Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Sorry, hogy négy részletben írok, ezt a hibát elkövettem korábban is, igyekszem ezentúl előre megírni mindet, amelyeket adott képernyőoldalra reagálni szeretnék.
Nos, annyit még csak, hogy köszönöm még egyszer a Chrome-os segítséget nektek!
Amíg távol voltam, többek között erre is jutott időm, sikerült.
Szerencsére újra egy régebbi verzióm van, amihez még hozzávaló flash is települt, olyan, amivel képes lejátszani a régi videokártyám még a kis felbontású, 240p -s youtube videókat is. 
Csak mellesleg kérdem: adott Chrome verzió telepítése -ezek szerint- eleve tartalmazza a vele egy időben megjelent flash-t is?
Ugyanis kvázi "személyre -adott Chrome verzióra- szabott" harmadik
flashplayer is települt.
És bármelyiket tudom ki-bekapcsolni Chrome alatt. 
(Huh, tényleg, Mozillán még nem teszteltem a youtube-t, de az ráadás lesz, ha azon is futna a 240p-s.
)Nos, végülis mégse volt meg vinyón a régebbi Chrome.deb file -"benéztem"-, de találtam neten egy 12-es verziójút, tavalyi, és bár terminálból megakadt, mert függőségi hibába ütközött -a terminálos parancs tökéletes volt, a függőségprobléma ugyebár természetszerű akadály-, de, gondoltam, synapticban rákeresek a kijelzett függőségproblémás, hiányzó file-ra, de olyan intelligens a synaptic -melgepődtem
- hogy amint beléptem, azonnal jelezte, hogy törött alkalmazásfile (vagy ilyesmi, és "automatice" felajánlotta a javítást, meg a szükségesek letöltését.
Tehát nyilván terminálból is tökéletes volt a parancs, csak előtte rendeznem kellett volna az amúgy nem várt -eleve nem mindig kiszámitható- függőség-problémát.
Ugyhogy Kendek különösen sokat segített nekem ebben is. 
Hála neki és mindenkinek, akik segítettek nekem.

Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amíg távol voltam, többek között erre is jutott időm, sikerült.
flashplayer is települt.