az elsodleges kijelzo, mert akkor ott jelenik a menusor.
3: röviden csak annyit szeretnék, hogy a monitoron mikozben netezek 1440x900-ban, a tv-n menjen a film 1920x1080-ban.Ami tettem eddig: Ati catalyst progit letoltottem, de ezzel sem tudom osszehozni. Válaszokat elore is köszi.
-
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem az Ubuntu 10.10-et a gépre. Fel szeretném telepíteni a java-t, mert a chat.hu nem megy nélküle. Megcsináltam, hogy a csomagkezelőben kipipáltam a canonical szoftvereket, megkerestem az alábbiakat: sun-java6-plugin, sun-java6-jre, sun-java6-jdk, sun-java6-bin.
Feltelepítette, de még mindig nem jó.Mit kellene még csinálnom, hogy jó legyen? Előre is köszönöm.
update:
mikor ezt beírom a terminálba: sudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-plugin
ezt irja ki: ... már a legújabb verzió
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsi a zavarásést, de csak 1 napja foglalkozok ezzel.