Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Sejtettem
Ez valami gurb bug én is találkoztam már vele. Van egy sata és egy ata vinyóm. Telepítés uátn a satára rakja a /boot/grubot és az atára az mbr-t. Agyrém. Az első ilyennél vezettem be, hogy egy gép egy vinyó telepítés közben. Lehet most is ez a helyzet. [lesz nemsokára grub2] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Öö lehet félreértem mi a gond, de miért nem írod át egyszerűen grubban (e gomb), aztán akkor be tudsz bootolni, s átírva a menu.lst-t (elején a kommentek közt van egy olyan rész, hogy mi az alapértelmezett root partíció, azt is át kell írni, mert amúgy minden kernel frissítésnél az átíratlanra dobja vissza) rendben lesz minden. De szerintem félreértek vmit

Kephamos:
Nem az x3100-al van kavarás, hanem mindennel ami ATI
(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).